• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

  Τρίτη, 24 Μαΐου 2016

  Ξανθιές εξαιτίας... ανωμαλίας στο DNA επιστημονικές ηλιθιότητες! ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΙΤ!

  Για τις μελαχρινές όλου του κόσμου που ονειρεύονται να ήσαν φυσικές ξανθιές, ένας ανεπαίσθητος «αναλφαβητισμός» στο DNA τους θα ήταν τελικά αρκετός.Μία και μόνη αλλαγή σε ένα από τα τέσσερα «γράμματα» του γενετικού κώδικα είναι αρκετή για να εμφανιστούν ξανθά μαλλιά στους ανθρώπους, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

  Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων οι ερευνητές εντόπισαν μία συγκεκριμένη γενετική μετάλλαξη, που είναι κοινή στο DNA των ξανθών Βορειοευρωπαίων. Η συγκεκριμένη γενετική παραλλαγή σχετίζεται μόνο με τα ξανθά μαλλιά και όχι με το χρώμα των ματιών (π.χ. γαλανά) ή με άλλα χαρακτηριστικά του δέρματος (π.χ. ανοιχτόχρωμο).
  Οι ερευνητές της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Στάνφορντ της Καλιφόρνια και του Ιατρικού Ινστιτούτου Χάουαρντ Χιουζ, με επικεφαλής τον καθηγητή αναπτυξιακής βιολογίας Ντέηβιντ Κίνγκσλεϊ, έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό γενετικής "Nature Genetics", σύμφωνα με το "Science'.
  Το εν λόγω μεταλλαγμένο γονίδιο έχει μια μακρά εξελικτική ιστορία και αρχικά είχε ανακαλυφθεί ότι αλλάζει το χρώμα μερικών ψαριών του γλυκού νερού. Το γονίδιο αυτό ελέγχει μια πρωτεϊνη, που βοηθά στην ανάπτυξη των κυττάρων, τα οποία παράγουν χρωστικές ουσίες, επηρεάζοντας έτσι το χρώμα του δέρματος ή των μαλλιών.
  Συγκεκριμένα, μια αλλαγή ενός μόνο νουκλεοτιδίου στον γενετικό κώδικα (η αντικατάσταση μιας αδενίνης από μια γουανίνη στο ανθρώπινο χρωμόσωμα 12) διαφοροποιεί το γονίδιο που ρυθμίζει τη λειτουργία της πρωτεϊνης KITLG, ενός μορίου με ζωτικό ρόλο στη λειτουργία των βλαστικών κυττάρων. Αυτή η μικρή γενετική αλλαγή μεταβάλλει εν μέρει (κατά 20% περίπου) τον τρόπο που η συγκεκριμένη πρωτεϊνη «εκφράζεται» στα θυλάκια των τριχών της κεφαλής -αλλά όχι στο υπόλοιπο- ανθρώπινο σώμα. Είναι όμως αρκετή γι να κάνει τα μαλλιά ξανθά.
  Οι ερευνητές εισήγαγαν τη συγκεκριμένη γενετική μετάλλαξη σε ποντίκια με σκουρόχρωμες τρίχες και αυτό είχε ως συνέπεια να γεννήσουν απογόνους με σχεδόν ξανθό τρίχωμα.
  Οι επιστήμονες διευκρίνισαν ότι, όπως έχουν δείξει οι γενετικές έρευνες κατά τα τελευταία χρόνια, κατά πάσα πιθανότητα, δεν είναι μόνο ένα γονίδιο, αλλά μία μικρή ομάδα τουλάχιστον οκτώ μεταλλαγμένων περιοχών του DΝA που καθορίζει το χρώμα των μαλλιών ενός ανθρώπου (σε αυτά τα γονίδια έχει αλλάξει ένα τουλάχιστον συγκεκριμένο «γράμμα» του γενετικού αλφαβήτου). Η μετάλλαξη σε αυτά τα γονίδια αλλάζει το χρώμα τόσο του δέρματος, όσο κ των μαλλιών. Η διαφορά της νέας γενετικής μετάλλαξης που ανακαλύφθηκε, είναι ότι ξανθαίνει μόνο τα μαλλιά, χωρίς να ασκεί άλλη επίδραση.
  Γιατί ολα αυτο το παραμύθι?αφου οι ξανθοί προϋπήρχαν στην Ευρώπη απο τους μαύρους!ΠΟΣΟ ΔΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! Μουσουλμανική έκκληση για τον αφανισμό των ξανθών με γαλανά μάτια!εξαφάνιση της γερμανικής φυλής!- Γενοκτονία, οι τελευταίο απόγονοι των ξανθών Ελλήνων κυρίως Σπαρτιατών ήταν στην Γερμάνια! μέχρι το 1945 όπου έγινε και ηεθνοκάθαρση! απο την αφρικάνικη φυλή , για όσους δεν κατάλαβαν οι ναζι ήταν Ελληνες! 2 φόρες προσπάθησαν να ελευθερώσουν την Ελλάδα μια επί βυζαντινού Δωριείς, και μια με το Χίτλερ , μόνο που η Ελλάδα ειναι γεμάτη μογγολους ! οπως και γερμάνια πια.Ούτε πολλοί στην Χ.Α ξερουν τι παίζεται μάλλον,και δεν έχει να κάνει με ιδεολογίες για να τους ξεχωρίζουν!! βίντεο φόρος τιμής για αυτούς που πολέμησαν τους συγχρόνους Πέρσες! όσοι πουν : (ειστε ναζι φασίστες! που τα λέτε αυτά!) Ουγκ ! δεν ειναι τίποτα θα τους περάσει !εχουν πολλές ζωές ακομα μεχρι να γινουν σαν τους σομαλους! και ετσι θα τους εχουν οι φίλοι τους οι Εβραίοι!! και τότε θα δουν τι εστι βερίκοκο προς το παρόν ειναι οι χρήσιμοι ηλίθιοι και "φορείς"

  Γελάω με αυτές τι επιστημονικές ηλιθιότητες !αλλα και πολλούς "ερευνητές" καθώς με τους κομμουνιστές αριστερούς! που σε 100 -200 χρονιά θα γίνουν οπως την αρχική τους μορφή! σαν τους μαο μαο της Αφρικής!εκεί ανήκουν ετσι και αλλιώς!η αρχή έχει γίνει δείτε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ πως ειναι!!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ! μην πάμε πίσω πολύ μιλάμε σχετικά πρόσφατα γεγονότα! νομίζουν οτι οι κομμουνιστές ειναι "ήρωες" και οι κακοί ναζι εκαναν εισβολή το 1940 (αποδείξεις εχουμε βάλει για τους "καθαρούς" που εχουν μεινει! η να τις βρουν μονοί τους!όσοι ειναι στα αλήθεια Έλληνες ΘΑ ΒΡΟΥΝ!! )-

  και μιας και μιλάω πολύ , σε περίπτωση που εξαφανιστεί αυτή η σελίδα ,η σταματήσουν τα ποστ να ξέρετε οτι με σκότωσαν τα κομμουνιστικα μορφώματα εδώ έχει πολλά οπως τον Σωκράτη Γκιόλια! μπορεί να με "σκοτώσουν" διώξουν απο αυτο τον κόσμο, αλλα να με σκοτώσουν στα αλήθεια πότε! δεν μπορούν!! (σε πολλούς φαίνονται τρελά ολα αυτά! ειδικά όσοι εχουν e1b1! )©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ φιλική συμβουλή προς κομμουνιστές αριστερούς: να κρατήσουν μερικές οπως οι προγονοί τους στα χαρέμια! οι δίκες τους θα γίνουν άσχημες!

  aetos-apokalypsis

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

  Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

  ΔΙΑΦΟΡΑ

  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

  Από το Blogger.

  ΣΕΝΑΡΙΑ