• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

    Ουστ!

    ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!



    Έχουν το θράσος να βγαίνουν στα κανάλια και να μιλούν για δημοκρατία και για το ελληνικό σύνταγμα ποιοι; Αυτοί που με την στάση τους και τις ενέργειες τους επί σειρά ετών το καταστρατήγησαν.
    Αυτοί που οδήγησαν ένα λαό στην εξαθλίωση και την απελπισία. Αυτοί που κατέκλεψαν το σύμπαν και τώρα ξεπουλάνε την Ελλάδα έχοντας πρωτίστως φροντίσει όχι μόνο να βολέψουν τον εαυτό τους αλλά και ολόκληρο το σόι τους.
    Διακομματικό και διαχρονικό ήταν το ρουσφετολογικό βόλεμα των ημετέρων στο ελληνικό κοινοβούλιο. Έχουν βολέψει οι… και καλά «Υπηρέτες του λαού», παιδιά, αδελφές, ανίψια κουμπάρους, με διπλό μισθό και άλλα προνόμια σε σχέση με αυτά που ίσχυαν μέχρι πρότινος στο υπόλοιπο δημόσιο και την ελεύθερη αγορά.
    Σαφώς και θυμόμαστε το προκλητικό βόλεμα των ημετέρων της Νέας Δημοκρατίας όντας μάλιστα αφ ότου είχε παραδώσει την εξουσία στην Κυβέρνηση Παπανδρέου. Οι αγανακτισμένοι με τις άδειες κατσαρόλες είναι για 12η ημέρα στο Σύνταγμα έξω από το ελληνικό κοινοβούλιο και μέσα είναι καθημερινά βολεμένοι με τα προνομία τους οι βουλευτές με τα σόγια τους και τις παροχές τους (εξαιρούνται όσοι δεν βόλεψαν κανέναν).
    bouli_kosmos
    Έτσι λοιπόν ενδεικτικά θα σας παραθέσουμε κάποια από τα ονόματα αυτών που απολαμβάνουν την βόλεψή τους εντός του κοινοβουλίου, και θα προκαλέσουμε και τους 300 της βουλής ειδικά αυτούς που δεν το έπραξαν ποτέ αν έχουν την τόλμη να δώσουν στη δημοσιότητα τα ονόματα, τους μισθούς και την σχέση των εργαζομένων στο ελληνικό κοινοβούλιο με βουλευτές του πάλαι ποτέ ναού της Ελληνικής Δημοκρατίας.
    Η κα Σοφία Αγγέλου συγγενής του διευθυντή του Καραμανλή Γιάννη Αγγέλου εκ των προνομιούχων.
    Η σύζυγος του Μενέλαου Δασκαλάκη πρώην συμβούλου της ΕΡΤ και φιλόδοξου υποψηφίου βουλευτή Λακωνίας.
    Η σύζυγος του διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας με τρεις κυβερνητικές θέσεις επί Καραμανλή Θανάση Σκορδά.
    Οι σύζυγοι των αστυνομικών του Κώστα Καραμανλή, Σταϊκούρα και Κουτέλα.
    Η κόρη του βουλευτή στο υπόλοιπο Αττικής Ντίνου Βρεττού.
    Ο κουνιάδος του Λευτέρη Ζαγορίτη πρώην γραμματέας της Ν.Δ., Δ.Λάρδας, καθώς και η Δήμητρα Φώλα,κόρη της διευθύντριας του Ζαγορίτη, που μπήκε αρχικά ως υπάλληλος και μόλις πήρε το πτυχίο της στη δικηγορία εντάχθηκε στο νομικό τμήμα της βουλής.
    Η πρώην υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων στο Μάξιμου Ντόρα Βυζοβίτη, κόρη του πρώην βουλευτή.
    Η Θεοφανία και Κωνσταντίνα Σταμάτη αδελφές του πρώην βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρη Σταμάτη.
    Σαν αυτές σαφώς υπάρχουν δεκάδες άλλες περιπτώσεις μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο. Και μιλάνε ποιοι και γιατί; Και όμως έχουν τόσο θράσος αμετανόητοι όντες να θέλουν με κάθε τρόπο να συνεχίσουν την βόλεψή τους.
    Αναρωτιέμαι αυτά και αλλά τόσα ταυτίζονται με την ηθική του Αντώνη Σαμαρά που συνεχίζει να συμπορεύεται και να μοιράζει κομματικές καρέκλες σε όλους αυτούς;
    Αυτοί λοιπόν που είναι απ’ έξω στη πλατεία Συντάγματος αλλά και άλλοι τόσοι που δεν έχουν κατέβει ακόμη απαιτούν την πραγματική και ουσιαστική τήρηση του ελληνικού συντάγματος που δια της βίας - η βία σαφώς και έχει πολλές μορφές - έχει καταλυθεί.
    ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. Που σημαίνει ότι όλοι αυτοί που βολεύτηκαν στο ελληνικό κοινοβούλιο κάτω από αδιαφανείς διαδικασίες έχοντας συγγενική σχέση με τους βουλευτές πρέπει να πάνε σπίτι τους. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
    Ωρολόγιος Δείκτης

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ