• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

    Tatiana live. Ρε Σταμπούλογλου αυτή την γιαγιά την είδες;

    Είναι γνωστό πως από την αρχή της φετινής τηλεοπτικής περιόδου συνεργάζομαι με το Epsilon. Ωστόσο δεν έπαψα ποτέ να διατυπώνω την άποψή μου για τα τεκταινόμενα στα πρόγραμμα του σταθμού, τις συμπεριφορές παρουσιαστών και πανελιστών, τα κακώς κείμενα. Άλλωστε σας το έχω υποσχεθεί από την πρώτη στιγμή.
    Δεν πρόκειται να αυτολογοκριθώ για κανέναν. Ως κατα το ήμισυ Θρακιώτης και Μακεδόνας αισθάνομαι πραγματικά ντροπή για την αποκαλούμενη stand up comedian , Λίλα Σταμπούλογλου που εμφανίστηκε στην εκπομπή της Τατιάνας φορώντας την παραδοσιακή Μακεδονική στολή και είπε πως το συλλαλητήριο «ανταγωνίστηκε το πατρινό καρναβάλι».
    Αναρωτιέμαι πρίν την φορέσει πήγε σε κανα μουσείο να καταλάβει την αξία της; Είδε μήπως καμιά παλιά στολή με τρύπες απο σφαίρες πάνω; Μπα; Σε καμιά στυλίστρια θα πήρε τηλέφωνο και θα της την έφεραν απο βεστιάριο.
    Θεωρώ απαράδεκτο και προσβλητικό τον χαρακτηρισμό φολκλόρ για τους συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο και θεωρώ χυδαιότατη την δήλωση της κυρίας «εάν οι Σκοπιανοί δουν όλα αυτά τα νούμερα, ίσως κάνουν πίσω». Και καλά η κοπέλα μπορεί να ανιστόρητη-που είναι πρφανές- και μην γνωρίζει ούτε τα βασικά είναι όμως και τόσο ανίδεη για το κανάλι που εργάζεται;
    Για το γεγονός πως ο ιδιοκτήτης του Espilon είναι από τους πιο επιφανείς επιχειρηματίες της Βορείου Ελλάδας και έχει επενδύσει μεγάλα χρηματικά ποσά εκεί μέσω των δραστηριοτήτων του σε διάφορους τομείς. Δεν έχει δει τίποτε; Τον κόσμο; τον παλμό; Την γιαγιά αυτη που σε μεγάλη ηλικία περπάτησε δυο χιλιόμετρα με τα πόδια για να βρεθεί στην παραλιακή ζώνη της Θεσσαλονίκης; Για ποιον πήγε εκεί; Για την ίδια; Δεν νομίζω.
    Τράβα ρε Λίλα σε αυτη την γιαγιά αν έχεις «@ρχιδι@» να της μιλήσεις για καρναβάλι. Να σου πεί ιστορίες πραγματικής επιβίωσης και πραγματικής ζωής. Και δεν αναφέρομαι στα ριάλιτι επιβίωσης που προφανώς και μόνο γνωρίζεις. Καρναβάλι. Ε… καρναβάλι.
    Και επειδή δεν μασάω τα λόγια μου το λάθος πιστώνεται στην Τατιάνα. Ένας λάθος που υποχρέωσε ένα ολόκληρο κανάλι σε συγγνώμη. Ίσως θα έπρεπε η Τατιάνα και το επιτελείο της να έχουν ήδη «παραιτήσει» της συγκεκριμένη κυρία αν δεν είχε το θάρρος και την ευθιξία να το πράξει από μόνη της.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ