• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

    Ηλεία Έκλεψαν πειραματικά οπωροκηπευτικά για να φάνε!


    Οι γνώριμοι «πεινασμένοι» επέστρεψαν στην Ηλεία και μάλιστα με… εντυπωσιακό τρόπο, αφού δεν δίστασαν να λεηλατήσουν τα οπωροκηπευτικά ενός πολυετούς ερευνητικού προγράμματος για να χορτάσουν την πείνα τους, αφήνοντας άφωνους τους ερευνητές!

    Οι άγνωστοι δράστες διέρρηξαν το γυάλινο θερμοκήπιο του Ινστιτούτου Αμπέλου και Οπωροκηπευτικών Πύργου στον Κόροιβο Ηλείας, που χρησιμοποιείται για την διατήρηση 39 ποικιλιών κηπευτικών στο πλαίσιο προγράμματος σποροπαραγωγής και δεν άφησαν τίποτα! Άρπαξαν όλες τις ώριμες τομάτες και τα πεπόνια και έγιναν καπνός, αφήνοντας σύξυλους τους υπαλλήλους, που διαπίστωσαν το επόμενο πρωί ότι το πρόγραμμα για το οποίο είχαν κουραστεί τόσο πολύ, απλώς δεν… υπήρχε πια!

    *** Ένας άλλος «πεινασμένος» βρήκε διαφορετικό τρόπο να χορτάσει την πείνα του στην Εύβοια. Παρακολούθησε έναν νεαρό διανομέα φαγητού και όρμησε κατά πάνω του πριν χτυπήσει το κουδούνι για να παραδώσει την παραγγελία. Τον  απείλησε ότι θα τον χτυπήσει και του ζήτησε μου το… φαγητό που θα παρέδιδε! Αφού άρπαξε τα κουτιά, τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε χωρίς να ζητήσει χρήματα από τον εμβρόντητο delivery!


    πηγή

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ