• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 14 Μαΐου 2016

    Τα επερχόμενα γεγονότα μέσα από τα λόγια του Χριστού

    Όταν κάποιος αναφέρεται στα "επερχόμενα", στο μυαλό των περισσότερων έρχεται η Αποκάλυψη του Ιωάννη, πιο πολύ λόγω του ότι πλέον ακούγονται σχεδόν παντού, οι προφητείες των γεροντάδων της Ελληνορθοδοξίας.
    Πολλοί, μπορεί να μην το ξέρουν, αλλά ο πρώτος που έδωσε προφητείες για τα γεγονότα που θα συμβούν, είναι ο ο ίδιος Χριστός. Γεγονότα τα οποία θα είναι τρομερά, αλλά δεν θα είναι το τέλος (του κόσμου).
    Για να δούμε τι είπε ο Υιός και Λόγος του Θεού, όταν έζησε με σώμα ανάμεσά μας, για να μας πει τον τρόπο και να φανερώσει τον δρόμο, που οδηγεί πίσω στον πραγματικό κόσμο.
    Χώρισα τα προφητικά λόγια του Χριστού, από όλα τα ευαγγέλια που αναφέρονται στα επερχόμενα γεγονότα, σε ομάδες και τα μετέφρασα στην νεοελληνική για να γίνουν κατανοητά απ' όλους.
    Οι αναφορές στον μεγάλο πόλεμο που έρχεται και ο ερχομός του Αντιχρίστου.
    Λουκ. 21,5 Και όταν μερικοί (από τους μαθητές) έλεγαν διά το ιερό, ότι είναι στολισμένο με ωραίους λίθους και αφιερώματα, είπε (ο Χριστός).
    Λουκ. 21,6 Αυτά που βλέπετε , θα έρθουν ημέρες που δεν θα μείνει πέτρα για πέτρα που να μη γκρεμιστεί.
    Λουκ. 21,7 Τον ρώτησαν δε και είπαν " διδάσκαλε πότε λοιπόν αυτά θα συμβούν και ποιό το σημάδι όταν αυτά θα πρόκειται να γίνουν" ;
    Λουκ. 21,8 Ο δε (Ιησούς) είπε προσέχετε να μην πλανηθείτε , πολλοί θα έρθουν στο όνομα μου λέγοντας οτι εγώ είμαι και ο καιρός έφτασε, μην τους ακολουθήσετε.
    Ματθ. 24,5 Πολλοί θα εμφανιστούν στο όνομα μου λέγοντας εγώ είμαι ο Χριστός και πολλούς θα πλανήσουν.
    Λουκ. 21,9 Όταν δε ακούσετε πολέμους και ταραχές μη ταραχθείτε , πρέπει αυτά να γίνουν πρώτα, αλλά δεν θα είναι το τέλος αμέσως.
    Λουκ. 21,10 Τότε τους έλεγε, θα εξεγερθεί έθνος επί έθνους και βασιλεία επί βασιλείας.
    Λουκ. 21,11 Θα γίνουν μεγάλοι σεισμοί σε πολλούς τόπους και πείνα και αρρώστιες , φόβητρα και μεγάλα σημάδια από τον ουρανό.
    Ματθ. 24,15 Όταν λοιπόν δείτε το βδέλυγμα της ερημώσεως που είπε ο Δανιήλ ο προφήτης να στέκεται σε τόπο άγιο
    Ματθ. 24,16 Τότε αυτοί που βρίσκονται στην Ιουδαία ας φύγουν στα βουνά
    Ματθ. 24,17 Αυτός που είναι στην ταράτσα να μην κατέβει στο σπίτι του
    Ματθ. 24,18 εκείνος που βρίσκεται στον αγρό να μην γυρίσει πίσω να πάρει τα ρούχα του
    Ματθ. 24,19 Αλλοίμονο στις έγκυες και τις θηλάζουσες σε εκείνες τις ημέρες
    Ματθ. 24,20 προσεύχεστε να μην γίνει η φυγή σας χειμώνα.
    Ματθ. 24,21 Θα υπάρχει τότε τέτοια θλίψη μεγάλη που δεν ξαναυπήρξε από την αρχή του κόσμου και που δεν θα ξαναγίνει
    Ματθ. 24,22 Και αν δεν μίκραιναν οι ημέρες εκείνες , δεν θα σωζόταν κανείς , αλλά για τους εκλεκτούς θα μικρύνουν οι ημέρες εκείνες.
    Ματθ. 24,23 τότε αν κάποιος σας πει, Ιδού ο Χριστός είναι εδώ ή εκεί μην πιστεύετε
    Ματθ. 24,24 θα εμφανιστούν ψευδόχριστοι και ψευδοπροφήτες και θα δώσουν σημάδια μεγάλα και τέρατα ώστε να πλανήσουν αν είναι δυνατόν και τους εκλεκτούς
    Ματθ. 24,25 Ιδού σας τα προείπα
    Εάν σας πουν ιδού στην έρημο είναι μην βγείτε , ιδού στις γειτονιές μην πιστεύετε
    Ματθ. 24,27 Όπως η αστραπή βγαίνει από την ανατολή και φαίνεται ως τη δύση έτσι θα είναι και η παρουσία του Υιού του ανθρώπου
    Ματθ. 24,28 Εκεί που είναι το πτώμα εκεί θα μαζευτούν και οι αετοί
    Λουκ. 21,12 Αλλά πριν γίνουν όλα αυτά θα σας συλλάβουν και θα σας καταδιώξουν και θα σας παραδίδουν στις συναγωγές και τις φυλακές και θα σας οδηγούν μπροστά σε βασιλείς και ηγεμόνες για το όνομα μου.
    Ματθ. 24,8 Αυτά θα είναι αρχή των ταλαιπωριών
    Ματθ. 24,9 Τότε θα σας παραδώσουν σε θλίψεις και θα σας σκοτώσουν , και θα είστε μισούμενοι απ' όλα τα έθνη για το όνομά μου.
    Ματθ. 24,10 Τότε θα σκανδαλιστούν πολλοί και θα παραδώσουν και θα μισήσουν ο ένας τον άλλον.
    Λουκ. 21,14 Βάλτε μέσα στις καρδιές σας αυτά , μήν σκέφτεστε τι θα απολογηθείτε
    Λουκ. 21,15 Εγώ θα σας δώσω στόμα και σοφία , στα οποία δεν θα μπορούν να σας αντειπούν κάτι ή να σας αντισταθούν οι αντίπαλοί σας.
    Λουκ. 21,16 Θα σας παραδώσουν δε και οι γονείς και οι συγγενείς και οι φίλοι και οι αδελφοί και θα σας σκοτώσουν.
    Λουκ. 21,17 Και θα σας μισούν όλοι διά το όνομα μου
    Λουκ. 21,18 Αλλά ούτε τρίχα από το κεφάλι σας δεν θα χαθεί
    Λουκ. 21,19 Με την υπομονή σας θα κερδίσετε την σωτηρία των ψυχών σας
    Λουκ. 21,20 Όταν δείτε κυκλωμένη από στρατεύματα την Ιερουσαλήμ να ξέρετε ότι τότε πλησιάζει η ερήμωσή της.
    Λουκ. 21,21 Τότε όσοι θα ευρίσκονται εις την Ιουδαία, ας φύγουν στα βουνά, και όσοι θα είναι μέσα στην πόλη, ας φεύγουν και μακριά από αυτήν. Και όσοι θα ευρίσκονται έξω από αυτήν να μη εισέλθουν εις την πόλη.
    Λουκ. 21,22 Διότι μέρες εκδικήσεως είναι αυτές για να εκπληρωθούν όλα τα γραμμένα.
    Μετά τον Παγκόσμιο πόλεμο ακολουθεί το Φλάς του Ήλιου
    Ματθ. 24,29 Αμέσως μετά από την θλίψη των ημερών εκείνων ο ήλιος θα σκοτεινιάσει και η σελήνη δεν θα δίνει το φώς της και οι αστέρες θα πέφτουν απ τον ουρανό και οι δυνάμεις των ουρανών θα διαταραχθούν.
    Μαρκ. 13,24 Εκείνες τις ημέρες μετά την θλίψη εκείνη ο ήλιος θα σκοτεινιάσει και η σελήνη δεν θα δίνει το φώς της.
    Λουκ. 21,25 Καὶ ἔσται σημεῖα ἐν ἡλίῳ καὶ σελήνῃ καὶ ἄστροις, καὶ ἐπὶ τῆς γῆς συνοχὴ ἐθνῶν ἐν ἀπορίᾳ ἠχούσης θαλάσσης καὶ σάλου,
    Και θα υπάρξουν σημεία μεγάλα στον ήλιο , στην σελήνη και στα άστρα και επι της γής τα έθνη όλα θα βρίσκονται σε μεγάλη απορία
    Λουκ. 21,26 θα είναι σαν νεκροί από τον φόβο δι' των επερχόμενων γεγονότων στην οικουμένη , οι δυνάμεις των ουρανών θα σαλεύουν
    Ακολουθεί ο ερχομός του Πολέμαρχου του Θεού
    Ματθ. 24,30 Και τότε θα εμφανιστεί το σημείο του υιού του ανθρώπου ( ο σταυρός) στον ουρανό και τότε θα τρομάξουν όλες οι οι φυλές της γής και θα δουν τον υιό του ανθρώπου να έρχεται επί των νεφελών του ουρανού μετά δυνάμεως και δόξας πολλής.
    Λουκ. 21,28 Όταν αρχίσουν όλα αυτά να γίνονται σηκωθείτε και σηκώστε τα κεφάλια σας διότι πλησιάζει η απολύτρωση σας.
    Ματθ. 24,31 και θα αποστείλει τους αγγέλους του ( τους αγγελιοφόρους του) να μαζέψουν τους εκλεκτούς του από των τεσσάρων ανέμων απ άκρη ουρανού εως άκρων αυτών (να μαζέψει τους εκλεκτούς του όπου κι αν βρίσκονται)
    Ματθ. 24,34 Αληθώς σας λέγω δεν θα περάσει αυτή η γενεά ώσπου όλα αυτά να γίνουν
    Λουκ. 21,33 Ο ουρανός και η γη θα παρέλθουν , οι λόγοι μου δεν θα παρέλθουν.
    Λουκ. 21,36 Αγρυπνάτε και να προσεύχεστε να αξιωθείτε να διαφύγετε απ όλα όσα μέλλουν να συμβούν και να σταθείτε εμπρός στον Υιό του Ανθρώπου.
    Ο ίδιος λοιπόν ο Ιησούς Χριστός , ο Υιός του Θεού, μας μίλησε για όσα μέλλουν να συμβούν.
    Πρώτα ο πόλεμος και ο Αντίχριστος , μετά το Φλάς , και τέλος ο ερχομός του Πολέμαρχου του Θεού που τον ονομάζει υιό του ανθρώπου.
    Στο Ματθ. 24,30 λέει Και τότε θα εμφανιστεί το σημείο του υιού του ανθρώπου στον ουρανό και τότε θα τρομάξουν όλες οι οι φυλές της γής και θα δούν τον υιό του ανθρώπου να έρχεται επι των νεφελών του ουρανού μετά δυνάμεως και δόξας πολλής.
    Το σημείο του υιού του ανθρώπου είναι ο σταυρός. Εδώ υιός του ανθρώπου ονομάζεται ο Χριστός.
    Μετά όμως λέει και θα δούν τον υιό του ανθρώπου, να έρχεται απο τον ουρανό, με δύναμη και δόξα μεγάλη. Πολλοί εδώ νομίζουν οτι αναφέρεται στον Χριστό, ωστόσο δεν αναφέρεται στον Χριστό. Αφού λέει οτι ο υιός του ανθρώπου, που θα έρθει με δύναμη και δόξα μεγάλη, θα στείλει τους αγγέλους του (αγγελιοφόρους του, όχι αγγέλους με την σημερινή έννοια) να μαζέψει τους εκλεκτούς του, όπου κι αν βρίσκονται.
    Επίσης στο τέλος λέει: Αγρυπνάτε και να προσεύχεστε να αξιωθείτε να διαφύγετε, απ' όλα όσα μέλλουν να συμβούν και να σταθείτε εμπρός στον Υιό του Ανθρώπου.
    Στο βιβλίο του Ενώχ, ο Ενώχ αποκαλείται απο τον άγγελο, που του αποκαλύπτει τα μυστήρια, Υιός ανθρώπου. Άρα δεν αποκαλείται έτσι μόνο ο Χριστός ή ο Πολέμαρχος του Θεού, αλλά είναι μία κλασσική προσφώνηση, για όποιον έχει πάρει σώμα ανθρώπινο.
    Απόσπασμα από το βιβλίο του Ενώχ :
    "Αυτός (ο άγγελος) μου είπε Υιέ του ανθρώπου επιθυμείς να γνωρίσεις πράγματα μυστηριώδη και απόκρυφα."
    Μπροστά στον Χριστό στην μεγάλη κρίση θα σταθούμε όλοι, χωρίς καμία εξαίρεση, μετά την κατάργηση του κόσμου αυτού, όπως ακριβώς λέει η Αποκάλυψη του Ιωάννη. Άρα εδώ μιλάει για κάποιον "υιό ανθρώπου" που θα έρθει εξ ουρανού, με δύναμη και δόξα πολύ και μας καλεί ο Χριστός να προσευχόμαστε να διαφύγουμε όλα τα επερχόμενα γεγονότα , τον πόλεμο , το φλάς του ήλιου , κτλ και να αξιωθούμε να σταθούμε μπροστά του. Αυτός είναι ο Πολέμαρχος του Θεού.
    Θα εμφανιστεί λοιπόν, σταυρός στον ουρανό και τότε θα εμφανιστεί ο Πολέμαρχος του Θεού, όπως λέει και η Αποκάλυψη του Ιωάννου.
    Αποκ. 19,11 Και είδον τον ουρανόν ανοικτόν. Και ιδού ίππος λευκός και ο καθήμενος επάνω εις αυτόν καλείται πιστός και αληθινός, και με δικαιοσύνη κρίνει και πολεμεί
    Αποκ. 19,12 Τα δε μάτια του είναι σαν φλόγα φωτιάς, Και, φέρει επάνω εις την κεφαλή του διαδήματα πολλά, και έχει πολλά ονόματα γραμμένα Και έχει ακόμη και ένα όνομα γραμμένον,το οποίον κανένας άλλος δεν γνωρίζει παρά μόνον αυτός.
    ο Άγιος Αγανθάγγελος (προφητείες Κεφάλαιο Θ' ) λέει :
    Και ιδού ο του ανθρώπου υιός, ώσπερ εκ βαθέως ύπνου εγειρόμενος δίδωσι προς ουρανόν τας ευχαριστίας. Και ιδού θεωρώ αυτόν επί λευκού ίππου καθήμενον, και ξίφος εικονήμενον εν τη χειρί κατέχοντα, διατεταγμένων καλώς προπορεύεσαι επί πλείστων γενεών.
    (Εδώ βλέπουμε πώς λέει, ότι και στην Αποκάλυψη, το ίδιο ακριβώς έχουμε , την εμφάνιση του Πολέμαρχου εδώ και μάλιστα, για προσέξτε το, "Πλείστων γενεών", μιλάει για τους Νεφελίμ).
    Ανάμεσα στο Φλάς και τον ερχομό του Πολέμαρχου, απο τα λόγια του Χριστού λείπει (ή την έκοψαν αυτοί που τον 4ο αιώνα παραποιήσαν τις γραφές) η αναφορά στην έξοδο των Νεφελίμ, η οποία αναφέρεται από τον Άγιο Ανδρέα , την Αποκάλυψη του Ιωάννη , και σε άλλα αρχαία κείμενα, όπως έχει αποδειχθεί .
    Ο ίδιος ο Χριστός λοιπόν, πριν απ όλους , μίλησε για όσα θα συμβούν, σχεδόν με κάθε λεπτομέρεια και ο καιρός αυτός φτάνει απ' ότι φαίνεται.
    Ο Πολέμαρχος γαρ εγγύς!
    Πηγή Δημοσθένης Λιακόπουλος
    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΕΚ ΝΕΚΡΩΝ
    ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ
    EΛ HUNTER 888
    Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ