• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

    Θα χρησιμοποιούσατε έναν δονητή με κάμερα;

    Το ερωτικό αυτό εργαλείο έχει πλεονεκτήματα αλλά και μειονεκτήματα.  Εισχωρώντας στον γυναικείο κόλπο, η κάμερα με την οποία είναι εξοπλισμένος ο δονητής, καταγράφει τα όσα περίεργα συμβαίνουν την ώρα της κορύφωσης ... 


    Άκρως προσωπικά δεδομένα τα οποία όμως μπορεί να βρεθούν σε "λάθος χέρια". Μία βρετανική εταιρεία ασφαλείας υποστηρίζει ότι, το λογισμικό του δονητή που έχει ενσωματωμένη κάμερα, μπορεί πολύ εύκολα να υποκλαπεί με αποτέλεσμα το άκρως ευαίσθητο ροζ βίντεο που δείχνει τον τρόπο με τον οποίο αντιδρά το γυναικείο σώμα στον οργασμό, να "ανέβει" στο Ιντερνέτ και να τον δουν ουκ ολίγοι...

     Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα "Bild", ο δονητής που είναι εξοπλισμένος με κάμερα είναι ο "Siime Eye" , δημιούργημα της εταιρείας "Svakom" και το κόστος του φθάνει τα 219 ευρώ . Διαθέτει κάμερα με την οποία τραβάει φωτογραφίες και βίντεο και το υλικό το στέλνει μέσω Wi-Fi σε smartphone, tablet ή στον υπολογιστή.

      Η αγγλική εταιρεία ασφαλείας "Pen Test" κρούει τον κώδωνα του κινδύνου επισημαίνοντας ότι υπάρχουν σοβαρά κενά ασφαλείας σε ότι αφορά τον δονητή - κάμερα αφού χωρίς μεγάλη προσπάθεια, μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση στο... πιπεράτο υλικό.

     "Όταν το χρησιμοποιεί ένα άτομο, κάποιος άλλος μπορεί να βλέπει το βίντεο", δήλωσε ο Κεν Μούνρο , ιδρυτής της εταιρείας "Pen Test Partners" καλώντας την "Svacom" να λάβει άμεσα μέτρα ασφαλείας.  


    protothema.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ