• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

    Εξωγήινες μορφές κρυμμένες στους πίνακες του Leonardo da Vinci

    Ο Leonardo da Vinci θεωρείται μια αληθινή ιδιοφυΐα της ζωγραφικής. Ειδικοί στον τομέα λένε ότι είχε μια εξαιρετική διανοητική ικανότητα και ένα ευρύ φάσμα έμπνευσης για την δημιουργία των έργων του. Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν ψάξει για στοιχεία και κωδικούς κρυμμένα στα έργα του da Vinci και προς έκπληξη όλων μερικοί έχουν βρει.

    Οικουμενικό πνεύμα: ζωγράφος, γλύπτης, αρχιτέκτονας, μουσικός, μηχανικός, εφευρέτης, ανατόμος, γεωλόγος, χαρτογράφος, βοτανολόγος και συγγραφέας, ο Leonardo da Vinci θεωρείται συχνά ως η μεγαλύτερη ιδιοφυΐα στην ιστορία της ανθρωπότητας. Η δημιουργική ιδιοφυΐα και το εφευρετικό πνεύμα του έχουν αφήσει το σημάδι τους στην εποχή του και θεωρείται το αρχέτυπο του ανθρώπου της Αναγέννησης, ένα κινούμενο πνεύμα με περιέργεια και όρια από τότε, με φαντασία χωρίς προηγούμενο στην ιστορία.

    Ένα από τα πιο γνωστά έργα ζωγραφικής του είναι το πορτρέτο της Lisa Gherardini, σύζυγος του Francesco del Giocondo, που είναι γνωστή ως Μόνα Λίζα (το όνομα είναι στην πραγματικότητα Monna Lisa La Gioconda), και βρίσκεται στη συλλογή του Μουσείο του Λούβρου από το 1797. Αυτό είναι ίσως το πιο διάσημο πορτρέτο που έγινε ποτέ.




    Ο Terrence Masson από το Πανεπιστήμιο της Βοστόνης, είναι πεπεισμένος ότι τα έργα ζωγραφικής του da Vinci κρύβουν πολλά μυστήρια. Για να ανακαλυφθούν , ο ειδικός υπέβαλε πίνακες του σε ανάλυση των γραφικών τους σε έναν υπολογιστή. Τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά, επειδή βρέθηκαν εξωγήινες μορφές. Οι εικόνες αυτές που ανακαλύφθηκαν, είναι απολύτως εκπληκτικές μόνο και μόνο επειδή ο καλλιτέχνης τοποθέτησε πίσω από τους πίνακές του εξωγήινα όντα. Γιατί; Ίσως αυτές οι εικόνες να αποτελούν μέρος ενός μυστικού μηνύματος που ήθελε να μεταδώσει.

    Υπάρχουν χιλιάδες και χιλιάδες έγγραφα που μας λένε τι σκεφτόταν ο Leonardo. Βρέθηκαν μεταξύ των εγγράφων του μερικά προσωπικά ανέκδοτα, που γράφτηκαν κατά την μυστηριώδη εξαφάνιση του για δύο χρόνια, μεταξύ 1476 και 1478. Σε ένα σημείο, που ο da Vinci μιλάει για μια νεανική του περιπέτεια, αναφέρει ότι βρήκε μια μεγάλη και μυστηριώδη σπηλιά. Περιγράφοντας την σπηλιά λέει ότι ήταν σκοτεινή και ότι αισθάνθηκε τρομαγμένος από το σκοτάδι και από το τι θα μπορούσε να βρίσκεται εκεί μέσα. Λέγεται ότι εκεί ήρθε σε επαφή με εξωγήινους.



    apocalypsejohn
    thesecretrealtruth

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ