-----------.............................................................................................
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΜΟΛΙΣ ΕΣΚΑΣΑΝ...

Τρίτη, 24 Μαΐου 2016

Σκελετοί παράξενων πλασμάτων βρέθηκαν σε αρχοντικό του Λονδίνου

Περίπου πριν από 50 χρόνια στο Λονδίνο, γκρέμιζαν παλιά αρχοντικά για την κατασκευή νέων. Σε αυτά τα αρχοντικά ήταν συμπεριλαμβανόμενο και το σπίτι, που κάποτε ανήκε στον Thomas Theodore Merrylin. Στο υπόγειο του κτιρίου αυτού βρέθηκαν αρκετές χιλιάδες παλιά σφραγισμένα ξύλινα κιβώτια …
paraxena plasmata9
Με το άνοιγμα τους, οι οικοδόμοι έμειναν άναυδοι, καθώς ανακάλυψαν σκελετούς από μυθικά πλάσματα (νεράιδες, βαμπίρ, κέρατα λαγοί, λυκάνθρωπους, και ούτω καθεξής).
paraxena plasmata2
Πολλοί ήταν αυτοί που είχαν ακούσει διάφορες ιστορίες για παράξενα και άγνωστα πλάσματα.
paraxena plasmata12
paraxena plasmata8
Σε αυτό το άρθρο θα προσπαθήσουμε να αποκαλύψουμε τα μικρά μυστικά από αυτά τα πλάσματα και να σας πούμε περισσότερα για τον Thomas Theodore Merrylin.
Thomas Theodore Merrylin
Thomas Theodore Merrylin
Σε γενικές γραμμές, η ταυτότητα αυτού του προσώπου είναι εμπλεκόμενη σε διάφορους θρύλους. Είναι γνωστό ότι γεννήθηκε στο μακρινό 1782. Η μητέρα του Merrylin πέθανε στη γέννα. Ανατράφηκε από τον πατέρα του αγοριού, του οποίου το όνομα ήταν Έντουαρντ. Ήταν αυτός που επηρέασε τις προοπτικές του αγοριού, καθώς ήταν λάτρης του πολύ απόκρυφου.
Ο Edward και ο γιος του ταξίδεψαν στον κόσμο συλλέγοντας διάφορα αντικείμενα. Ο Thomas επέζησε μετά το θάνατο του πατέρα του, ήταν πολύ δύσκολο, αλλά βρήκε τη δύναμη να επιστρέψει στον ακαδημαϊκό κόσμο. Ο Thomas εργάστηκε για τα σύλλεγε αντικείμενα και ξάφνιαζε συνέχεια την επιστημονική ελίτ.
paraxena plasmata3Ο Thomas Merrylin προσπάθησε να δείξει τη συλλογή του με τα πλάσματα του στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά το τοπικό συντηρητικό ακροατήριο το θεώρησε κακή ιδέα, και η περιοδεία έπρεπε να διακοπεί.
paraxena plasmata4
Με την πάροδο του χρόνου, το σπίτι μεταφέρθηκε στο σπίτι των παιδιών Merrylin Tenbridzhskomu, φέρεται με την προϋπόθεση να μην ανοίξουν το υπόγειο. Αλλά στη δεκαετία του 1960 κάποιος το άνοιξε … Τώρα είναι το Μουσείο του Merrylin.
paraxena plasmata7
paraxena plasmata6
paraxena plasmata10paraxena plasmata5
Βίντεο σχετικά με το μουσείο «MERRYLIN»
Η συλλογή Merrylin περιλαμβάνει δείγματα που έχουν οριστικά και επιστημονικά αποδειχθεί, ότι είναι τα οστά και οι αδρανείς ιστοί των βαμπίρ…περισσότερα

    Choose :
  • OR
  • To comment
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.