• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

  Κυριακή, 29 Μαΐου 2016

  Κάτι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΙΝΕΙΤΑΙ κοντά ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (video)

  Μερικές φορές κάποια πράγματα προκαλούν δέος, ή τρόμο. Κάποιες από αυτές, τα προκαλούν το «αόρατο άγνωστο» που, όμως, καταγράφεται από σύγχρονα μηχανήματα…

  Γράφει ο Σπύρος Μακρής,

  Είναι γεγονός ότι πολλά από τα «μυστήρια» που κυκλοφορούν γύρω μας ή συνυπάρχουμε μαζί τους, δεν μπορούμε να τα καταλάβουμε, ούτε να τα αντιληφθούμε ούτε να τα διανοηθούμε.
  Τι μπορεί να συμβαίνει με αυτό που καταγράφηκε από μετεωρολογικά ραντάρ πάνω από το Osijek, μία πόλη στην Κροατία;
  Ο χρήστης UFOvni2012 του youtube που κατέγραψε το περίεργο φαινόμενο, δεν μας δίνει περισσότερες λεπτομέρειες. Ίσως και να μην γνωρίζει. Το μόνο που μας διευκρινίζει είναι πως ο παράξενος κύκλος έχει διάμετρο 470 χλμ., περίπου.
  Ίσως, να μην δίναμε περισσότερη σημασία αν στο πρόσφατο παρελθόν δεν είχε καταγραφεί ξανά κάτι παρόμοια παράδοξο και κυκλικό πάνω από την Ελβετία. Αλλά και λίγο νωρίτερα είχαμε δει έναν άλλο κύκλο που σχημάτιζε μία σπείρα σε ένα ηφαίστειο…Δεν είναι εύκολο να σχηματιστεί κάποια γνώμη για το τελευταίο συμβάν, αλλά ούτε και για όλα μαζί -αν και ο πειρασμός είναι τεράστιος…
  Να είναι κάποιο σφάλμα των μετεωρολογικών ραντάρ; Να είναι κάποια παρέμβαση από HAARP ή CERN; Να είναι κάποιο γιγαντιαίο ΑΤΙΑ που δημιουργεί παρεμβολές;Είναι επικίνδυνο; Είναι φιλικό; Είναι ουδέτερο; Δείτε πρώτα το video:


  diadrastika


  apokalypsis.com

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

  Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

  ΔΙΑΦΟΡΑ

  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

  Από το Blogger.

  ΣΕΝΑΡΙΑ