• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

    ΠΙΟ ..."ΤΡΥΦΕΡΟ ΧΑΔΙ" ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! 10 ευρώ π ο ι ν ή την ημέρα (!!!) στον ..."ΦΟΥΚΑΡΑ" Γιάννο Παπαντωνίου!!!!!!!!!!

    ΓΙΑ ΤΟΝ ..."ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ"!
    ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΚΡΑΥΓΑΖΕ ΑΠ' ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ;
    ΝΑΙ!
    ΓΙΑ ΤΟΝ ...ΑΤΙΜΟ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ...

    Πιο πολλά του στοίχησε ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ, στην βίλλα που είχε, η …πισίνα και ο μαντρότοιχος!


    Το ποσό των 117.600 ευρώ θα κληθούν να πληρώσουν ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγός του Σταυρούλα Κουράκου, μετά την οριστική και αμετάκλητη καταδίκη τους για ανακριβή δήλωση «πόθεν έσχες» του οικονομικού έτους 2009, την οποία επικύρωσε το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου. 


    Σχετική εικόνα

    Αποτέλεσμα εικόνας για παπαντωνιου γιαννος

    Το Ανώτατο Δικαστήριο απέρριψε την αίτηση αναιρέσεως που είχαν υποβάλει και επικύρωσε την ποινή φυλακίσεως 4 ετών (εξαγοράσιμη προς 10 ευρώ την ημέρα) και το χρηματικό πρόστιμο των 10.000 ευρώ, που είχε επιβληθεί στον καθένα. 
    Παράλληλα, ο κ. Παπαντωνίου και η σύζυγός του έχουν υποχρεωθεί να καταβάλουν, καθένας, 20.000 ευρώ στο Ελληνικό Δημόσιο ως χρηματική ικανοποίηση για ηθική βλάβη.


    Σχετική εικόνα

    Συνεπώς, για την εξαγορά της ποινής θα πρέπει ουσιαστικά καθένας να καταβάλει από περίπου 28.800 ευρώ, αφού κάθε μέρα σχεδόν διπλασιάζεται σε κόστος από την επιβληθείσα ποινή, άρα θα πληρώσουν περί τα 20 ευρώ ημερησίως καθένας. Μαζί με τα πρόστιμα, το ποσό θα φτάσει τα 117.600 ευρώ. 

    Πριν από λίγους μήνες, είχε επικυρωθεί από τον Αρειο Πάγο και η απόφαση με την οποία, τους είχε επιβληθεί ποινή δύο ετών με τριετή αναστολή για ανακριβή δήλωση «πόθεν έσχες» του 2008. 

    Οι δικαστικές έρευνες για τις δηλώσεις «πόθεν έσχες» του πρώην υπουργού άρχισαν, όταν εντοπίστηκε στη «λίστα Λαγκάρντ» λογαριασμός της συζύγου του Σταυρούλας Κουράκου στην τράπεζα 'HSBC' με 1.200.000 ευρώ...




    [Στοιχεία απο το ιστολόγιο 'ίχνος'/"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"]


    thesecretrealtruth

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ