• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

    Ο Μύθος του Ακέφαλου Φαντάσματος


    Εχω ακούσει από μια φίλη μου και από πολλά άτομα που μένουν Μεσόγεια ότι στον παλιό δρόμο που οδηγεί στο αεροδρόμιο στα Σπάτα υπάρχει το φάντασμα μιας γυναίκας. Συγκεκριμένα λένε ότι είναι το πνεύμα μιας γυναίκας η οποία περίμενε πριν από πολλά χρόνια το λεωφορείο σε μια στάση στο συγκεκριμένο δρόμο.
    Καποια μέρα εκεί έγινε ένα ατύχημα και ένα λεωφορείο έπεσε στη στάση και την...
    αποκεφάλισε και από τότε το φάντασμα της περιφέρεται στο δρόμο. Έχουν ακουστεί μαρτυρίες ανθρώπων που έχουν περπατήσει στο δρόμο κάποια βραδυνή στιγμή και έχουν δει μια ακέφαλη γυναικεία μορφή.

    Συνήθως η συγκεκριμένη γυναίκα λένε ότι έρχεται να ζητήσει τσιγάρο από τους περαστικούς και ο μύθος λέει ότι παίρνει τη ψυχή εκείνων που δεν έχουν τσιγάρο να της δώσουν.
    Επισης λέγεται ότι ο διάβολος και τα κακά δαίμονια που είναι υπεύθυνα για το παγίδευμα ψυχών στον υλικό κόσμο φοβούνται τη φωτιά και γι αυτό το λόγο γλιτώνουν όσοι κρατάνε αναμένη φωτιά και λένε το πάτερ υμών 3 φορές.
    Γι αυτό μου χε πει η φίλη ότι αν περάσεις το συγκεκριμένο δρόμο τέτοια ώρα ( αν θυμάμαι καλά την ιστορία η ώρα είναι συγκεκριμένη και είναι ή στις 11 ή στις 12) θα δεις πολλά αυτοκίνητα στα οποία οι άνθρωποι που βρίσκονται μεσα να κρατάνε αναπτήρες ανοιχτούς. Η συγκεκριμένη κοπέλα μου είπε ότι είχε δει και η ίδια μπροστά της το φάντασμα όταν περνούσε με το αυτοκίνητο μιας παρέας της για να πάνε σε φιλικό σπίτι και κρατούσαν όλοι στο αμάξι ( και αυτή) αναμένο αναπτήρα.
    Επίσης μου είπε ότι δεν κάνει να μιλάς και κυρίως να απευθύνεσαι στο φάντασμα όταν το δεις.
    Εχετε ακούσει κάτι παρόμοιο για το συγκεκριμένο θέμα ; Μη με ρωτήσετε ποιος δρόμος είναi γιατί δε θυμάμαι.
    Δε θα καθομαι να ρωτάω γνωστους για το συγκεκριμένο θέμα και με τη κοπέλα έχω να τη δω κάμποσα χρόνια αφού ζει πλέον εξωτερικό.

    πηγή

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ