• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

    Συλλαμβάνουν αγωνιστή του Πολυτεχνείου και φυγαδεύουν κουκουλοφόρους!!!



    Είναι το βίντεο της ντροπής, που δεν αφήνει καμιά αμφιβολία πλέον για τη δράση χαφιέδων-κουκουλοφόρων στις τελευταίες διαδηλώσεις και συγκρούσεις.  Οι αστυνομικοί συλλαμβάνουν και τραβολογάνε διαδηλωτή,  μόνο που  για κακή τους τύχη ο συλληφθείς είναι ο Σήφης Καυκαλάς, αγωνιστής του Πολυτεχνείου…, ο οποίος είδε, άκουσε τους διαλόγους ΜΑΤ και προβοκατόρων και καταγγέλλει την αγαστή συνεργασία αστυνομίας και κουκούλας.
    Σύμφωνα μάλιστα με συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό 105,5 Στο Κόκκινο, επικοινώνησε με τον παλιό συναγωνιστή του στην εξέγερση του Πολυτεχνείου Χρήστο Παπουτσή και διαμαρτυρήθηκε έντονα για τα γεγονότα των οποίων υπήρξε αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυρας.
    Στο βίντεο φαίνεται καθαρά πώς οι προβοκάτορες με τις κουκούλες και τα στειλιάρια, υπό την προστασία του επικεφαλής τους, με το λευκό μπλουζάκι, που επίσης κρατάει λοστό, αφού ανταλλάσσουν τα κατάλληλα συνθηματικά με τον επικεφαλής της διμοιρίας των ΜΑΤ,  φυγαδεύονται  για να συνεχίσουν προφανώς το  θεάρεστο έργο τους, καταστρέφοντας ότι βρουν μπροστά τους, και παρασέρνοντας μαζί τους όσους «μπάχαλους» είναι αρκετά καμένοι και ηλίθιοι για να τους ακολουθήσουν στο «επαναστατικό» τους όργιο.
    Το γεγονός είναι ότι ο Παπουτσής, που κάποτε πολεμούσε τη δικτατορία και κατάγγελλε τους προβοκάτορες, τώρα τους αξιοποιεί για να διαλύει ειρηνικές διαδηλώσεις και να συλλαμβάνει τους χτεσινούς του συντρόφους.
    Αίσχος!!! Τι άλλο πρέπει να δούμε για να πάρει παπούτσι;;;

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ