• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 8 Απριλίου 2017

    Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος

    Όλα δείχνουν πώς ένας 3ος παγκόσμιος πόλεμος είναι αναπόφευκτος.

    Το ΝΑΤΟ υπό το πρόσχημα της ρωσικής επιθετικότητας, (η οποία φυσικά όπως γνωρίζετε δεν υπάρχει) στέλνει στρατιωτική δύναμη στις χώρες της Βαλτικής αλλά και στην Πολωνία.
    Στην Πολωνία έχει καταφθάσει ήδη Νατοϊικός στρατός, ο οποίος αποτελείται από εκατοντάδες τεθωρακισμένα άρματα μάχης, ΤΟΜΑ, ΤΟΜΠ, Α/Κ πυροβόλα, επιπλέον στρατιωτικό υλικό, καθώς και 3000 αμερικανούς στρατιώτες. Στις Βαλτικές χώρες έχουν αναπτυχθεί εδώ και καιρό στρατεύματα από διάφορες ευρωπαϊικές χώρες, αποτελούμενα από εκατοντάδες στρατιώτες κι άρματα μάχης. Το ΝΑΤΟ έχει δηλώσει την πρόθεση του να αυξήσει την παρουσία του σε αυτές τις χώρες, στέλνοντας περισσότερο προσωπικό.
    Ένα άλλο μεγάλο πεδίο δράσης του ΝΑΤΟ είναι η Μαύρη Θάλασσα. Ήδη υπάρχουν Νατοϊικά πλοία εκεί, τα οποία συμμετάσχουν σε ασκήσεις και από τις 17 Μαρτίου βρίσκονται στο λιμάνι της Οδησσού, άλλα 4 αμερικανικά πλοία, τα οποία θα πάρουν μέρος σε ασκήσεις μαζί με δυνάμεις της Ρουμανίας και της Ουκρανίας.
    Στον αντίποδα όλων των παραπάνω, οι Ρώσοι έχουν μεταφέρει μεγάλο αριθμό στρατευμάτων στα σύνορα με τις χώρες της Βαλτικής, ως απάντηση στην συνεχή προκλητικότητα του ΝΑΤΟ. Ένα άλλο μέτρο το οποίο έλαβαν οι ρώσοι, ήταν να μετατρέψουν το Καλίνιγκραντ σε φρούριο, στέλνοντας υπερσύγχρονα οπλικά συστήματα όπως πυραύλους Iskander-m.
    Στην Κριμαία έχουν μεταφερθεί επίσης οπλικά συστήματα για την θωράκισή της. Ένα από αυτά είναι το πυραυλικό σύστημα παράκτιας άμυνας bastion.
    Στην εγγύς ανατολή μια νέα πρόκληση εμφανίστηκε η οποία ακούει στο όνομα Ισραήλ. Το Ισραήλ πρόσφατα αποπειράθηκε να βομβαρδίσει στόχους σε συριακά εδάφη, στα οποία σύμφωνα με δικές τους δηλώσεις υπήρχαν όπλα της στρατιωτικής οργάνωσης Χεζμπολάχ, με αποτέλεσμα να καταρριφθεί ένα μαχητικό κ να χτυπηθεί άλλο ένα. Μετά από αυτή την εξέλιξη οι ισραηλινοί δήλωσαν πως την επόμενη φόρα θα καταστρέψουν εντελώ,ς την συριακή αεράμυνα χωρίς δισταγμό. Οι ρώσοι όμως που βρίσκονται στην περιοχή δήλωσαν το παρόν, κάνοντας σαφές στο Ισραήλ ότι δεν θα του επιτρέψουν να κάνει παιχνίδια εις βάρος της Συρίας.
    Μήπως η Νέα Τάξη Πραγμάτων χρησιμοποιεί το Ισραήλ, ώστε να αυξήσει την πίεση της απέναντι στην Ρωσία δια μέσω της Συρίας??? Θα το δούμε.
    Το συμπέρασμα που βγαίνει από τα παραπάνω στοιχεία, είναι ότι η Δύση προσπαθεί να περικυκλώσει την Αρκούδα, ώστε να καταφέρει να χτυπήσει πρώτη σε περίπτωση πολέμου. Αυτή είναι η τακτική της. Οι ρώσοι το γνωρίζουν αυτό κ ετοιμάζονται πυρετωδώς. Μέσα στην Ρωσία επικρατεί οργασμός στρατιωτικών προετοιμασιών. Όλες οι στρατιωτικές βιομηχανίες παράγουν νέα οπλικά συστήματα σε μεγάλους αριθμούς, δουλεύοντας ακατάπαυστα.
    Ο 3ος παγκόσμιος έχει προφητευθεί από πολλούς άγιους όπως ο άγιος παίσιος, ο άγιος κοσμάς ο αιτωλός κ.α
    Στον πόλεμο αυτό θα χρησιμοποιηθούν όπλα τελευταίας τεχνολογίας όπως όπλα λέιζερ, υπερηχητικοί πύραυλοι, όπλα ηλεκτρομαγνητικού παλμού κτλ. Επίσης θα χρησιμοποιηθούν πυρηνικά όπλα κι όπλα τέσλα. Οι μεγάλες πόλεις θα βομβαρδιστούν και θα καταντήσουν παράγκες.
    Όλες οι στρατιωτικές υποδομές και των δύο αντίπαλων στρατοπέδων δηλαδή Ρωσίας-ΝΑΤΟ θα χτυπηθούν. Οι νεκροί θα φτάσουν το ένα δις κι επίσης ένα δις θα είναι κι οι τραυματίες.
    Τα τελευταία στοιχεία του άρθρου, μας δείχνουν την κατάσταση που θα επικρατεί τότε, αλλά και το πόσο οδυνηρή θα είναι αυτή. Εμείς όμως δεν πρέπει να κλονιζόμαστε γιατί έχουμε οδηγό τον Ιησού Χριστό και πάντα θα μας στηρίζει, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές μας, αρκεί να του δίνουμε την εξουσία να επέμβει ώστε να μας πάρει τα άγχη που μας δημιουργεί ο ψεύτικος κόσμος του Σαμαέλ.
    ΙΧΝ

    Αχιλλεας91

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ