• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

  Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017

  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ! ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ! ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ 8.500 ευρουλάκια τον ΜΗΝΑ!!!

  ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΑΝΑΘΕΤΟΥΝ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΝΑ κάνεις την …«βρώμικη δουλειά», τότε σε «φροντίζουν»
  ΘΥΜΑΣΘΕ; ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΟΡΙΣΕΙ …ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΑΛΙΕΙΑΣ… ΝΑΙ. ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ. ΝΑΙ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ. ΝΑΙ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ … Μ Ο Ν Α Κ Ο !!!!!!!!!!!
  (…»ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ» ΔΟΥΛΙΤΣΑ! ΕΧΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΑ «ΠΕΦΤΟΥΝ» ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!!! Ω, ΑΦΕΛΕΙΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ‘ΤΣΙΠΡΙΣΤΑΝ’…)
  ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΑΝΑΘΕΤΟΥΝ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΝΑ κάνεις την …«βρώμικη δουλειά», τότε σε «φροντίζουν» και πληρώνεσθε εφ΄όρου ζωής!!! ΕΙΔΑΤΕ Η …ΜΑΡΙΑ «ΜΑΣ»;;;
  ΜΑ ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ..."ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ" Ο ΠΡΙΓΚΗΨ ΤΟΥ ΜΟΝΑΚΟ, ΝΑ ΚΡΑΤΑ ..."ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ" ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ΜΑΡΙΑ; ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ "ΑΓΑΠΕΣ" ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ; ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣΕΚΕΙ ΣΤΟ ...ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟ ΜΟΝΑΚΟ, "ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ" Η ΜΑΡΙΑ "ΜΑΣ"...(ΚΑΙ ΤΑ "ΠΑΙΡΝΕΙ" ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε.!!! "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"/'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV')
  ΜΑ ΚΑΛΑ, ΔΕΝ …»ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ» Ο ΠΡΙΓΚΗΨ ΤΟΥ ΜΟΝΑΚΟ, ΝΑ ΚΡΑΤΑ …»ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ» ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ΜΑΡΙΑ; ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ «ΑΓΑΠΕΣ» ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ; ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣΕΚΕΙ ΣΤΟ …ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟ ΜΟΝΑΚΟ, «ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ» Η ΜΑΡΙΑ «ΜΑΣ»…(ΚΑΙ ΤΑ «ΠΑΙΡΝΕΙ» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε.!!! «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ»/’ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’)
  Από το 2014 έχουν αποχωρήσει 16 Επίτροποι της ΕΕ, εξακολουθούν, ωστόσο, να λαμβάνουν τους μισθούς τους, προκειμένου να μην… ενταχθούν σε κάποιον ανταγωνιστικό οργανισμό. Στην λίστα των 16, βρίσκεται το όνομα και της «δικιάς μας» της Μαρίας Δαμανάκη, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα ‘Die Zeit’…
  Το ποσό που λαμβάνει ο καθένας είναι τ ο υ λ ά χ ι σ τ ο ν …8.330 ευρώ το μήνα! Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα, τα συγκεκριμένα στελέχη έχουν ήδη προσληφθεί σε υψηλές θέσεις εταιρειών, με μεγάλες απολαβές, ως ‘μάνατζερς’…
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ! ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ! ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ 8.500 ευρουλάκια τον ΜΗΝΑ!!!
  Εκτός της Μαρίας Δαμανάκη και της Κύπριας Ανδρούλλα Βασιλείου, στην λίστα υπάρχουν ονόματα, όπως του Βέλγου Κάρελ ντε Γκουχτ, ο οποίος καταλαμβάνει θέση στο εποπτικό συμβούλιο της εταιρείας χάλυβος ‘ArcelorMittal’ και της εταιρείας τηλεπικοινωνιών ‘Proximus’, ενώ ανάλογες θέσεις έχουν εξασφαλίσει πολλοί ακόμα.
  Η λίστα με τους Επιτρόπους που εξακολουθούν να επιβαρύνουν το «ταμείο» της ΕΕ:
  Χοακίν Αλμούνια Αμάν, Ισπανία
  Λάζλο Αντόρ, Ουγγαρία
  Τόνιο Μποργκ, Μάλτα
  Ντατσιάν Τσιόλος, Ρουμανία
  Μαρία Δαμανάκη, Ελλάδα
  Κάρελ Ντε Γκουχτ, Βέλγιο
  Γιάτσεκ Ντομινίκ, Πολωνία
  Στέφαν Φούλε, Τσεχία
  Κόνι Χέντεγκααρντ, Δανία
  Σίιμ Καλάς, Εσθονία
  Γιάνουζ Λεβαντόφσκι, Πολωνία
  Φερντινάντο Νέλι Φερότσι, Ιταλία
  Αντρίς Πίεμπαλγκς, Λετονία
  Γιάνεζ Ποτότσνικ, Σλοβενία
  Αλγκιρντάς Σεμέτα, Λιθουανία
  Ανδρούλλα Βασιλείου, Κύπρος
  ΚΑΛΑ ΔΕΝ …»ΞΗΓΙΟΥΝΤΑΙ»;

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

  Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

  ΔΙΑΦΟΡΑ

  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

  Από το Blogger.

  ΣΕΝΑΡΙΑ