• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 11 Απριλίου 2017

    Και δεύτερος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κατά της κρατικής μεταφοράς του Αγίου Φωτός - video

    Του Λιακόπουλου Δημοσθένη
    Δεν είναι αρχηγός κράτους,  και άρα δεν μπορεί να έρχεται με έξοδα του κράτους. Έρχεται ένα αντικείμενο, η φωτιά, το Άγιο Φως. Αυτό δεν συμβαίνει σε ένα πολιτισμένο κράτος, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης.


    «Βλέπετε το Βατικανό να κάνει το ίδιο; Βλέπετε στην Αγγλία, τη Γερμανία να το κάνουν;» αναρωτήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
    Εκείνο όμως που δεν αναρωτήθηκε, είναι γιατί το Άγιο Φως δεν ανάβει εκ θαύματος , εκ του μηδενός δηλαδή, στα χέρια του Πάπα ή κάποιου Άγγλου ιερωμένου και ανάβει και εμφανίζεται εκ του μηδενός, στα χέρια του Έλληνα Πατριάρχη.
     'Αν μάλιστα έχει τις αμφιβολίες του, ας πάει στους Εβραίους να του εξηγήσουν τι έρευνες κάνουνε κάθε χρόνο για να εξασφαλίσουν ότι δεν κάνει κάποιο τρυκ ο Έλληνας Πατριάρχης στα χέρια του οποίου αποκλειστικά εμφανίζεται το Άγιο Φως.
    Και μια και μίλησε για πολιτισμένο κράτος, να του θυμίσουμε ότι σε ένα πολιτισμένο κράτος, δεν την πέφτουνε τρανσέξουαλ στα σχολεία, ούτε στήνονται τα γεροντάκια στις ουρές για να πάρουνε ένα πιάτο φαΐ και μερικά πορτοκάλια, ούτε έχουνε ληστέψει οι τράπεζες τα λεφτά του κόσμου, που του τα δίνουνε με... δελτίο, γιατί εδώ  έχουμε ξεχάσει ίσως ότι οι τράπεζες εξακολουθούν να παρακρατούν παράνομα τα λεφτά των καταθετών σαν τον ληστή Νταβέλη και το έχουμε ονομάσει capital controls.
    Τουλάχιστον ας μην μιλάμε για πολιτισμένα κράτη, ας μιλάμε για τον τόπο μας.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ