• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

    4 Πράγματα που θα Συμβούν Αν Έχετε Ερωτική Επαφή κατά την Διάρκεια της Υπερσελήνης

    Γράφει ο Σπύρος Μακρής

    4 Πράγματα που θα Συμβούν
    Αν Έχετε Ερωτική Επαφή κατά την Διάρκεια της Υπερσελήνης

    Όπως ίσως γνωρίζετε, θα υπάρξει ένα φαινόμενο στις 31 Ιανουαρίου, που στην απλή καθημερινότητά μας ονομάζεται και ως έκλειψη μίας «μπλε… κόκκινης-σαν-αίμα σούπερ σελήνης» από την αγγλική ορολογία Super Blue Blood Moon. Αυτό το γεγονός μπορεί να επιφέρει μερικές έντονες ενέργειες. Τελευταία φορά που συνέβη ήταν πριν περίπου 150 χρόνια.
    Αυτή η νύχτα θα είναι μαγική και θα συμβάλει στο να ανακουφίσει από κάποιες δυσάρεστες πιέσεις και ενέργειες που υπάρχουν γύρω μας και ασκούνται επάνω μας. Τώρα, ανάλογα με το «περιβάλλον» μπορεί να βιώσετε κάτι φανταστικό ή κάτι φοβερό. Η ίδια η φύση, ωστόσο, σας δίνει την δυνατότητα να τα αλλάξετε όλα αυτά.
    Στην συνέχεια θα δείτε τέσσερα θέματα που μπορεί να βιώσετε εάν έχετε ερωτική επαφή κατά τη διάρκεια αυτού του σεληνιακού φαινομένου. Κατ’ αρχάς, καλό είναι να το αποφύγετε μόνο και μόνο για την ίδια την πράξη. Είναι σημαντικό να υπάρχει αγάπη ή/και έρωτας ανάμεσα στους δύο συντρόφους. Να είστε πραγματικά οικείοι με κάποιον/α και να αφήστε αυτές τις ενέργειες του φαινομένου να κάνουν τη δουλειά τους.

    4 πράγματα που μπορεί να βιώσετε

    1. Θα αισθανθείτε πιο συνδεδεμένοι
    Η ενέργεια αυτής της σελήνης θα σας φέρει πιο κοντά στον σύντροφό σας. Αυτή είναι μια θαυμάσια στιγμή για να αναπτυχθεί η σχέση σας και να εδραιωθεί. Οπότε, μάλλον, δεν είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε νέες σχέσεις.
    2. Θα βιώσετε μια μεγάλη έκσταση
    Λόγω αυτών των έντονων ενεργειών, θα βιώσετε κατά τη επαφή περισσότερη ευχαρίστηση, τόσο σωματικά όσο και ενεργειακά. Αυτή τη φορά θα είναι μια από τις καλύτερες στιγμές, και θα είναι, χωρίς αμφιβολία, μια νύχτα που δεν θα ξεχάσετε εύκολα.
    3. Θα νιώσετε τον εαυτό σας μέσα από τον/την σύντροφο
    Επειδή η σύνδεση θα είναι τόσο ισχυρή, κατά μια έννοια θα είναι σαν να διαλογίζεστε και οι δύο ο ένας μέσα από τον άλλον. Ξέρω ότι αυτό μπορεί να ακούγεται λίγο περίεργο, αλλά μόλις το βιώσετε θα καταλάβετε ακριβώς τι εννοώ.
    4. Θα νιώσετε τις ενέργειες μέσα σας
    Όλη αυτή η οικειότητα με τον/την σύντροφό μας, βοηθά πέραν του δέοντος να απορροφήσετε τις ενέργειες που εξελίσσονται, πολύ καλύτερα. Θα νιώσετε ότι αυτές οι ενέργειες πάλλονται μέσα από εσας σε όλη την διάρκεια της επαφής.
    Αυτή η Σελήνη θα σας προσφέρει μία εκπληκτική εμπειρία. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να βάζεις το σώμα σου και κατά συνέπεια την αύρα σου, να βιώνει ανάλογες εμπειρίες με κάποιον που αγαπάς, σε κάτι τόσο μαγικό.
    awarenessact.com Μετάφραση-Απόδοση diadrastika.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ