• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

    Η δοκιμασία στον κόσμο του Σαμαέλ

    Η προσκόλληση σε όσα προσφέρει αυτός ο ψεύτικος κόσμος, έχει την ιδιότητα να μας κάνει να ξεχνάμε. Να μη θυμόμαστε κάθε στιγμή τον ερχομό του Χριστού, του ίδιου του Θεού με ανθρώπινο σώμα. Η καθημερινή μέριμνα για τις ανάγκες μας, οδηγεί στη λήθη και πολλούς στην αθεΐα, που είναι και η μόδα που λάνσαρε η Νέα Τάξη με τους Ιλλουμινάτι τα τελευταία 250 χρόνια.
    Όλο το παιχνίδι παίζεται στο παρασκήνιο, ώστε να μη μπορούμε να κατανοήσουμε πως ο Χριστός ήρθε εδώ. Πριν από τον Χριστό είχαν έρθει δύο φορές και οι άγγελοί Του με ανθρώπινα σώματα. Απλό και λογικό, αν πιστέψουμε ότι είμαστε ουσιαστικά κλεισμένοι σε μία φυλακή που παρέχει ιδανικές υπηρεσίες για να κολλήσει κάποιος και να ξεχάσει.
    Ενώ όμως επιλέξαμε να είμαστε εδώ, ο Χριστός δεν μας άφησε και μάλιστα είχε στείλει και τους αγγέλους Του πριν από αυτόν, οι οποίοι επίσης δοκιμάστηκαν, κάτι που δεν είναι καθόλου παράλογο, το αντίθετο μάλιστα. Είναι δυνατό να έχει συμβεί αυτό; Η απάντηση απλή και μαθηματική από τον τόμο 44 του 'ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ' (σελ. 46):
    "Σας θυμίζω φίλοι μου ότι στον κόσμο που ζούμε κοσμοκράτορας είναι ο Σαμαέλ Σατανάς.
    Οι άνθρωποι βρίσκονται στον κόσμο αυτό, επειδή έχασαν με δική τους ελεύθερη επιλογή τον Παράδεισο.
    Ο Σαμαέλ (Σατανάς) είχε και έχει εξουσία στον κόσμο αυτό, να βάζει διαρκώς τους ανθρώπους σε πειρασμό. Όποιος μένει πιστός και δίκαιος, για να το πούμε απλά, σώζεται.
    Όταν λοιπόν γίνεται ένας τέτοιος "αόρατος πόλεμος", ο Θεός δεν παρεμβαίνει για να τον τελειώσει με ένα Του λόγο, διότι θα καταλύσει την αρχή της δικαιοσύνης που Αυτός όρισε, μέσα στο ίδιο του το σύμπαν.
    Έτσι, όταν στέλνει κάποιον ή κάποιους για να δώσει στους ανθρώπους πληροφορίες για το πως θα δραπετεύσουν, στην κυριολεξία, από τον κόσμο στον οποίο είναι κοσμοκράτορας και άρχων της ύλης ο Σαμαέλ, πρέπει να κρατηθούν κάποιοι κανόνες.
    Για να έχουν εξουσία οι Άγγελοι να διδάξουν το καλό και περί του Θεού στους ανθρώπους, σύμφωνα με την αρχή της ύψιστης δικαιοσύνης του Θεού, έπρεπε να έχει εξουσία ο Σατανάς να τους βάλει σε πειρασμούς και αυτοί να είναι δυνατόν να επιλέξουν το θέλημα του Θεού ή να πέσουν σε αμαρτήματα.
    Είναι λογικό αυτό; Θα πει κανείς.
    Φυσικά και είναι φίλοι μου και υπάρχει απόδειξη ότι αυτό ισχύει.
    Κατά Ματθαίον κ.4.1:
    Τότε ὁ ᾿Ιησοῦς ἀνήχθη εἰς τὴν ἔρημον ὑπὸ τοῦ Πνεύματος πειρασθῆναι ὑπὸ τοῦ διαβόλου.
    Προσέξτε τι λέει. Οδηγήθηκε στην έρημο ο ίδιος ο Θεός που πήρε σώμα ανθρώπου, να υποστεί τους πειρασμούς του διαβόλου.
    Είναι γραμμένο, σαν να πρόκειται για μία υποχρεωτική διαδικασία και μετά από αυτήν ο Χριστός αρχίζει τη διδασκαλία των ανθρώπων και το έργο της σωτηρίας τους."
    Λ-Νίκος
    Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ