• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

    «Κυνηγός UFO» λέει ότι η απαγωγή του και...ξύλο με εξωγήινους φαίνονται στο Google Earth


    Αποδεικτικά στοιχεία για την απαγωγή του από εξωγήινους στο...Google Earth ισχυρίζεται ότι βρήκε ο Τζον Μούνερ από τη Μ. Βρετανία- γνωστός στους κύκλους των «κυνηγών UFO.
    Όπως είπε στην Torquay Herald Express, τον απήγαγε ένας «grey» (η κλασική φιγούρα των γκρίζων εξωγήινων με το μεγάλο κεφάλι και τα υπερμεγέθη μάτια), και ο ίδιος δεν μπορεί να θυμηθεί το περιστατικό.
    Ο ίδιος δηλώνει πως οι φωτογραφίες- στις οποίες υποτίθεται πως ο ίδιος φαίνεται να παλεύει με τον «εξωγήινο», γρονθοκοπώντας τον- είναι «απόδειξη» περί εξωγήινης απαγωγής και τον αφήνουν άναυδο.


    «Κοιτώντας την εικόνα, φαίνεται πως ο εξωγήινος έχει μπλοκάρει τη γροθιά μου και την έχει αρπάξει, και πρέπει να ήταν σε θέση να με εξουδετερώσει. Το πιο περίεργο για αυτό είναι ότι δεν θυμάμαι να συμβαίνει αυτό. Θυμάμαι ωστόσο σποραδικά επεισόδια χαμένου χρόνου από το 2016, τα οποία πάνε πίσω και σε προηγούμενα χρόνια...σίγουρα είμαι εγώ στη δορυφορική εικόνα» λέει, υποστηρίζοντας πως ο λόγος που έψαξε να βρει τις εικόνες ήταν επειδή είχε πρόβλημα με το Google Earth που ήταν εγκατεστημένο στον υπολογιστή του, οπότε έψαξε μια online επιλογή. «Σκέφτηκα ότι θα έβλεπα την περιοχή όπου είχα δει UFO πέρυσι και θα έψαχνα για οτιδήποτε ασυνήθιστο» λέει.
    Ο ίδιος δηλώνει πως είναι επικεφαλής φωτογράφος του World UFO Photos και ισχυρίζεται πως έχει εντοπίσει πολλά UFO στην περιοχή του, στο Ντέβον της Μ. Βρετανίας.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ