• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

  Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016

  Οι Δυνάμεις του Φωτός και η Αυτοκρατορία του Διαβόλου

  Οι Δυνάμεις του Φωτός και η Αυτοκρατορία του Διαβόλου σύμφωνα με τον Cobra. Προσέξετε τι λέει, γιατί σε μερικές περιπτώσεις ή δεν κατάλαβε καλά τι του είπαν οι Πλειάδειοι, ή απλά δεν του τα λεν και τόσο καλά..


  Η «ΧΙΜΑΙΡΑ»

  Μια μυστική αρνητική ομάδα από τον Ωρίωνα, με την κωδική ονομασία «Χίμαιρα», κατήλθε στον πλανήτη μας μετά την εισβολή στο Κονγκό το 1996, απαρτιζόμενη από αυτούς που αποκαλούνται «Άρχοντες» και έχει διεισδύσει στους στρατούς όλων των μεγάλων εθνών. Αυτή η ομάδα ελέγχει κρυφά τη συντριπτική πλειοψηφία των στρατιωτικών βάσεων σε όλο τον κόσμο, πολλές από τις οποίες ανήκουν στο στρατό των ΗΠΑ.

  Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτή την ομάδα και τις μυστικές συμφωνίες που έχει επιβάλει στις ηγεσίες όλων των εθνικών στρατών σε όλο τον κόσμο με σκοπό να εμποδίσει και να σβήσει όλα τα ίχνη κάθε καλοπροαίρετη εξωγήινης επαφής, μπορείτε να πάτε σ’ αυτόν τον σύνδεσμο.

  Η Γη εξακολουθεί να είναι το επίκεντρο πολέμου μεταξύ πολλών εξωγήινων φυλών. Στην σκοτεινή πλευρά ανήκουν οι Rothschild που προέρχονται από τον Ωρίωνα. Η φατρία των Rockefeller / Bush / Illuminazi προέρχονται από τους Δρακονιανούς. Οι Ισλαμιστές της ISIS / DAESH και οι μισθοφόροι της Blackwater / Xe / Academi είναι ερπετικής προέλευσης. Οι οικογένειες των Ιησουιτών και οι Μαύροι «Άρχοντες» προέρχονται από την αρνητική παράταξη των Andromedan.

  ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

  Από την πλευρά του Φωτός, οι περισσότεροι από τους Εργάτες του Φωτός προέρχονται από τις Πλειάδες και τον Σείριο. Πολλοί άλλοι προέρχονται από τον Antares και τον Arcturus. Οι περισσότεροι εκπρόσωποι των οικογενειών των Δράκων στην Ανατολή προέρχονται από τη θετική φατρία των Δρακονιανών. Πολλά μέλη του Κινήματος Αντίστασης και πολλοί θετικοί Στρατιωτικοί είναι Andromedan προέλευσης.

  Τα μικρά Σκάφη ανήκουν στην Διοίκηση Ashtar. Κάτω από τις εντολές του Δία βρίσκονται τα Σκάφη των Πλειάδειων, Σειρίων, Andromedan, Arcturian και των Στόλων Αντίστασης. Οι μεγάλες Σφαίρες (Biosatellites) ανήκουν στoν Κεντρικό Πολιτισμό μιας Αρχαίας Φυλής.
  Μια ειδική διαίρεση της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας ονομάζεται Command Ashtar. Ο σκοπός της Δοίκησης Ashtar είναι η απελευθέρωση αυτού του πλανήτη. Οι υπόλοιπες Δυνάμεις της Συνομοσπονδίας ανήκουν στην διοίκηση του Διός.

  Σκοπός της Συμμαχίας των Δυνάμεων του Φωτός είναι να συνεχίσει να προσβάλλει τις δυνάμεις του Σκότους μέχρι να απελευθερώσει πλήρως τον Τομέα 3. Ο Τομέας 3 είναι η βαθιά κωδική ονομασία Intel για το Ηλιακό μας Σύστημα.

  Οι εξωγήινες δυνάμεις της Συμμαχίας είναι η κύρια δύναμη πίσω από τους BRICS / Ανατολική Συμμαχία στην επιφάνεια αυτού του πλανήτη.

  the-alliance-fleet

  [Στην εικόνα φαίνεται μια Σφαίρα (Biosatelite) όπως την φαντάζεται ο Cobra]

  diadrastika.com

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

  Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

  ΔΙΑΦΟΡΑ

  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

  Από το Blogger.

  ΣΕΝΑΡΙΑ