• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

    Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ εναντίον του ΠΡΟΕΔΡΟΥ DONALD TRUMP

    Μιά ανάλυση της τωρινής κατάστασης
    Η πολιτικη κατασταση στις ΗΠΑ, συμφωνα με πληροφοριες στο Ιντερνετ, ειναι σε τρομερη υπερδιεγερση. Απο τα σχολια των πολιτων στο YOU TUBE οι Αμερικανοι μιλουν για επανασταση αν συνεχιστει ο εντατικος “πολεμος” εναντιον του Τραμπ.
    Επειδη ακομα το κατεστημένο (CIA, FBI, και άλλες μυστικές υπηρεσίες, Δικαστικη εξουσια, ΜΜΕ, HOLLYWOOD, διαδηλώσεις ανίδεου & αφελούς Λαού, κ.α.) ειναι πλημμυρισμενο απο τη Νεα Ταξη, εχουν ακομα την ικανοτητα να κανουν οτι θελουν. Το οτι ακομα, απροκαλυπτα, πανε εναντιον του Προεδρου, ναι μεν δειχνει δυναμη, αλλα και το γεγονος οτι εχουν τρομαξει! Δεν περιμεναν να χασουν την αιμοδιψη Χιλαρη και ετσι ειχαν πονταρει ολα σ’αυτην! Ετσι παθανε μεγαλη εκπληξη και απαγοητευση, μπορω να πω… πανικο. Και οποιος ειναι σε πανικο υπεραντιδρα, κανει λαθη και κρεμμαζεται μονος του!
    Η Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι εναντίον του Προέδρου DONALD TRUMP, γιατί βλέπει ότι οι Η.Π.Α. χάνονται από τον έλεγχόν της. Η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. ή N.W.O. είναι οι ROTHSCHILDS, ROCKEFELLERS, SOROS, A.J.C., GOLDMAN SACHS, PAULSON, KISSINGER, BUFFET, J.P.MORGAN, κ.λ.π.
    Επειδή δεν μπορούν να δολοφονήσουν τον Πρόεδρο, διότι έχουν γίνει γνωστοί διεθνώς ως δολοφόνοι, χρησιμοποιούν όλα τα μέσα δολοπλοκίας να τον ανατρέψουν.
    Τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα (CNN-CBS-ABC- κ.λ.π.) είναι στα χέρια των Σιωνιστών, και εχθροί του Αμερικανικού Λαού.
    Τα ΜΜΕ (Τύπος-ραδιόφωνα-Τηλεοράσεις), ψευδονται συνεχως και προκαλουν την θυμιδια του κοινου!
    Το CNN εχει γελιοποιηθει και η ακροαματικοτητα του εχει βουλιαξει. Δηλαδη μιλαμε για ενα γιγαντα μεθισμενο απο υπερηφανια (υβρη), και τρισεκατομμυρια στα χαρτια, αλλα χωρις δοντια και δακτυλα. Οπου ναναι θα σωριαστει εξαντλημενος αφριζοντας απο το στομα. Ειναι τρομακτικο θεαμα, αλλα απο την αλλη ο κοσμος (ο πραγματικος γιγαντας) εχει ξυπνησει στην αληθεια. Οτι δηλαδη η Νέα Ταξη εχει δημιουργησει ενα ψευτικο γιγαντα με απατες και εκφοβισμο… Αυτα που βλεπουμε τωρα ειναι οι τελευταιοι σπασμοι ενος τρελλου γιγαντα που εχασε το διαβολικο του ονειρο. Και τωρα που εχασε το καλυμα της απατης, νοιωθει οτι εφτασε η ωρα να πληρωσει για τις αμαρτιες του.
    Ο Τραμπ ειναι πολυ εξυπνος σε δυσκολες καταστασεις, και μαθαινει γρηγορα. Κανει μεν διπλωματικα μικρο-λαθακια αλλα στη στρατηγικη ειναι αποτελεσματικοτατος και δεν ξεφευγει απο το βασικο σκοπο. Φαινεται πολυ γνησιος ανθρωπος και αυτη ειναι η πραγματικη του δυναμη! Με δυο λεξεις, με την συμπεριφορα και την θετικη του διαθεση μπορει να αφοπλισει δημοσιογραφους και προεδρους κρατων. Ηταν πραγματικα ενα μεγαλο θαυμα οτι χωρις κομματικη υποστηριξη επεισε το κοσμο να του δωσει την εξουσια. Ειναι και για μενα δυσκολο να πιστεψω οτι εδω δεν εχει δρασει καποια υπερανθρωπη δυναμη! Ειναι μια κλασσικοτατη περιπτωση οτι το Καλο νικα με την υπομονη γιατι η περηφανια τυφλωνει το Κακο και ετσι, με ορμη καταληγει στον γκρεμμο.
    Συστήνω και εγω υπομονη και να βαλουμε κερι στ’αυτια μας. Οτι ακουμε στα ΜΜΕ ειναι υπερβολες και ψεματα! Ο κοσμος τωρα εμαθε τις πηγες αληθειας στο διαδικτιο. Οταν βγουμε εξω απο τη δινη του Κακου θα ειναι σαν μια τεραστια απατηλη μπορα που περασε, σαν ενας εφιαλτης… και μετα ξυπνησαμε. Και μετα απο ολα αυτα, ολοι θα δουμε οτι τιποτα δεν ειναι τυχαιο. Η φωτια δεν ειναι καταρα για ενα αποξηραμενο δασος. Και οτι ο κοπρος του Αυγιου χρειαζεται ενα ολοκληρο ποταμι για την καθαρση. Φαινεται οτι ετσι δουλευει η «Θεια Προνοια».
    Χωρις πονο δεν κανουμε ουτε βημα για την καλυτερευση και τη σωτηρια. Ο ανθρωπος ειναι ενα μειγμα Καλου και Κακου και ειναι σαν ενα πειραμα συγκρουσης μεταξυ των δυο αυτων ενεργειων. Και μου φαινεται ικανοποιητικη η εξηγηση οτι η παρουσια του Κακου φαινεται να εχει να κανει απο αυτο που λεγεται “ξεπεσμος”. Το Κακό είναι η δύναμη του Σατανά, η Ν.Τ.Π. (N.W.O.) του BUSH.
    Λες και προερχομαστε απο ενα καλυτερο μερος απο οπου εχουμε παραστρατησει. Και σ’αυτον τον Πλανητη, (ή διασταση), χρειαζεται να αποδειξουμε οτι ακομα μας αξιζει να υπαρχουμε… Και το λεω αυτο απο εμπειρικη παρατηρηση και συλλογισμο. Τελικα, η Πνευματικοτητα της Ορθοδοξιας και του Ελληνισμου φαινεται ο μονος αληθινος δρομος γιατι ολα τα σημεια των καιρων, μας αναγκαζουν να το παρατηρησουμε.
    Δηλαδη τελικα, ας διδασκουμε οτι καλυτερα να προσευχομαστε για αρκετο πονο, αλλα σε μικροτερες δοσεις! Και θεωρω ευλογια για μενα που ανοιξαν τα ματια μου σε μια ανωτερη αληθεια. Και νομιζω οτι ειναι σοφο να διατηρω υπομονη και να παρακολουθω τα γεγονοτα χωρις παθος και “λογικη” αναλυση, αλλα μονο με εμπιστοσυνη!
    Λ. U.S.A.
    ΥΓ. Σ’αυτη τη μεγαλο-αναμπουμπουλα, τουλαχιστον μαθαμε ποσο Κακο πραγματικα υπαρχει και μεσα απο ποιους ειναι που διοχετευεται. Και επισης μαθαμε οτι ολοι ειμαστε υπευθυνοι για οτι γινεται, μεσα μας και εξω μας. Και ισως το μεγαλυτερο μαθημα να ειναι οτι ο υλικος κοσμος ειναι απατηλος. Και παρατηρω οτι αυτα ειναι αποσταγματα σοφιας που παντα ηταν στη διαθεση μας απο τον καιρο της μυθολογιας. Η λεγομενη “Γνωση” αλλαζει, αλλα η Σοφια ποτε δεν αλλαζει.
    Επιμέλεια Κυκλοφορίας
    ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
    Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ