• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

  Τρίτη, 24 Μαΐου 2016

  Hurriyet: «Τούρκοι πιλότοι είδαν ΑΤΙΑ πριν συντριβεί το Airbus»

  Τα σενάρια για το τι οδήγησε στην τραγωδία της EgyptAir αυξάνονται και πλέον ακούγονται και ακραίες περιπτώσεις όπως η αναφορά Τούρκων πιλότων ότι είδαν να πετάει άγνωστο αντικείμενο με «πράσινα φώτα» μία ώρα πριν τη συντριβή.


  Οπως γράφει η τουρκική εφημερίδα Hurriyet σύμφωνα με πιλότους της Turkish Airlines μία ώρα πριν χαθεί το στίγμα του μοιραίου Αirbus και ενώ εκτελούσαν πτήση από την Αλικαρνασσό για την Κωνσταντινούπολη είδαν να πετάει «άγνωστο αντικείμενο με πράσινα φώτα». Μάλιστα ανέφεραν την παρουσία του άγνωστου αντικειμένου στον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης,  «Είδαμε ένα άγνωστο αντικείμενο με πράσινα φώτα να περνάει σε ύψος 2.000-3.000 ποδών πάνω από εμάς. Ξαφνικά εξαφανίστηκε. Υποθέτουμε ότι ήταν UFO», δήλωσαν οι δύο κυβερνήτες στον πύργο ελέγχου.

  Όπως επισημαίνει η εφημερίδα, τα πράσινα φώτα εντοπίστηκαν ενώ το τουρκικό αεροσκάφος βρισκόταν σε ύψος 17.000 ποδών γύρω στις 23.30 (τοπική ώρα), λίγη ώρα πριν χαθεί το στίγμα του αεροπλάνου της EgyptAir.

  Από την πλευρά της πάντως η γενική διεύθυνση της αρχής κρατικών αερολιμένων δήλωσε πως δεν εντοπίστηκε καμία εικόνα στα ραντάρ τους που να επιβεβαιώνει όσα υποστήριξαν οι Τούρκοι κυβερνήτες.

  diadrastika

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

  Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

  ΔΙΑΦΟΡΑ

  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

  Από το Blogger.

  ΣΕΝΑΡΙΑ