• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

    Γκοΐμ ο Έλληνας σήμερα;

    Φίλες κ φίλοι αναγνώστες
    Πριν από όλα να εξηγήσω τη σημασία της λέξεως «γκοΐμ» και πως μεταφέρεται ως έννοια στην σημερινή κατάσταση που επικρατεί, όχι μόνο στην πατρίδα μας, αλλά και στην παγκόσμια κοινωνία. Ο όρος «γκοΐμ» σημαίνει αναλώσιμος (ή καταναλώσιμος στη γλώσσα των Νεφελίμ) κι άρχισε να χρησιμοποιείται δεκάδες χιλιάδες χρόνια πριν, την εποχή που οι άνθρωποι εκτρέφονταν σε ειδικά εκτροφεία με σκοπό την κατανάλωση τους, ως τροφή από τους Νεφελίμ.
    Στη σημερινή εποχή εκφράζει κυρίως τη δουλικότητα του ανθρώπου, την "πραγματική" αξία της ζωής του (σύμφωνα πάντα, με όσα υποστηρίζουν οι δαίμονες κι οι Νεφέλιμ) και την εξάρτηση των ανθρώπων από τον κόσμο της ύλης, καθώς ο Θεός μας προορίζει για πολύ ανώτερη αποστολή, σε σχέση με την δοκιμασία στον Κόσμο των Ονείρων, όπου ο ίδιος ο Σαμαέλ (διάβολος) κατάφερε να μας φυλακίσει.
    Γιατί όμως φτάσαμε σε αυτήν την κατάσταση; Και γιατί η κοινωνία της ανθρωπότητας έχει αυτή την δυστυχή εξέλιξη; Περιληπτικά θα πω, για την οικονομία της συζήτησης, πως μας δόθηκαν πολλές ευκαιρίες κι εμείς κριθήκαμε ανάξιοι της τιμής και της Αγάπης Του Χριστού, προδίδοντας με τον χειρότερο τρόπο τον Θεό, αφού αποστατήσαμε αρκετές φορές.
    Πολλές φορές θα έχετε αναρωτηθεί, τη σημασία των εκλογών κι εάν τελικά παίζουν κάποιο σημαντικό ρόλο στην κατάσταση (είτε οικονομική, είτε πολιτική) μιας χώρας.
    Τι συμβαίνει όμως και καμία πολιτική, εφόσον πηγάζει από τον λαό, με καθόλα δημοκρατικά εκλεγμένο τρόπο, δεν μπορεί να επιτύχει; Γιατί η δημοκρατία του λαού δεν μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά; Φταίει το σύστημα; Ή είναι θέμα προσώπων;
    Οφείλω να σας πληροφορήσω, πως στις περισσότερες χώρες του ανεπτυγμένου κόσμου, οι αδελφότητες του σκότους ελέγχουν όλα τα πολιτικά κόμματα, καθώς και τα σημαντικότερα πολιτικά στελέχη που τα στελεχώνουν, όλως τυχαίως σε νευραλγικές θέσεις κλειδιά, που αφορούν τη διοίκηση ή την λειτουργία ενός κράτους. Δυστυχώς δεν είναι απλά θέμα προσώπων η κάποιων κακών χειρισμών (αν και για κάθε πολίτικο υπάρχει συνήθως ένα σκάνδαλο, το όποιο η ΝΤΠ θα χρησιμοποιήσει την κατάλληλη στιγμή, προκειμένου να επιβάλλει τα σκοτεινά σχέδια της). Κατά τη γνώμη μου η κατάσταση αφορά περισσότερο το σύστημα το όποιο σχεδιάστηκε, με σκοπό να παραμένουν εγκλωβισμένοι οι άνθρωποι σε αυτή την μιζέρια και την απελπισία που απαιτεί η εφαρμογή του.
    Επιπλέον η πολιτική εκφράζεται και με απλά μαθηματικά.... Στην Ελλάδα επικρατούν 2 κόμματα κυρίως, παλιότερα η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΠΑΣΟΚ στις μέρες μας ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας. Εάν ψηφίζεις κάποιο δεξιό κόμμα πχ Χρυσή Αυγή ή Ανεξάρτητους Έλληνες δεν ψηφίζεις Νέα Δημοκρατία, άρα χάνει ψήφους το μεγάλο δεξιό κόμμα επομένως στην ουσία είναι σαν να ψηφίζεις κάποιο αριστερό κόμμα. Αντιστοίχως το ίδιο συμβαίνει κι αν ψηφίζεις ΔΗΜ.ΑΡ, ο Σύριζα χάνει ψήφους σαν αριστερό κόμμα, όποτε είναι σαν να ψηφίζεις τη Νέα Δημοκρατία.
    Σε αυτό το σημείο να υπογραμμίσω πως είτε πρόκειται για τις αδελφότητες τους σκότους , είτε πρόκειται για τους εταίρους μας στην Ευρώπη ΚΑΝΕΊΣ ΔΕΝ ΘΈΛΕΙ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΉ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ που θα είναι συγχρόνως αυτόνομη κι ΑΥΤΟΔΎΝΑΜΗ, ούτος ώστε να μπορεί να πατήσει σε γερές βάσεις και να μπορεί να διαπραγματευτεί για το καλύτερο δυνατό της χώρας. Αυτός είναι κι ο κύριος λόγος που υπάρχουν τόσα πολλά κόμματα στη βουλή αυτή την στιγμή , ενώ έχουν διασπαστεί από παλαιοτέρα τα μεγαλύτερα και παίζουν ακόμη σενάρια για περαιτέρω διάσπαση των ήδη υπαρχόντων κομματικών οργανώσεων.
    Οπότε μην τρέφετε αυταπάτες για το ότι εάν  ψηφίσετε το ένα κόμμα ή το άλλο θα αλλάξουν πολύ τα πράγματα.. Εκείνα που είναι γραφτό να γίνουν κι αποτελούν σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων θα εφαρμοστούν πλήρως, εφόσον πρόκειται για το σχέδιο του Θεού. Χάσαμε πολύτιμο χρόνο πιστεύοντας για δεκαετίες πως έχουμε ισχυρή κυβέρνηση, όπου οι ψηφοφόροι ελέγχουν μέσω εκλογών, ενώ, την ίδια στιγμή, οι αποφάσεις παίρνονταν για εμάς χωρίς εμάς.
    Δεν υπάρχει τρόπος να διεκδικήσουμε περισσότερα λεφτά, να αναπτυχθεί το Ελληνικό κράτος και συγχρόνως να αποστατούμε από τον Θεό ψηφίζοντας ανθρώπους ανίκανους κι άθεους που απλά μας τάζουν λαγούς με πετραχήλια.... Ήρθε η ώρα ο Έλληνας να ξυπνήσει σιγά σιγά και να διαψεύσει όλους εκείνους που τον θεωρούν αναλώσιμο, καταναλώσιμο και κατευθυνόμενο πιόνι σε μια σκακιέρα στημένη από πριν, ώστε να χάσει το ανθρώπινο γένος και να επικρατήσει το σκότος έναντι του φωτός! Η γνώση είναι δύναμη σύμφωνα με τον Σωκράτη, άρα από εδώ κ μπρος δεν συγχωρούνται λάθη... Μακάρι η γνώση κ προπάντων η φώτιση του Χριστού, να μας συντροφεύει σε κάθε μας βήμα!
    Το τελικό συμπέρασμα που πρέπει να συγκρατήσει κάνεις και να προβληματιστεί, διαβάζοντας το παραπάνω άρθρο είναι, πως όλα όσα κάνουμε κρίνονται κ προσμετρούνται στην Τελική Κρίση του καθενός στην πορεία της προσπάθειας του να διεκδικήσει (και να κερδίσει μετά από πολύ αγώνα) μια θέση στο Παραδείσιο σύμπαν, δοξάζοντας τον Δημιουργό κι αποφεύγοντας για πάντα το επόμενο επίπεδο της φυλακής των ψυχών, που ονομάζεται ΚΌΛΑΣΗ.
    ΟΙ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΈΧΟΥΝ
    ΠΡΟΈΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΆ ΒΙΒΛΊΩΝ
    «ΓΙΑΤΊ Κ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΝΆΜΕΣΑ ΜΑΣ»
    Κ ΑΠΌ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΈΣ ΕΚΠΟΜΠΈΣ
    ΤΟΥ Κ. ΛΙΑΚΌΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΣΑΙΤ
    PRISON PLANET.GR / CHAT RADIO
    ELNICKROCK
    Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ