• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

    Η μεγάλη αχαριστία

    Οι δηλωμένοι άθεοι, μας λένε ότι αυτοί είναι οι μεγάλοι δημοκράτες και προοδευτικοί, που θα αναμορφώσουν τους υπόλοιπους! Λένε ότι δεν ξέρουμε από ελευθερία και ότι αυτοί ξέρουν και θα μας τη διδάξουν... Δυστυχώς αυτή η τεράστια προπαγάνδα έκανε πλύση εγκεφάλου σε πολλούς στην Ελλάδα, που ξεχνάνε τα πάντα και πολλοί έχουν πιστέψει όλα αυτά, που η Λευκή Αδελφότητα πολύ μεθοδικά πέρασε στις συνειδήσεις τους. Αν προσθέσουμε και τις υποσχέσεις για λεφτά και διορισμούς που υπόσχονται καθημερινά, καταλαβαίνει κανείς πως φτάσαμε εως εδώ.
    Η παράνοια είναι, ότι αυτοί που μιλούν για ανθρώπινα δικαιώματα, είναι αυτοί που δεν θέλουν να ακούγεται καμμία άλλη άποψη! Φροντίζουν να ρίχνουν συνέχεια χαρακτηρισμούς, σε όποιον δεν συμφωνεί μαζί τους, όπως φασίστες και ρατσιστές, ώστε να ακούγονται συνέχεια και να τα υιοθετούν όλο και περισσότεροι.
    Είναι αυτοί που πρώτοι από όλους δεν αφήνουν να μεταφερθεί καμία γνώση και την πολεμούν ασταμάτητα, με πρόσχημα δήθεν τη μισαλλοδοξία που φέρνει η αλήθεια!!! Ισχυρίζονται ότι αυτά ανήκουν σε άλλες εποχές, ενώ τώρα έχουμε την επιστήμη, έχουμε την ψυχολογία, την ψυχιατρική και αρκεί να μάθουμε την ιστορία των μπολσεβίκων, δεν χρειαζόμαστε τίποτα άλλο.
    Ξεχνούν όμως, ότι στις χώρες που κυριαρχεί ο Χριστιανισμός, έστω και με τη μορφή που έφτασε σε εμάς, με τα πολλά ελλατώματα, για τα οποία φρόντισαν πάρα πολλοί να υπάρχουν, τουλάχιστον μπορούν κι αυτοί να λένε ό,τι θέλουν, να διαδίδουν ό,τι θέλουν και να μην τους πειράζει κανείς. Ξεχνούν ότι στις κομμουνιστικές χώρες δεν μπορεί να μιλήσει κανείς για τίποτα. Ξεχνούν ότι στις μουσουλμανικές χώρες δεν μπορεί να μιλήσει κανείς για τίποτα. Και διαδίδουν ότι αυτοί που κουβαλούν ιδεολογίες, που παραπέμπουν σε απόλυτο σκοταδισμό, αυτοί γνωρίζουν για την ελευθερία του ανθρώπου!
    Πόσο αχάριστος μπορεί να είναι κάποιος, ώστε να υποστηρίζει στην Ελλάδα οτιδήποτε κατά του Χριστού και από πάνω να λέει ότι είναι φιλάνθρωπος και γνωρίζει πως θα "προοδεύσει" η χώρα; Πόσο ξεχνούν την τεράστια βοήθεια της Παναγίας, την οποία βρίζουν κι από πάνω; Δυστυχώς όμως γι αυτούς, χωρίς το Χριστό, όλα είναι προσωρινά. Δεν θέλουν να πιστέψουν με τίποτα, ότι είναι ψεύτικος αυτός ο κόσμος και κάθετι που προσφέρει. Όσο και να πολεμούν τα λόγια του Χριστού, όσο και να σπέρνουν δηλητήριο, όσο και να προσπαθούν να αλλάξουν την ιστορία, όλος αυτός ο κόπος τους στο τέλος θα πάει χαμένος.
    Γιατί όπως θα ισχύει πάντα, ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ.
    Λ-Νίκος
    Toμέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ