• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 9 Απριλίου 2017

    Inquisitr: Εξωγήινος στόλος θα φτάσει στη Γη τον Σεπτέμβριο του 2017

    Σύμφωνα με μια νέα περίεργη φήμη που διακινείται στη μπλογκόσφαιρα των θεωριών συνωμοσίας, έγγραφο που διέρρευσε από το Κρεμλίνο αναφέρει μια άκρως απόρρητη συνάντηση μεταξύ του Ρώσου πρόεδρου Βλάντιμιρ Πούτιν και του Αμερικανού αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν.
    Στη συνάντηση ο Μπάιντεν λέγεται ότι μετέφερε στον Πούτιν μήνυμα του Μπάρακ Ομπάμα, στο οποίο ο Αμερικανός πρόεδρος ζητούσε τη συνεργασία της Ρωσίας για τη δημιουργία ενός παγκόσμιου αμυντικού πυραυλικού συστήματος.
    Αυτό το παγκόσμιο αμυντικό πυραυλικό σύστημα, σύμφωνα με τη θεωρία συνωμοσίας, θα προστατεύσει τον πλανήτη μας από μια επικείμενη εξωγήινη εισβολή.
    Όπως διαβάζουμε στο inquisitr, από το οποίο αναδημοσιεύουμε, η διακυβέρνηση Ομπάμα ζήτησε τη συνεργασία της Ρωσίας επειδή η NASA εντόπισε έναν εξωγήινο στόλο να πλησιάζει τη Γη.
    Η εξωγήινη αρμάδα αναμένεται να φτάσει στον πλανήτη μας τον Σεπτέμβριο του 2017.
    Η ίδια θεωρία συνομωσίας υποστηρίζει ότι στις 15 Ιανουαρίου 2014, το αμερικανικό Υπουργείο Αμύνης εκτόξευσε τρεις πυραύλους στο διάστημα από τις εγκαταστάσεις της NASA στο Γουάλοπς της Βιρτζίνια.
    Το Πεντάγωνο δεν αποκάλυψε στην κοινή γνώμη τον λόγο των άκρως απόρρητων εκτοξεύσεων. Οι συνωμοσιολόγοι υποστηρίζουν ότι οι πύραυλοι εκτοξεύθηκαν για να ερευνήσουν τον εξωγήινο στόλο.
    Λέγεται μάλιστα ότι ο στόλος είναι πλέον ορατός και σε ερασιτέχνες παρατηρητές του ουρανού αρκεί να διαθέτουν καλά τηλεσκόπια.
    Ορισμένοι, που έχουν αποδεχθεί τη θεωρία ως πραγματική, πιστεύουν ότι πρόκειται για εξωγήινη εισβολή στρατιωτικής φύσεως που αποσκοπεί στην εξόντωση του είδους μας, άλλοι πάλι υποστηρίζουν ότι οι εξωγήινοι είναι ειρηνικοί και έρχονται να μας σώσουν από έναν πιθανό τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ