• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

    Απεργία για το Ασφαλιστικό - Παραλύουν τα πάντα

    Η 48ωρη απεργία που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ κατά του ασφαλιστικού που φέρνει άρον-άρον στη Βουλή η κυβέρνηση παραλύει τα πάντα.
    Από τα ξημερώματα της Παρασκευής (06.05.2016) έως και τις 06:00 τα ξημερώματα της Κυριακής (08.05.2016) στην Αθήνα δεν θα κυκλοφορεί κανένα μέσο μαζικής μεταφορά.
    Ούτε λεωφορείο, ούτε τραμ, ούτε τρόλεϊ, ούτε μετρό, ούτε τρένο!
    Στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή οι εργαζόμενοι αποφάσισαν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9.00 το πρωί και από τις 9.00 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας. Το Σάββατο και την Κυριακή, όμως, οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ κάνουν 48ωρη απεργία με την οποία συμμετέχουν στην πανελλαδική κινητοποίηση της ΓΣΕΕ.
    Εκτός από τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, στην απεργία συμμετέχει και η ΠΝΟ. Έτσι, από τις 06:00 το πρωί σήμερα Παρασκευή (06.05.2016) έως και τις 06:00 το πρωί της Τρίτης 10 Μαΐου τα πλοία θα μείνουν δεμένα στα λιμάνια της χώρας!
    Στο χορό των κινητοποιήσεων κατά του ασφαλιστικού μπαίνει και η ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ, που κήρυξε 48ωρη απεργία από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής και το Σάββατο, ενώ την Κυριακή θα συμμετάσχει στην απεργία της ΓΣΕΕ. Από τις απεργιακές κινητοποιήσεις δεν λείπουν ούτε οι γιατροί.
    Τέλος, απεργούν και οι δημοσιογράφοι, κίνηση η οποία ερμηνεύεται από πολλούς ως βοήθεια στην κυβέρνηση, καθώς δεν θα μεταδίδεται τίποτα από την Βουλή κατά την συζήτηση για την ψήφιση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου με τα ασήκωτα μέτρα.
    Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ