• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 14 Μαΐου 2016

    Τζον Κέρι : «Προετοιμαστείτε για έναν κόσμο χωρίς σύνορα»

    Ο υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι δήλωσε την Παρασκευή κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας σε φοιτητές κατά την τελετή αποφοίτησής τους στο Πανεπιστήμιο Northeastern, να προετοιμαστούν για έναν "κόσμο χωρίς σύνορα".

    Εκμεταλλευόμενος την ευκαιρία να επιτεθεί στον Donald Trump, ο Κέρι επέκρινε την ιδέα της χρησιμότητας ενός τοίχου για να προστατευθούν τα διάτρητα νότια σύνορα της Αμερικής.

    "Πολλοί από εσάς ήσασταν στο δημοτικό σχολείο, όταν μάθατε το δυσκολότερο μάθημα από όλα στις 11 Σεπτεμβρίου", δήλωσε ο Κέρι. "Δεν υπάρχουν τοίχοι αρκετά μεγάλοι για να σταματήσουν τους ανθρώπους που έρχονται από δεκάδες χιλιάδες μίλια μακριά, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να πεθάνουν, ενώ στοχεύουν άλλους ανθρώπους".

    Ο Kerry κατηγόρησε όσους υποστηρίζουν το χτίσιμο ενός τοίχου, αγνοώντας εντελώς το γεγονός ότι ο JMichael Springman, ο πρώην επικεφαλής του τμήματος θεωρήσεων του αμερικάνικου προξενείου στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, κατέθεσε ότι ηC.I.A. τον διέταξε να εγκρίνει τις βίζες των αεροπειρατών της 11ηςΣεπτεμβρίου.

    «Έτσι νομίζω ότι όλα όσα έχουμε ζήσει και μάθει, μας λένε ότι ποτέ δεν θα βγούμε στην κορυφή αν δεχτούμε συμβουλές από πωλητές ηχηρών δηλώσεων και κράχτες καρναβαλιού που παριστάνουν ότι η πιο ισχυρή χώρα στη Γη μπορεί να παραμείνει μεγάλη κοιτάζοντας προς τα μέσα», συνέχισε ο Kerry. «Και κρύβονται πίσω από τους τοίχους σε μια εποχή που η τεχνολογία έχει κάνει αδύνατη ακόμη και την προσπάθεια να συμβεί κάτι τέτοιο».

    Ο Κέρι δεν κατήγγειλε μόνο στην ιδέα του τοίχου στα σύνορα, αλλά ανοιχτά κατήγγειλε την εθνική κυριαρχία μιλώντας κατά των συνόρων γενικότερα.

    «Το μέλλον απαιτεί από μας κάτι περισσότερο από μια νοσταλγία για κάποιο ρόδινο παρελθόν που δεν υπάρχει στην πραγματικότητα», δήλωσε ο Κέρι. «Πρόκειται να αποφοιτήσετε σε έναν σύνθετο και χωρίς σύνορα κόσμο», κατέληξε.

    ΚΟ: Ο John Kerry είναι εβραϊκής καταγωγής, (ο παππούς FritzKohn άλλαξε σε Kerry το επώνυμο όταν μετανάστευσε στις ΗΠΑ), μέλος της διαβόητης μυστικής εταιρίας ‘Skull and Bones’(«Κρανίο και Οστά»), μέλος επίσης του πανίσχυρου Council on Foreign Relations (CFR) και επίσημος προσκεκλημένος τηςΛέσχης Bilderberg το 2012. Διάβασε εδώεδώ κι εδώ


    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ