• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

    Για να γνωρίζεις με το τι έχεις να κάνεις σε αυτή την ψεύτικη οικονομική κρίση

    Τα ΙΔΙΩΤΙΚΑ, ξανα να το πω να το εμπεδωσεις τα ΙΔΙΩΤΙΚΑ χρηματοπιστωτικά ιδρύματα… Κοινώς οι τράπεζες οι οποίες είναι ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ εταιρείες…. δεν ελέγχονται από κανέναν και καμία ελληνική κυβέρνηση!


    Οι ιδιωτικές εταιρείες οι οποίες είναι υπεύθυνες για την κρίση στην Ελλάδα επειδή Κάποια λαμόγια αποφάσισαν να φέρουν την Ελλάδα σε αυτή την κρίση για να εξυπηρετήσουν τα παγκόσμια σχέδια των σιωνιστών…. δεν δίνουν κανένα λόγο και δεν σηκώνουν κανένα έλεγχο στο τι κάνουν και γιατί το κάνουν!

    Αυτές οι ιδιωτικές εταιρίες, οι εταιρείες που με ψιλά γράμματα στα συμβολαια τους από εκατοντάδες χρόνια της ύπαρξής τους εξαπατούν τους πολίτες κάθε χώρας…. μέσω δανεισμού χρήματος του οποίου δεν κατέχουν….. 
    ελέγχοντας και πιέζοντας νομισματικές πολιτικές ώστε να εξωθούν την οικονομία της κάθε χώρας στόχου ώστε οι θυγατρικές τους εταιρείες να εξαγοράζουν τον Φυσικό και τον ορυκτό πλούτο τους σε εξευτελιστικά επίπεδα…αυτές οι ίδιες εταιρείες πλέον διεκδικούν με ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς το σπιτάκι του φτωχού Έλληνα!



    Είναι οι ίδιες οι εταιρείες οι οποίες εξοφλήθηκαν απο το ταμείο χρηματοπιστωτικής σταθερότητας για τα κόκκινα δάνεια τους… οι οποίοι οι ίδιοι τα δημιούργησαν με το να δανείζουν ασυστόλως τους πάντες… και για αυτή τους την πράξη. σήμερα ο ελληνικός λαός περνάει την κρίση… αυτές οι ίδιες ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ εταιρείες είναι αυτές που θα διεκδικήσουν και το σπίτι σου για το οποίο δώσανε δάνειο αλλά ταυτόχρονα εξοφλήθηκαν από το ΤΧΣ!

    Είμαι σίγουρος ότι αυτή η τεράστια κομπίνα θα οδηγήσει πολλούς συνανθρώπους μας στο να χάσουν σπίτια άδικα, είμαι σίγουρος ότι το νομικό κατεστημένο της χώρας εθελοτυφλεί μέσα από τη διαδικασία μπαχτσισιου! και κανείς που γνωρίζει δεν μιλάει για να βοηθήσει τον συνάνθρωπό του Έλληνα!

    Σιγουρευτείτε όλοι εσείς πρώτα που χρωστάτε ότι το δάνειό σας δεν ανήκει 
    μέσα σε αυτά τα χρήματα τα οποία λαβανε οι τράπεζες ως εξόφληση από τα δισεκατομμύρια δανεισμού που έλαβε η χώρα για να τις κρατήσουν όρθιες!

    Ζητήστε το απόλυτο ιστορικό του φακέλου σας, την πορεία του φακέλου δανεισμού σας και που πραγματικά βρίσκεται, ποιος πραγματικά το διεκδικεί, Ποιος πλειστηριαζει τι και γιατι!

    Οι ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ εταιρείες αυτές στηρίχθηκαν οικονομικα για να μη σκάσουν και να μην συμπαρασύρουν την Ευρώπη σε έναν οικονομικό όλεθρο…. τα χρήματα που έλαβαν τα χρωστάμε ετσι κι αλλιώς Εσύ και εγω…. Εάν το δάνειο σου ανήκει σε αυτά που εξόφλησε η βοήθεια από το κράτος…. τότε δεν έχει κανένα δικαίωμα πάνω σε αυτό το δάνειο να εισπράξει δεύτερη φορά ενώ ο εγγυητής του χρέους για αυτό το δάνειο είσαι εσύ και καθημερινά πληρώνεις μέσα από τις περικοπές και τους αντισυνταγματικους φόρους!


    Θα το ξαναπώ είμαι εκατό τα εκατό σίγουρος ότι στις χιλιάδες υποθέσεις που θα οδηγηθούν σε πλειστηριασμούς Ίσως και εκατοντάδες να βρίσκονται εκεί χωρίς να έχουν το δικαίωμα να βρίσκονται εκεί… με απόλυτη γνώση αυτών που συμμετέχουν σε αυτή την απάτη και απόλυτη γνώση και σχεδιασμό της απάτης από τις ίδιες τις ιδιωτικές αυτές τρύπες του διαβόλου!

    Εάν δεν έχετε χρήματα ζητήστε από το κράτος να σας προσφέρει 
    νομική υπηρεσία, από την Ευρώπη έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε λόγω χαμηλού εισοδήματος δικηγόρο όπου το κράτος τον διατάζει να σας υπερασπίσει!

    Πηγαίνετε στην Ευελπίδων με τα φορολογικά σας στοιχεία και ζητήστε δικηγόρο Νά σας υπεράσπιση ενάντια στις ιδιωτικές αυτές εταιρίες της απάτης!

    Ακόμα και όταν κάποιος δικηγόρος σας μιλάει και σας δίνει συμβουλές να του ζητήσετε την οποιαδήποτε συμβουλή η πρόταση σας δίνει να την κάνει γραπτώς, είναι πολλοί οι ξεπουλημένοι του Νομικού συστήματος οι οποίοι γλύφουν τα νύχια από τα πόδια των ερπετομορφων επιχειρηματιών του σιωνισμού!

    Είναι τεράστιο το γαϊτανάκι για τα θέματα των δανεισμών, Είναι τεράστια τα ποσά που παίζονται και τα ποσά που κερδίζει ο καθένας που βλέπετε ότι δήθεν τα βάζει με το σύστημα και είναι επαναστάτες του κώλου, Είναι τεράστια τα μπόνους σε κάθε δάνειο που υποτίθεται σας οδηγούν να κάνετε κούρεμα…. για φανταστείτε ότι για Ένα δάνειο το οποίο δεν έχει κανένα νομικό δικαίωμα η τράπεζα να το ζητήσει πίσω…Ότι όταν εσείς Εμφανίζεστε στην τράπεζα και υπογράφεται ένα χαρτί είναι σαν να έχετε πάρει ένα νέο δάνειο που του δίνεται μία νομική αξία…. και απλά εσείς χαμογελάτε σαν επιτυχημένοι βλάκες επειδή κάποιος επιτήδειος επαναστάτης… σας έπεισε ότι Κερδίσατε ένα κούρεμα της τάξης του 80 τα εκατό…. ενώ επί της ουσίας δεν χρωστούσατε τίποτα και απλά σας έβαλε με αυτό τον τρόπο ξανά στον κουβά και ο ίδιος πήρε το 3 ή το 4 της % σαν μπόνους!

    Ξυπνατε και μη χαλαρώνετε αυτή η οικονομική Απάτη είναι μία παγκόσμια απάτη που συμμετέχουν τα μεγαλύτερα λαμόγια του πλανήτη, δίπλα σας ακόμα 
    και ο πιο έμπιστος σας μπορεί να ανήκει στους φουστίτσες που γνωρίζει αλλά δεν μιλάει και ταυτόχρονα με τη σιωπή του πληρώνεται χρυσό!

    Κλείνω Και φωνάζω δυνατά, πολλά σπίτια που θα φύγουν θα φύγουν άδικα και παράνομα γιατί γνώστες των νομικών έχουν εξαγοραστεί και οδηγούν τον κόσμο σε πράξεις οι οποίες ξανά μονιμοποιούν και νομιμοποιούν ένα χρέος ή ένα δανεισμό!

    Ακόμα και οι υπόλοιποι οι επαναστάτες οι οποίοι φωνάζουν ότι οδηγούν τις τράπεζες σε δικαστήρια για να αποδείξουν την παράνομη κατάσταση και την απάτη που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη Χώρα μπορεί να είναι και αυτοι από αυτούς που λαδώνουν το Αντεράκι τους μέσα από τη διαδικασία συνεχών δικών και μπόνους από τους δικηγόρους για κάθε δίκη!

    Μόνοι σας σκεφτείτε, ερευνήστε, ενημερωθείτε και πάρτε αποφάσεις, Με όποιον συνεργάζεστε πάνω σε αυτό το θέμα το οποίο από πίσω κρύβει δισεκατομμύρια που τα λαμόγια έχουν βάλει στόχο να φάνε…. και είναι πολλά τα λαμόγια…. πάρτε πάντα εγγράφως ότι σας δηλώνουν…… από τραπεζίτες νομικούς… πρόεδρους…. αντιστασιακών οργανώσεων… από όλους που το παίζουν σωτήρες σας… για να σας μιλήσουν ζητήστε τους την υπογράφουλα τους για αυτά που τάζουν!

    Αυτά για την ώρα… προσοχή και ανοιχτά μάτια!
    https://katohika.gr/stranger-voice/gia-na-gnorizeis-me-to-ti-echeis-na-kaneis-se-afti-tin-pseftiki-oikonomiki-krisi/ 
    kyklwpas

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ