• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 3 Μαΐου 2016

    Έρχονται πολυεθνικές δυνάμεις ασφαλείας σε Ελλάδα και Ευρώπη - Αστυνόμευση σε σύνορα και πόλεις

    Ελλείψεις στη φύλαξη των εξωτερικών συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τις ελληνικές αρχές, διαπίστωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, όπως δήλωσε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου, Μίνα Αντρέεβα, συνδέοντας τη λήψη επιπλέον μέτρων από την ελληνική κυβέρνηση, με την άρση των περιορισμών που έχουν επιβληθεί στα σύνορα πολλών ευρωπαϊκών κρατών.
    Όπως ανακοίνωσε η ίδια εκπρόσωπος, η Επιτροπή είναι έτοιμη να παρουσιάσει στις 12 Μαΐου το τελικό της πόρισμα για τη διατήρηση των ελέγχων που έχουν επιβάλει κάποιες χώρες στα εσωτερικά σύνορα της ΕΕ για τουλάχιστον έξι μήνες ακόμα. Ερωτηθείσα λοιπόν κατά πόσον η Ελλάδα διαχειρίζεται πλέον σωστά τα εξωτερικά της σύνορα ανέφερε πως «εξακολουθούν να υπάρχουν κάποιες ελλείψεις που πρέπει να αντιμετωπιστούν και χρειάζεται να αναληφθούν συγκεκριμένες δράσεις».
    Έτσι, για την καλύτερη φύλαξη των συνόρων αλλά και υπό τον φόβο μεγάλων πολιτικοκοινωνικών αναταραχών σε Ελλάδα και Ευρώπη πλασάρεται στους πολίτες η λύση εγκαθιδρύσεως μιας αστυνομικής και στρατιωτικής συγχρόνως δύναμης, η οποία θα φρουρεί τόσο τα σύνορα των χωρών, όσο και την καθημερινή ζωή των πολιτών σε πόλεις και χωριά.
    Οι πολυεθνικές δυνάμεις ασφαλείας της ΕΕ προετοιμάζονται εντατικά εδώ και καιρό και φυσικά χρηματοδοτούνται από ειδικό ταμείο που ανήκει στους παγκοσμιοποιητές της Δύσης.
    Η εκπαίδευση τους έλαβε χώρα κυρίως στην επαρχία της Ρηνανίας-Βεστφαλίας στην Γερμανία, με σκοπό την προετοιμασία της δύναμης αυτής ως μέρος του προγράμματος δημιουργίας στρατοχωροφυλακής της ΕΕ, η οποία θα αποτελέσει όργανο επιβολής τάξης στο πλαίσιο της παγκόσμιας χούντας.
    Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ