• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 15 Μαΐου 2016

    ΕΡΧΕΤΑΙ… Αστεροειδείς, ρομπότ και πανδημίες θα σκοτώσουν εκατομμύρια!

    Επικείμενη Παγκόσμια Καταστροφή…
    Υπάρχει κι άλλη επιβεβαίωση ότι μια σχεδόν σίγουρη καταστροφή οδεύει στον πλανήτη Γη και θα μπορούσε να σκοτώσει, ή να διαταράξει τις ζωές όλων των ανθρώπων στον πλανήτη.
    Και υπάρχει λόγος να πιστεύουμε, ότι μπορεί να είναι στη διάρκεια της ζωής μας.
    Μια μελέτη που εκπονήθηκε από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης προσδιόρισε την πιθανώς-επικείμενη καταστροφή από αστεροειδείς, τεχνητή νοημοσύνη, ηφαίστεια, πυρηνικά /EMP ή κατασκευασμένες ασθένειες, να σαρώνει τον πλανήτη.
    Σύμφωνα με την Daily Mail / Ένωση Τύπου:
    Στα επόμενα πέντε χρόνια, αστεροειδείς, σούπερ ηφαιστειακές εκρήξεις και άγνωστοι κίνδυνοι, κατατάσσονται ως η μεγαλύτερη απειλή για την ανθρωπότητα. […]
    Μπορεί να ακούγεται σαν sci-fi ταινία, αλλά οι ειδικοί είπαν ότι αυτές οι αποκαλυπτικές απειλές είναι πιο πιθανές από ό, τι πολλοί συνειδητοποιούν …
    Πιο μακροπρόθεσμα, η άνοδος της τεχνητής νοημοσύνης (AI) έχει καταχωρηθεί παράλληλα με την καταστροφική κλιματική αλλαγή, τον πυρηνικό πόλεμο και πανδημίες, ως απειλή για την ανθρωπότητα.
    Η μεγαλύτερη μακροπρόθεσμη απειλή για τον πολιτισμό είναι οι φυσικές και τεχνητές πανδημίες και ο πυρηνικός πόλεμος […] η άνοδος της συνθετικής βιολογίας θα μπορούσε να ανοίξει την πόρτα για τη δημιουργία θανατηφόρων ιών.
    Η έκθεση, η οποία επικεντρώνεται στις παγκόσμιες προσεγγίσεις για την αντιμετώπιση αυτών των επικείμενων κινδύνων και μια παγκόσμια ολοκλήρωση των προσπαθειών, μας θυμίζει ότι είμαστε όλοι πολύ θνητοί και ότι καταστροφικές πανδημίες έχουν πράγματι συμβεί στην ιστορία:
    Προειδοποιεί ότι ενώ οι περισσότερες γενιές ποτέ δεν βιώνουν μια καταστροφή, αυτή απέχει πολύ από το ευφάνταστο, όπως έδειξαν οι περίοδοι της πανώλης και της ισπανικής γρίπης του 1918 που αφάνισαν εκατομμύρια.
    Δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε τι είδους καταστροφή θα μπορούσε να συμβεί στον πλανήτη, αλλά είναι σημαντικό να προετοιμαστούμε για το χειρότερο σε προσωπικό και σε τοπικό επίπεδο. Οι πιθανότητες είναι, ότι θα είμαστε πολύ πιο αποτελεσματικοί με αυτόν τον τρόπο.
    Παρά την εστίαση στην παγκόσμια συζήτηση, υπάρχει μικρή πιθανότητα ότι μια όλο και μεγαλύτερη κυβερνητική δομή θα μπορούσε να μας προστατεύσει όλους, ή να έρθει στη διάσωση, όταν τη χρειάζεστε περισσότερο.
    Όταν μετράνε και τα δευτερόλεπτα, η αστυνομία είναι λεπτά μακριά και οι ομοσπονδιακές / διεθνείς αρχές είναι ημέρες ή εβδομάδες μακριά. Βρίσκονται εκεί μόνο για να καθαρίσουν το χάος όταν τελειώσει και να καταλάβουν την εξουσία.
    Πράγματι, φαίνεται ότι ο πολιτισμός είναι πολύ ευάλωτος και εκατομμύρια ζωές βρίσκονται σε κίνδυνο. Δεν πρέπει να εφησυχάζουμε, να βασιζόμαστε σε μεγάλες πόλεις και να εμπιστευόμαστε μόνο όσους γνωρίζετε και μπορείτε να στηριχτείτε.
    Mac Slavo, SHTF Plan

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ