• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 9 Απριλίου 2017

    ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ: ΑΘΕΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΔΕΙΠΝΟ ΜΕ ΚΡΕΑΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

    Η Ένωση Αθέων προκαλεί και φέτος τη Μεγάλη Παρασκευή, το θρησκευτικό αίσθημα των Ελλήνων Χριστιανών Ορθόδοξων καθώς διοργανώνει «φανερό δείπνο» με κρέας.
    Σε ανάρτηση που έκανε η Ένωση στην ιστοσελίδα της αλλά και σε σχετικό event που δημιούργησε στο facebook μέμφεται τη μεγαλύτερη ημέρα πένθους των Χριστιανών λέγοντας ότι η Παρασκευή 14 Απριλίου έχει και το ψευδώνυμο «Μεγάλη».
    Επίσης, όπως διακηρύσσουν περίτρανα οι άθεοι προσανατολίζονται να δημιουργήσουν ανάλογο γεύμα βλασφημίας στη Θεσσαλονίκη και στην ακριτική μας Ξάνθη και καλούν παράλληλα όσους επιθυμούν να διοργανώσουν κάτι αντίστοιχο και στη δική τους πόλη.
    Επίσης, για όλους όσοι δεν παραβρεθούν στο δείπνο τους τους καλούν να συμμετάσχουν από το σπίτι ανεβάζοντας τις προσωπικές τους φωτογραφίες στο διαδίκτυο με το hashtag το #faneros_deipnos
    Είναι τόσο μεγάλο το μένος της Ένωσης Aθέων εναντίον των Χριστιανών και της Ορθοδοξίας και βιάζονται τόσο πολύ να λοιδωρήσουν τη θρησκεία μας που  (προφανώς) έκαναν copy paste το κείμενο από το περσινό δείπνο της ντροπής που διοργάνωσαν αλλάζοντας μόνο τον τίτλο. Έτσι ενώ καλούν τους ακολούθους τους σε «γλέντι» την Μεγάλη Παρασκευή 14/4 ως ημερομηνία βάζουν το 2016.
    news bomb atheoiΑκολουθούν τα σημαντικότερα σημεία της πρόσκλησης της ντροπής που απευθύνει η Ένωσης Αθέων:
    Είναι ο καιρός των ανοιξιάτικων διακοπών και η Ένωση Αθέων σας προσκαλεί και φέτος στον Φανερό Δείπνο μας. Μια όμορφη παράδοση πλέον της χώρας μας που δεν απαιτεί κρατική δεισιδαιμονία και κρατικές δαπάνες. Απέχουμε μόνο από το πένθος και τη νηστεία και όχι από τη λογική, και ειδικά όχι με βάση εντολές εκπροσώπων υποτιθέμενων υπερφυσικών όντων.
    Κρεατοφάγοι, αποκλειστικοί χορτοφάγοι και όλοι/ες ενδιάμεσα, είσαστε όλοι καλοδεχούμενοι. Δεν θα υπάρχει ενιαίο μενού ή προκαθορισμένο κόστος, μπορείτε να παραγγείλετε ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις δυνατότητές σας. Ελάτε να φάμε και να γνωριστούμε!
    Την Παρασκευή 14-04-2016 (γνωστή και με το ψευδώνυμο «Μεγάλη») στις 8 μ.μ. Στην Αθήνα η εκδήλωση θα γίνει σε ψητοπωλείο απέναντι από το σταθμό ΗΣΑΠ Θησείο. Στη Θεσσαλονίκη, θα συναντηθούμε Ερμού & Αριστοτέλους, μπροστά στο Α.Τ. Λευκού Πύργου. Για την Ξάνθη στείλτε μήνυμα για πληροφορίες. (Αν ενδιαφέρεστε να οργανώσετε και στη δική σας πόλη, επικοινωνήστε μαζί μας!)
    Αν θέλετε να συμμετάσχετε διαδικτυακά, χρησιμοποιήστε για να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ