• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

    Έχουμε το γονίδιο Έψιλον που δεν υπάρχει σε άλλο λαό.

    Το D.N.A μας που από ότι αποφάνθηκαν στις 19/11/2012 Γάλλοι βιολόγοι ότι στο D.N.A των Ελλήνων υπάρχουν κάποια χρωματοσώματα που μας καθιστούν διαφορετικούς. Θα μπορούσε να ήταν το ΙΧΩΡ.

    Επίσης σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου του Stanford των Ηνωμένων Πολιτειών και της Παβίας της Ιταλίας το D.N.A των Ελλήνων καταδεικνύει πως σε ποσοστό 99,5% πρόκειται για καθαρή φυλή που δεν έχει επηρεαστεί από Σλάβους, Τούρκους ή οποιουσδήποτε άλλους. Αυτό είναι που τους ενοχλεί.


    Είμαστε απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και ο νοών νοείτο. Το D.N.A. των Ελλήνων είναι ιδιαιτέρως ξεχωριστό. Υπάρχει μία ομάδα στο χρωμόσωμα Υ. Στο χρωμόσωμα αυτό υπάρχο

    ν γνωρίσματα που μεταβιβάζονται μόνο από τον άνδρα. Γνωρίζουμε από την εποχή του Ομήρου ακόμη ό,τι ο ΙΧΩΡ μεταβιβάζεται μόνον από τον άνδρα.

    Έτσι λοιπόν επιτέλους η επιστήμη μπόρεσε και ταυτοποίησε το γονίδιο Έψιλον. Το γονίδιο Έψιλον βρίσκεται στο χρωμόσωμα Υ και η συγκεκριμένη τοποθεσία του ονομάζεται Ε 1Β 1Β.

    Εκτος από την Ελλάδα αυτό το γονίδιο Ε υπάρχει στη βόρεια Αλβανία και στην Κάτω Ιταλία, Κάτω Γαλλία, και περιέργως στον χώρο που έφτασε ο Πυθέας ο Μασσαλιώτης δηλαδή τη Σουηδία και τη Νορβηγία και Βόρειες χώρες γενικότερα.

    Στην Τουρκία το 47% του πληθυσμού φέρει το γονίδιο Έψιλον. Αυτό υπονοεί ότι το 47% του Τουρκικού λαού είναι Ελληνικής καταγωγής. Αυτό πρέπει να μάθουν οι Έλληνες της Τουρκίας. Η μισή Τουρκία είναι ελληνική .Ας εξετάσουν αν τολμούν το D.N.A.

    Όλοι οι γενετιστές λένε ότι το γονίδιο Ε υπάρχει μόνο στην ελληνική φυλή.

    Άρα Έλληνες είναι και οι μισοί τούρκοι και οι βόρειοι λαοί. Στην νότιο Γαλλία είναι το 47%.




    Πηγήperiergaa

    thesecretrealtruth

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ