• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

    7 παρατυπίες που υποδηλώνουν ότι η Σελήνη έχει Κατασκευαστεί

    Παρόλο που οι αποστολές του Απόλλωνα έφεραν στη γη τεράστια ποσοστά δεδομένων για το φεγγάρι, παρέμεινε αίνιγμα για τους αστρονόμους και τους επιστήμονες. Ο Δρ Robert Jastrow, ο πρώτος πρόεδρος της επιτροπής της σεληνιακής εξερεύνησης της NASA, ονόμασε το φεγγάρι ως την «πέτρινη Rosetta των πλανητών».
    Αλλά τι είναι το φεγγάρι που συναρπάζει όλους; Λοιπόν, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που πιστεύουν ακράδαντα ότι το φεγγάρι της Γης είναι στην πραγματικότητα ένα terraformed και μάλιστα είναι ένα κατασκευασμένο κομμάτι υλικού, που έχει πάχος 3 μιλίων ως εξωτερικό στρώμα σκόνης και βράχων. Κάτω από αυτό το στρώμα πιστεύεται ότι το φεγγάρι έχει ένα συμπαγές κέλυφος περίπου 20 μιλίων κατασκευασμένο από υλικά εξαιρετικά ανθεκτικά όπως τιτάνιο, ουράνιο 236 , μίκα, νεπτύνιο 237 .
    Σίγουρα, στοιχεία που δεν θα περίμενε κανείς να βρει «μέσα» στο φεγγάρι .

    Υπάρχουν πολλοί λογοτέχνες των UFO σε όλο τον κόσμο που εικάζουν ότι το φεγγάρι είναι στην πραγματικότητα μια γιγαντιαία εξωγήινη βάση όπου η εξέλιξη είναι πολύ μπροστά της ανθρωπότητας.
    Υπάρχουν τόσα πολλά μυστήρια γύρω από το φεγγάρι της Γης, που υπάρχουν εκείνοι που έχουν προτείνει ότι το φεγγάρι θα μπορούσε να είναι κάτι τελείως διαφορετικό.
    Ο Robin Brett , ένας επιστήμονας από τη NASA δήλωσε :
    » Φαίνεται ευκολότερο να εξηγηθεί η ανυπαρξία της Σελήνης από την ύπαρξή της. »
    Εδώ είναι οι 7 Παρατυπίες που υποδηλώνουν ότι η σελήνη έχει κατασκευαστεί και μπορεί να είναι μια γιγαντιαία κοίλη βάση:
    1) Η Σελήνη φαίνεται μηχανική. Τον Νοέμβριο του 1969, η NASA συνέτριξε σκόπιμα μια σεληνιακή μονάδα που προκάλεσε αντίκτυπο ισοδύναμο με έναν τόνο TNT στη Σελήνη. Τα κύματα κλονισμού δημιουργήθηκαν και οι επιστήμονες της NASA άκουγαν τι συνέβαινε στη Σελήνη. Παραδόξως, μετά από κρούση, οι επιστήμονες της NASA είπαν ότι η Σελήνη χτύπησε σαν κουδούνι και η αντήχηση συνεχίστηκε για τριάντα λεπτά.
    Σύμφωνα με τον Ken Johnson, υπεύθυνο του τμήματος ελέγχου δεδομένων και φωτογραφιών, η Σελήνη δεν χτύπησε μόνο σαν κουδούνι, αλλά ολόκληρη η Σελήνη «τσακίστηκε» με τέτοιο τρόπο ώστε να ήταν «σχεδόν σαν να είχε γιγαντιαίες υδραυλικές αντηρίδες στο εσωτερικό της».
    2) Η Σελήνη έχει στοιχεία που δεν θα έπρεπε να έχει. Στη δεκαετία του ’70, ο Μιχαήλ Βασίν και ο Αλέξανδρος Σσερμπακόφ από τη Σοβιετική Ακαδημία Επιστημών έγραψαν ένα άρθρο με τίτλο: «Είναι η Σελήνη η δημιουργία Alien Intelligence;»
    Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο που έθεσε μερικές σημαντικές ερωτήσεις. Πώς είναι δυνατόν η επιφάνεια του φεγγαριού να είναι τόσο σκληρή και γιατί περιέχει ορυκτά όπως το Τιτάνιο; Μυστηριωδώς υπάρχουν μερικά σεληνιακά πετρώματα που έχουν βρεθεί ότι περιέχουν μεταποιημένα μέταλλα όπως ο ορείχαλκος, τα στοιχεία του ουρανίου 236 και του ουδετενίου 237 που δεν βρέθηκαν ΠΟΤΕ στο φυσικό περιβάλλον. Ωστόσο, υπάρχουν ίχνη αυτών στη Σελήνη.
    Το ουράνιο 236 είναι ένα ραδιενεργό πυρηνικό απόβλητο που βρίσκεται σε αναλωμένο πυρηνικό επανεπεξεργασμένο ουράνιο.
    Πιο ενδιαφέρον, το Neptunium 237 είναι ένα ραδιενεργό μεταλλικό στοιχείο και είναι ένα υποπροϊόν των πυρηνικών αντιδραστήρων και, η παραγωγή του Πλουτωνίου. Πρέπει να θέσετε την ερώτηση: Τι συμβαίνει στη Σελήνη της Γης; Από πού προέρχονται αυτά τα στοιχεία και τα ανόργανα στοιχεία;
    3) Η Σελήνη της Γης δεν έχει έναν πυρήνα, όπως κάθε άλλο πλανητικό αντικείμενο. Οι ερευνητές είναι σχεδόν 100 % σίγουροι ότι η Σελήνη είναι, στην πραγματικότητα, κοίλη ή έχει ένα πολύ χαμηλής έντασης εσωτερικό. Παραδόξως, η συγκέντρωση μάζας της Σελήνης βρίσκεται σε μια σειρά από σημεία ακριβώς κάτω από την επιφάνεια.
    4) Η Σελήνη είναι παλαιότερη από τη Γη . Η Σελήνη μας δεν μοιάζει με κανένα άλλο δορυφόρο που ανακαλύφθηκε στο γνωστό σύμπαν. Οι ερευνητές γνωρίζουν ότι η Σελήνη είναι 4,6 δισεκατομμυρίων ετών και αυτό εγείρει πολλές ερωτήσεις. Αυτό σημαίνει ότι το φεγγάρι είναι παλαιότερο από τη Γη κατά σχεδόν 800.000 χρόνια σύμφωνα με τους επιστήμονες.
    5) Απίστευτη τροχιά . Το φεγγάρι της γης είναι το μόνο φεγγάρι στο ηλιακό σύστημα που έχει μια στατική, σχεδόν «τέλεια» κυκλική τροχιά. Είναι γεγονός ότι η Σελήνη δεν γυρίζει σαν φυσικό ουράνιο σώμα. Με άλλα λόγια, η Σελήνη μας δεν μοιράζεται κανένα χαρακτηριστικό με άλλα φεγγάρια που βρίσκονται στο Ηλιακό μας Σύστημα. Αν αυτό δεν είναι αρκετά παράξενο, σκεφτείτε ότι από οποιοδήποτε σημείο της επιφάνειας του πλανήτη μας είναι ορατή μόνο μία πλευρά της Σελήνης. Ποιο είναι το κρύψιμο του φεγγαριού;
    7 παρατυπίες που υποδηλώνουν ότι η Σελήνη έχει κατασκευαστεί
    6) Σεληνιακά πετρώματα και τιτάνιο . Υπάρχουν μερικά σεληνιακά πετρώματα που έχουν βρεθεί ότι περιέχουν δέκα φορές περισσότερο τιτάνιο από τα «πλούσια σε τιτάνιο» βράχια στον πλανήτη Γη. Εδώ στη Γη, χρησιμοποιούμε το Τιτάνιο σε υπερηχητικά αεριωθούμενα αεροσκάφη, υποβρύχια για βαθιές καταδύσεις και άλλα διαστημικά σκάφη.
    Είναι ανεξήγητο. Ο Δρ Χάρολντ Ουίρε, που πήρε το βραβείο Νόμπελ για τη Χημεία, τρομερά προβληματισμένος δήλωσε ότι :
    «Τα δείγματα των βράχων που βρέθηκαν στο φεγγάρι ήταν αδιανόητη η περιεκτικότητά τους σε τιτανίου. Γι΄αυτό το λόγο και πνίγηκαν, καθώς οι ερευνητές δεν μπορούσαν να αντιληφθούν την παρουσία του Τιτανίου.
    7) Ακριβής θέση . Εάν όλα τα παραπάνω σημεία δεν σας κάνουν να σκέφτεστε διαφορετικά για το φεγγάρι της Γης, εδώ είναι μερικά πιο ενδιαφέροντα πράγματα για τη Σελήνη. Τι κρατάει το φεγγάρι στην σχεδόν τέλεια θέση του; Το φεγγάρι έχει ένα ακριβές υψόμετρο, μια πορεία και μια ταχύτητα, που του επιτρέπει να λειτουργεί σωστά σε σχέση με τον πλανήτη Γη.
    Με απλά λόγια η Σελήνη δεν πρέπει να είναι εκεί που είναι αυτή τη στιγμή. Όλα δείχνουν ότι το φεγγάρι της Γης ήταν στην πραγματικότητα τοποθετημένο στην τρέχουσα τροχιά του στο μακρινό παρελθόν. Η αφύσικη τροχιά και η ακανόνιστη σύνθεση της Σελήνης προκαλούν εκατοντάδες ερωτήσεις που ούτε οι επιστήμονες, οι αστρονόμοι ή οι γεωλόγοι της NASA είναι σε θέση να απαντήσουν σήμερα. Παρά τις προσπάθειες κατανόησης του «φυσικού» δορυφόρου της Γης, η αλήθεια είναι ότι έχουμε πολύ λίγες πληροφορίες για την προέλευση και το σκοπό της Σελήνης.
    Τι νομίζεις ότι είναι το φεγγάρι;
    Ένα σχεδόν τέλειο φυσικό φαινόμενο;
    Ή η προέλευση της Σελήνης ξεπερνά την ανθρώπινη κατανόηση;

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ