• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 14 Μαΐου 2016

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ: Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΛΟΝΔΙΝΙΣΤΑΝ - ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΑΧ !!!

    Οι διαφημίσεις των λεωφορείων πλέον διαθέτουν το σύνθημα «Σουμπχάν Αλλάχ», που σημαίνει «Δόξα στο Θεό» 

    Η επιβολή της Ισλαμολατρείας έρχεται μετά από την εκλογή του πρώτου Πακιστανού Δημάρχου της πόλης του Λονδίνου Σαντίκ Χαν.

    Αν και η κυριότερη θρησκεία στο Λονδίνο είναι ο χριστιανισμός, με 57,5% του συνολικού πληθυσμού, το 7,9% των Μουσουλμάνουν φαίνεται να κυριαρχεί.

    Αυτή την στιγμή, τα λεωφορεία σε ολόκληρη τη χώρα μεταφέρουν συνθήματα τα οποία εξυμνούν τον Αλλάχ - λίγους μόλις μήνες μετά αφότου οι κινηματογράφοι απαγόρευσαν μια Χριστιανική διαφήμιση.

    Εκατοντάδες λεωφορεία προβάλλουν αφίσες που φέρουν την ένδειξη «Σουμπχάν Αλλάχ», που σημαίνει «Δόξα στο Θεό» στα αραβικά, για μια διαφημιστική καμπάνια που προωθείται από την φιλανθρωπική οργάνωση Ισλαμική Αρωγή.

    Οι αφίσες θα εμφανιστούν στο Λονδίνο, το Μάντσεστερ, το Λέστερ, το Μπέρμιγχαμ και το Μπράντφορντ, οι οποίες έχουν μεγάλες μουσουλμανικές κοινότητες.

    Η διαφημιστική καμπάνια συμπίπτει με τον ιερό μήνα του Ραμαζανιού, τον Ιούνιο.

    Ομως, χθες το βράδυ, χριστιανικές ομάδες αναρωτήθηκαν, πως εγκρίθηκαν οι ισλαμικές διαφημίσεις την στιγμή που μια ταινία ενός λεπτού για τα Χριστούγεννα από την Εκκλησία της Αγγλίας είχε απαγορευτεί από τις μεγαλύτερες αλυσίδες κινηματογράφου στη Βρετανία.

    Οι κινηματογράφοι Odeon, Cineworld και Vue αρνήθηκαν να προβάλλουν μια διαφήμιση που παρουσίαζε τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι και μέλη της Εκκλησίας να απαγγέλουν μια Προσευχή πρός τον Κύριο. 

    Απαγόρευσαν την διαφήμιση - που επρόκειτο να προβληθεί πριν από την νέα ταινία Star Wars, τον Δεκέμβριο - φοβούμενοι ότι θα μπορούσε να προσβάλει τους κινηματογραφόφιλους.

    Παρόμοιες καταστάσεις θα συμβούν και στην Ελλάδα όταν νομιμοποιηθούν οι λαθραίοι μουσουλμάνοι που άρχισε να προσκαλεί ο τυχοδίωκτης εντολοδόχος πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από το 2015 στην χώρα μας.

    Θα έχουν απαιτήσεις και θα διεκδικούν δικαιώματα που σχετίζονται με την μουσουλμανική λατρεία και οτιδήποτε Χριστιανικό θίγει τα πιστεύω τους.

    Στόχος της Νέας Τάξης είναι, ο Ισλαμισμός, αυτό το δημιούργημα του Διαβόλου να κυριαρχήσει σε ολόκληρη την Ευρώπη για έναν και μοναδικό λόγο ..... τον οποίο έχει αναφέρει ο Δημοσθένης Λιακόπουλος σε ραδιοφωνική εκπομπή του όπου είχαμε απομαγνητοφωνήσει και δημοσιεύσει από την Αθέατη γνώση σε άρθρο μας.

    Ακολουθεί απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα από την ραδιοφωνική διαδυκτιακή εκπομπή του Δημοσθένη Λιακόπουλου στο prisonplanet.gr chat-radio την 1/9/2015.

    Πρίν από 35 χρόνια περίπου όταν υπηρετούσα στο ΝΑΤΟ, συνάντησα κάποιον περαστικό από το στρατηγείο ο οποίος ήταν μεγαλοστέλεχος και βρισκόταν σε αποστολή.

    Μεταξύ των άλλων επειδή ήμουν και Αξιωματικός Δημοσίων Σχέσεων αντιλήφθηκα ότι αυτός ο άνθρωπος γνώριζε πολλά πράγματα και θεώρησα ότι το βράδυ, αφού θα του παραθέσουμε ενα γέυμα κάπου, να τον πάω και στα δικά μου τα στέκια να πιούμε κάνα ποτηράκι.

    Εκεί λοιπόν, αυτός μου είπε για τους <<ΣΤΟΚ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ>>. 

    Εμείς, (μου λέει) έχουμε και διαχειριζόμαστε στόκ ανθρώπους τους οποίους έχουμε σε αναμονή και που ολοένα πληθύνονται και ζούν μίζερα στην Κεντρική Ασία, στην Αφρική στην Νότιο και Κεντρική Αμερική.

    Κάποια μέρα, αυτοί οι στόκ άνθρωποι θα χρησιμοποιηθούν και θα πλημμυρίσουν τον λεγόμενο Δυτικό κόσμο. 

    Τελικά, αυτό έγινε και γίνεται πολύ έντονα στις μέρες μας. Γνωρίζουμε καλά, ότι όταν ξεκίνησε η λεγόμενη λαθρομετανάστευση υπήρχε επιδότηση 3.000 δολάρια το κεφάλι που δίνονταν σε αυτούς και τους έλεγαν πχ , πάρε και πήγαινε στην Ευρώπη, στην Βόρειο Αμερική κτλ.

    Οι δουλέμποροι που εκμεταλευότανε το όνειρο κάποιων νέων ανθρώπων κυρίως για να ζήσουν καλύτερα, η τον φόβο που είχαν κάποιοι φυγόδικοι εγκληματίες οι οποίοι ήθελαν να το σκάσουν - όπου από εκεί πέρα τους φόρτωναν, έπαιρναν και τα χρήματα και τους πήγαιναν στην Ευρώπη η στην Βόρειο Αμερική αντίστοιχα.

    Σήμερα, όλο αυτό το πράγμα, έχει καταντήσει μια καθημερινότητα τόσο φανερή που αποδεικνύεται ότι ποτέ δεν υπήρξε λαθρομετανάστευση, αλλά μια φανερή και οργανωμένη μετανάστευση πληθυσμών.

    όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έρχονταν στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, κατά την συντριπτική πλειοψηφία τους, η δεν είχαν την παιδεία για να έχουν θρησκεία, αλλά κι αν είχαν θρησκεία δεν είχαν την Χριστιανική.

    Επομένως, ο λόγος όλου αυτού του κύματος που κάποτε ονομάζαμε λαθρομετανάστευση, δεν ήταν ούτε για να γεμίσει η Ελλάδα από λαθρομετανάστες ώστε να μην ανήκει η Ελλάδα στους Ελληνες, ούτε για να πειράξουν τον πολιτισμό της χώρας μας και της Ευρώπης, αλλά και ούτε για να μειώσουν τον Χριστιανικό πληθυσμό της Ευρώπης στέλνωντας Μουσουλμάνους η άθεους.

    Αυτοί που κάνουν κουμάντο στον κόσμο έχουν γραμμένο εκεί που δεν πιάνει μελάνι και τον πολιτισμό μας, και την θρησκεία μας (την οποία αυτοί όρισαν και κατασκεύασαν) και τα πάντα!

    Δεν μας φοβούνται! 

    Αυτό που θέλουν, είναι ο μίσος τουλάχιστον πληθυσμός της Ευρώπης, της Βορείου Αμερικής και της Αυστραλίας, δηλαδή εκεί που υπάρχουν αρκετοι Χριστιανοί να μην είναι πλέον Χριστιανικός πληθυσμός.

    Στην Αγγλία είδαμε ότι ενα 17% δηλώνει ότι πιστεύει στον Χριστό. Και στην Ελλάδα που παινευόμαστε ότι έχουμε 97% Χριστιανούς Ορθοδόξους - μόνο τους αλλοδαπούς να αφαιρέσεις που είναι 4 - 5 εκατομμύρια στην Ελλάδα, από τους υπόλοιπους Ελληνες ποιοί λογαριάζουν τον Χριστό σε κάθε πράξη και ενέργεια στην ζωή τους;

    Ο κεντρικός στόχος και σκοπός ήταν και είναι, όταν θα έρθει η ώρα του Χαράγματος η αντίσταση να είναι μηδενική, διότι όταν ένας άνθρωπος οποιουδήποτε δόγματος και να είναι του πέις ότι η Χριστιανική θρησκεία λέει να μην πάρεις το χάραγμα του Αντιχρίστου, μπορεί να περάσει κι από το μυαλό του να προβληματιστεί έστω και λίγο.

    Ενας όμως ο οποίος είναι είτε Μουσουλμάνος, Βουδιστής, Ινδουιστής η Αθεος, θα σου πεί: <<τι με νοιάζει εμένα ρε φίλε τι λένε τα δικά σας Χριστιανικά κιτάπια; τα δικά μας δεν λένε τέτοια πράγματα! >>.

    Οπότε, ο κεντρικός σκοπός όλου αυτού του μεταναστευτικού κύματος (του στόκ πληθυσμού) ήταν να υπάρχουν άνθρωποι και εξαθλιωμένοι και πρόθυμοι να δεχτούν το Χάραγμα στο χέρι η στο μέτωπο ώστε να εξασφαλίσουν τα πρός το ζήν και ότι δεν θα τους συλλάβουν ως παράνομους.

    atheatignosi 

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ