• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

  Δευτέρα, 9 Μαΐου 2016

  ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ… «ΠΕΡΑΣΕ» Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

  ΜΕ 153 «ΝΑΙ» και 143 «ΟΧΙ» και 4 απουσίες ψηφίστηκε από τη Βουλή το νέο νασφαλιστικό-φορολογικό νομοσχέδιο, μετά την σφοδρή αντιπαράθεση στη Βουλή μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης.
  ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…
  ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ…
  Εγκρίθηκε με 153 ψήφους από την Ολομέλεια της Βουλής το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο. Στην ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησαν επί της αρχής και επί άρθρων του νομοσχεδίου η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ και το Ποτάμι, συμμετείχαν 296 βουλευτές.
  Υπέρ ψήφισαν οι 153 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ενώ καταψήφισαν 143 βουλευτές από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης.
  Υπογραμμίζεται ότι στην ψηφοφορία για το άρθρο 38 του νομοσχεδίου, με το οποίο παρατείνεται για ακόμη τρεις μήνες η διάρκεια του αγγελιόσημου, η ΝΔ ψήφισε παρών.
  Από την ψηφοφορία απουσίασαν από τη ΝΔ η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Κώστας Βλάσσης, από το ΠΑΣΟΚ η πρόεδρος του κόμματος Φώφη Γεννηματά και από την Χρυσή Αυγή ο Νίκος Μίχος. Οι βουλευτές έστειλαν επιστολή με την οποία δήλωναν την πρόθεσή τους να ψηφίσουν, αλλά η ψήφος τους δεν προσμετράται.

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

  Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

  ΔΙΑΦΟΡΑ

  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

  Από το Blogger.

  ΣΕΝΑΡΙΑ