• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

    Βρέθηκαν ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΓΙΓΑΝΤΩΝ στις ΜΥΚΗΝΕΣ;;; (video)

    Γράφει ο Σπύρος Μακρής,
    Είναι γνωστή η Γιγαντομαχία στην Ελλάδα, σύμφωνα με την μυθολογία μας. Επίσης, πολλές παραδόσεις αναφέρονται στην ύπαρξη γιγάντων κατά το παρελθόν. Τι γίνεται, όμως, όταν στοιχεία συγκαλύπτονται;…
    Υπήρχαν Γίγαντες στην Ελλάδα; Ήταν άραγε μόνο μυθολογικά όντα;


    Έχει αποδειχτεί με πολλούς τρόπους πως η Τροία υπήρξε. Ακόμα έχει υπολογιστεί με επιστημονικό τρόπο το πότε έγινε ο Τρωικός Πόλεμος. Κατά συνέπεια ήταν αληθινά και τα πρόσωπα που έλαβαν μέρος.
    Τα πιο γνωστά πρόσωπα αυτού του πολέμου, ο Αχιλλέας, ο Πάτροκλος, ο Αίαντας, υπολογίζεται πως ήταν Γιγάντιοι
    Σε πολλά μέρη του κόσμου, αλλά και τις Ελλάδας έχουν βρεθεί οστά που θα μπορούσαν να ανήκουν μόνο σε Γίγαντες… Φυσικά, δεν λείπουν οι μαρτυρίες στα ιστορικά χρόνια για ανάλογα ευρήματα στην αρχαία Ελλάδα. Αλλά και στην πρόσφατη ιστορία μας, ανακαλύφθηκαν γιγαντιαία οστά στην Αρχαία Πελλάνα στις Μυκήνες, από τον αρχαιολόγο Θεόδωρο Σπυρόπουλο που η ανακάλυψή τους, ίσως, οδήγησε στο μπάζωμα του μοναδικού βαθμιδωτού λαξευτού βασιλικού τάφου…
    Το video που ακολουθεί -αν και αμφιλεγόμενο- επιβεβαιώνει τον Έλληνα αρχαιολόγο και υποστηρίζει πως βρέθηκαν σκελετοί γιγάντων στις Μυκήνες. Επιπλέον συλλέχθηκαν και στα υπόγεια του Αθηναϊκού Metro, κατά την κατασκευή του… Όλα αυτά εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς και κανείς δεν ανέφερε επίσημα τίποτε και ποτέ, πουθενά.
    Κατά καιρούς, μόνο διαδίδονται από στόμα σε στόμα τέτοιες πληροφορίες αλλά, υπάρχει τόσος χλευασμός που, κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν αληθεύουν ή όχι.
    Το περιεχόμενο του video θεωρείται από πολλούς αμφιλεγόμενο, ότι οι φωτογραφίες είναι photoshop, ότι κάποιες από αυτές αποδίδονται και σε άλλα μέρη ή προέρχονται από αυτά.
    Φυσικά, δεν γνωρίζουμε την αυθεντικότητά των εικόνων, ούτε αν όλοι όσοι ισχυρίζονται πως όλα αυτά είναι μία απάτη δεν «υπακούν» σε μία -εν αγνοία τους- κατευθυνόμενη συγκάλυψη, ειδικά αν λάβουμε υπόψη μας πως το Ινστιτούτο Smithsonian έχει δικαστεί για εξαφάνιση οστών γιγάντων, ύστερα από άνωθεν εντολές.
    To video, είδαμε στο master-lista

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ