• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

    Σκλάβωσαν την Ελλάδα με 155 ψήφους - Πέρασε η τρομοκρατία (ανανέωση 3)



    (Ανανέωση 16.05): Με 154 της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ συν την Έλσα Παπαδημητρίου, επί συνόλου 298 (απουσίαζε ο Γ.Καραγκούνης της Ν.Δ. και ο ανεξάρτητος Γ.Λιάνης), πέρασε το ξεπούλημα της χώρας και η υπερχρέωσή της. Αδιαφορώντας πλήρως για τις λαϊκές αντιδράσεις οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ψήφισαν το σκλάβωμα της Ελλάδας...
    Συγκεκριμένα είχαμε 155 "ναι", 138 "όχι" και 5 "παρών" στο Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012 - 2015.
    Τελικά ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας ακολούθησε αυτό που του λέει η συνείδησή του και καταψήφισε το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα. Εν συνεχεία διαγράφηκε από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν έκανε το λάθος Φλωρίδη και Νασιώκα να παραιτηθεί από βουλευτής και έτσι η κοινοβουλευτή δύναμη του ΠΑΣΟΚ μειώνεται στους 154 βουλευτές.
    "Λάκισε" ο Αλ.Αθανασιάδης της Κοζάνης, ο οποίος με ένα λογίδριο εκτός Κανονισμού, είπε ότι "Τον έπεισε στην ομιλία του ο πρωθυπουργός" και ψηφίζει "Ναι"!
    Έξω από την Βουλή οι δυνάμεις καταστολής κτυπάνε κυριολεκτικά "στο ψαχνό" αδιακρίτως
    Με μαύρα γράμματα θα γραφεί στην Ελληνική Ιστορία η 29η Ιουνίου 2011...
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------

    Ρεσιτάλ τρόμου από την κυβέρνηση μέσα και έξω από την Βουλή. Έξω από την Βουλή σπέρνουν το τρόμο μα αναίτιες επιθέσεις της ΕΛΑΣ κατά των Αγανακτισμένων και μέσα στη Βουλή, πριν λίγα λεπτά ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μίλησε για "Καταστροφή της χώρας" αν δεν ψηφίσουν οι βουλευτές του το σχέδιο των ξένων τραπεζών για ξεφόρτωμα των ελληνικών ομολόγων. Η επίθεση των ΜΑΤ είναι τόσο βίαιη που είναι πιθανόν αν συνεχιστεί με την ίδια βιαιότητα να θρηνήσουμε θύματα μετά την ψηφοφορία.
    Από την Ερμού μέχρι το Παγκράτι τα ΜΑΤ έχουν πνίξει το σύμπαν στα δακρυγόνα, με τους διαδηλωτές να απαντούν με ότι βρίσκουν μπροστά τους και με τους γνωστούς προβοκάτορες να βρίσκουν χώρο να καταστρέψουν και να λεηλατήσουν.
    Οι σκληρότερες μάχες εκτείνονται από την Πανεπιστημίου και την Αμερικής, έως την Αμαλίας και την Καραγιώργη Σερβίας. Τα μέτωπα σήμερα είναι πολλά και σε πολλούς δρόμους έχουν στηθεί οδοφράγματα. Πολλοί από τους κουκουλοφόρους είναι οπλισμένοι με σφεντόνες.
    Από τις «μάχες» μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών στην Αμαλίας υπάρχουν τραυματισμοί, ενώ αυτή την ώρα, δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν «μπλοκάρει» τις σκάλες στην πλατεία Συντάγματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 300 διαδηλωτές με αναπνευστικά προβλήματα βρίσκονται στο Μετρό Συντάγματος όπου έχει στηθεί ένα πρόχειρο ιατρείο.
    Στην πλατεία γίνεται εκτεταμένη χρήση χημικών, ενώ από τα μεγάφωνα οι Αγανακτισμένοι προσπαθούν να εμψυχώσουν τον κόσμο να επιστρέψει μπροστά από τη Βουλή.
    Νωρίτερα, ομάδα διαδηλωτών κατάφεραν να ρίξουν τα κάγκελα που είχαν στήσει οι αρχές στον  Άγνωστο στρατιώτη, ενώ έγινε και χρήση μολότoφ με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να απαντήσουν με χρήση χημικών. Ένας από τους άντρες των ΜΑΤ μάλιστα, πέταξε μια χειροβομβίδα κρότου λάμψης πάνω στο μαινόμενο πλήθος των διαδηλωτών.


    πηγή

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ