• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

    ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ «ΑΘΑΝΑΤΟΙ» ΟΣΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ: ΧΑΙΛΑΙΝΤΕΡ (video)

    Γράφει ο Σπύρος Μακρής

    ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ «ΑΘΑΝΑΤΟΙ» ΟΣΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ: ΧΑΙΛΑΙΝΤΕΡ

    Κατεβατά ολόκληρα έχουν γραφεί για το τσιπάκι και το τσιπάρισμα του ανθρώπου, για την ενσωμάτωση κάποιου μικροσποπικού είδους τεχνητής νοημοσύνης μέσω της οποίας θα μπορούμε να πληρώνουμε, αντι για μετρητά, θα μπορεί να υπολογίζει την υγεία μας και γενικότερα θα μπορεί να βελτιώνει την ζωή μας καθημερινά.
    Αυτή, ενδεχομένως, είναι η «καλή πλευρά» του πράγματος, όπως την παρουσιάζουν όσοι την προωθούν – και ίσως να έχουν δίκιο σε κάποια σημεία.
    Υπάρχει όμως και η ακριβώς αντίθετη άποψη που δεν βλέπει το θέμα με το τσιπάρισμα του ανθρώπου τόσο χαλαρά. Αναφέρεται πως έχει να κάνει με το λεγόμενο «χαραγμα του διαβόλου» σύμφωνα με γνωστούς στίχους στην Αποκάλυψη του Ιωάννου.
    Καταγγέλουν πως το τσιπάρισμα μπορεί να βλάψει τον άνθρωπο, αφού σύμφωνα με κάποιες κατηγορίες μπορεί στην κυριολολεξία να τον σκοτώσει, μα κι αν αμφιβάλετε γι’ αυτό, σίγουρα σας «φακελώνει» στέλνοντας στοιχεία και πληροφορίες για προσωπικά δεδομένα από το τι ψωνίζεται και τι χρώμα βρακί φοράτε μέχρι ό,τι άλλο μπορεί να φανταστείτε.
    Τώρα, είδαμε ένα video στο volcanotimes.com ότι ένα τσιπάκι μπορεί να μας κάνει -τρόπον τινά- «αθάνατους»…
    Το απόσπασμα που ακολουθεί από σειρά ντοκιμαντέρ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, είναι αρκετά ενδιαφέρον, ωστόσο παράλληλα προβληματίζει αρκετά εάν και κατά πόσο αποτελεί μία μέθοδο για ευκολόπιστους προκειμένου να τσιπαριστούν με κίνητρο την «αθανασία» ή έστω την «μακροζωία». Βέβαια, στο video υποστηρίζονται όλα τα καλά αυτού του είδους της τεχνολογίας.
    Μένει, λοιπόν, σε σας να δείτε και να κρίνετε:
    ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ «ΑΘΑΝΑΤΟΙ» ΟΣΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ = ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ;;; ERT3 13-2-16

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ