• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

    Το σύστημα δίνει τα ρέστα του κατά των Ελλήνων


    Πολλές οι απρόκλητες επιθέσεις της ΕΛΑΣ κατά πολιτών

    Επεισοδίων συνέχεια το βράδυ στο Σύνταγμα, καθώς το σύστημα και οι κουκουλοφόροι του, έχουν βαλθεί για τα καλά να διώξουν τον κόσμο από την Πλατεία, ενόψει της σημερινής κρίσιμης συνεδρίασης στη Βουλή για το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα. Οι αγανακτισμένοι επέστρεψαν μετά τα επεισόδια νωρίς το απόγευμα, διατρανώνοντας τη θέλησή τους να παραμείνουν στην Πλατεία.

    Όμως, το βράδυ, αναρχικοί ή «αναρχικοί» συνεπλάκησαν πάλι με τα ΜΑΤ στην οδό Αμαλίας, σε απόσταση αναπνοής από το Σύνταγμα, με αποτέλεσμα να γίνει εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων, χημικών αλλά και χειροβομβίδων κρότου-λάμψης. Οι συμπλοκές συνεχίστηκαν για ώρα, επεκτάθηκαν και στην οδό Φιλελλήνων αλλά και στην οδό Σταδίου,
    ενώ στην πλατεία βρισκόταν σε εξέλιξη συναυλία. Χαρακτηριστικό είναι ότι πολλοί ήταν οι πολίτες που φορούσαν μάσκες, καθώς η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική στην κυριολεξία. Έγιναν δεκάδες συλλήψεις και προσαγωγές, ενώ υπάρχουν και τραυματίες.
    Η πέριξ του Συντάγματος περιοχή, θυμίζει κρανίου τόπο, με τις καταστροφές στις παρακείμενες επιχειρήσεις, στα πεζοδρόμια, στους κάδους και στις στάσεις, να δημιουργούν μια αποκαρδιωτική εικόνα. Πάντως, χαρακτηριστική της αποφασιστικότητας του κόσμου, είναι η άφιξη στην Πλατεία μοτοσικλετιστών από τη Βόρεια Ελλάδα αλλά και την Πελοπόννησο, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στον αποκλεισμό αύριο, της Βουλής. Επίσης, αναμένονται και πούλμαν με κόσμο από τη Θεσσαλονίκη, που βρίσκονται ήδη καθ' οδόν για την Αθήνα και το Σύνταγμα.
    Χαρακτηριστικές πάντως των προθέσεων του συστήματος, ήταν οι πολλές απρόκλητες επιθέσεις των ΜΑΤ κατά ανύποπτων πολιτών, σε μια διαδικασία η οποία θέτει σε σοβαρό κίνδυνο τις σχέσεις της ΕΛΑΣ με τους πολίτες. Επίσης, χαρακτηριστικό είναι το παραμύθι που συνεχίζουν να «μηρυκάζουν» τα ΜΜΕ, λέγοντας ότι αν η Ελλάδα κηρύξει στάση πληρωμών, δεν θα είναι δυνατή η καταβολή μισθών και συντάξεων. ΨΕΜΑ. Οι μισθοί και οι συντάξεις, αντιστοιχούν σε λιγότερο από το 40% των εσόδων του κράτους. Άρα, τέρμα το παραμύθι, οι μόνοι που έχουν να χάσουν, είναι οι τοκογλύφοι δανειστές.
    Τέλος, πολύ ενθαρρυντικές για τη συνέχεια ήταν οι αποδοκιμασίες που επιφύλαξαν οι συγκεντρωμένοι στο Σύνταγμα, σε πορεία του ΠΑΜΕ που έφτασε εκεί. Ο κόσμος δείχνει ότι δεν γουστάρει πλέον τα κομματικά «μαντριά» του συστήματος (αχ αυτός ο «Γερμανός» και η ΝΔ που επέτρεψαν στους σταλινιστές να υπάρχουν ακόμα) και δη τα συντεταγμένα...

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ