• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΑΠΑΣ(Βίντεο)

    Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
    Ιω. 16,1             Αυτά σας τα είπα, δια να μην κλονισθήτε εις την πίστιν σας, όταν θα αντικρύσετε το μίσος, που ο κόσμος αισθάνεται και εκδηλώνει εναντίον μου.
    Ιω. 16,2             Θα σας αποκόψουν και θα σας αποκλείσουν από τας συναγωγάς των οι Εβραίοι. Και ακόμη περισσότερον, έρχεται ώρα, κατά την οποίαν καθένας που θα σας φονεύση θα νομίση ότι προσφέρει λατρείαν στον Θεόν. (Τυφλωμένοι οι άνθρωποι από την κακότητά των θα θεωρούν ευάρεστον στον Θεόν και αξιέπαινον έργον τον φόνον σας).
    Ιω. 16,3             Και θα κάμουν όλα αυτά εναντίον σας, διότι, ένεκα της αμετανοήτου σκληροκαρδίας των, δεν εγνώρισαν τον Πατέρα ούτε εμέ, μολονότι τόσα και τόσα ήκουσαν.
    Ιω. 16,4             Αυτά όμως σας τα είπα, ώστε όταν έλθη η ώρα, που θα τα βλέπετε να πραγματοποιούνται, να ενθυμήσθε τα λόγια μου, ότι δηλαδή εγώ σας τα προείπα, δια να μένετε σταθεροί και άκαμπτοι εις την πίστιν και το έργον σας. Δεν σας τα είπα δε ευθύς εξ αρχής, που σας εκάλεσα ως μαθητάς μου, διότι ήμουνα κατά το διάστημα αυτό και μέχρι σήμερα μαζή σας.
    Σε μια πολύ γνωστή ραδιοφωνική εκπομπή των Ηνωμένων Πολιτειών όπου προσκεκλημένος ήταν ο δημοσιογράφος Tom Horn, ειπώθηκαν κάποιες πολύ σημαντικές αποκαλύψεις που συγκλείνουν στην άποψη ότι σημερινός Πάπας Φραγκίσκος είναι σύμφωνα με τις προφητείες ο τελευταίος – Πάπας – υπηρέτης του Αντίχριστου.
    Όπως αποκαλύπτεται, η επιλογή του Φραγκίσκου δεν ήταν καθόλου τυχαία καθώς το παρελθόν του όπου διατέλεσε πονηρός Ιησουίτης , μασόνος, μέλος μαφιόζικων οργανώσεων στην Αργεντινή ήταν το καλύτερο εχέγγυο σε αυτήν την επιλογή.
    Η χαρακτηριστική δήλωση του περί ύπαρξης εξωγήινων και ούφο είναι άλλο ένα δείγμα της στάσης του να μετατρέπει τα δαιμόνια σε εξωγήινους για τον εκφοβισμό και την άλωση του ποιμνίου.

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΓΔΟΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;
    ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ !!! (και όχι μόνο)

    Το σχέδιο του Πάπα Φραγκίσκου να κατακτήσει τον κόσμο το 2018.

    Ιω. 15,18        Εάν ο πονηρός και κακός κόσμος σας μισή, μάθετε ότι εμέ πρώτα από σας έχει μισήσει.
    Ιω. 15,19        Εάν σεις ήσαστε από τον αμαρτωλόν κόσμον και είχατε την αμαρτωλήν ζωήν του κόσμου, τότε ο κόσμος θα σας αγαπούσε, διότι θα σας εθεωρούσε ως ιδικούς του. Επειδή όμως δεν είσθε από τον κόσμον, αλλ’ εγώ σας εδιάλεξα από τον κόσμον, δια τούτο ο πονηρός και αμετανόητος κόσμος σας μισεί.
    Ιω. 15,20         Να ενθυμήσθε δε τον λόγον, τον οποίον εγώ σας είπα• δεν υπάρχει δούλος ανώτερος από τον κύριόν του. Εάν εμέ κατεδίωξαν οι άνθρωποι του κόσμου, θα καταδιώξουν και σας• εάν εφύλαξαν τον λόγον μου, θα φυλάξουν και τον ιδικόν σας.
    Ιω. 15,21        Αλλά όλα αυτά θα κάμουν εις σας οι άνθρωποι δια την πίστιν, που έχετε εις εμέ να ομολογήτε και να κηρύσσετε το όνομά μου, διότι αυτοί δεν γνωρίζουν-διότι δεν θέλουν να γνωρίσουν-εκείνον που με έστειλε.


    ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ