• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

    Εάν αφήναμε τους Έλληνες Αρχαιολόγους και Ιστορικούς το «Μακεδονικό Ζήτημα» θα είχε λυθεί.

    Γράφει: Η Κωσταντινιά Ντέμου
      
    Ελληνό-φίλοι όλοι οι Κυβερνώντες από 25ετίας προετοιμάστηκαν από την Εβραϊκή Στοά των Αχαρνών να κυβερνήσουν τούτον τον τόπο , ούτε λίγο -ούτε πολύ , αποδέχονται μια σύνθετη ονομασία για τα Σκόπια, η οποία θα εμπεριέχει τον όρο Μακεδονία. 

    Προσπαθούν δε, κυβέρνηση και Δημοσιογράφοι , να κάνουν τον λαό να το πιστέψει . Αυτός ο “όρος” θα είναι και η ταφόπλακά τους !
    Κάμποσοι , από την πλευρά της μείζονος-ελάσσονος αντιπολίτευσις , θεωρούν ότι η Ελληνόφωνη Κυβέρνηση , είναι υποχρεωμένη ντε και καλά, να αναγνωρίσει το κρατίδιο Μόρφωμα {λαός σαλάτα } των Παιόνων-Σκοπιανών με το όνομα που αναφέρεται στο Σύνταγμά τους και περιεχέι το “Μακεδονία “ δηλ. “ Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας “
    Η θέση τους αυτή, πηγάζει από την πολυπολιτισμική αντίληψη που εχουν , ότι έθνος είναι: – είτε έτσι , είτε αλλιώς- μια φαντασιακή κατασκευή χωρίς να έχει πραγματική βάση.
    Πιστεύουν δε, ότι όλος ο κόσμος έχει αναμειχθεί κατά το παρελθόν και γιατί να μην αναμειχθεί και σήμερα . Πιστεύουν ότι όλοι οι λαοί των Βαλκανίων είναι ένας αχταρμάς δηλ. άνθρωποι χωρίς ιθαγένεια και δίχως εθνότητα .
    Άρα μ’ αυτό το σκεπτικό , δεν υπάρχει γι’ αυτούς μία ενιαία και αντικειμενικά προσδιορίσιμη ιστορία των λαών και γενικότερα των εθνών . Στην προκειμένη περίπτωση Μακεδόνων και Παιόνων -Σκοπιανων , είναι πολλαπλές , είναι και υποκειμενικές αναγνώσεις του ιστορικού παρελθόντος των δυο χωρών . Αυτό είναι ένα τρελό μιξάζ ..
    Για τους Κυβερνώντες , δεν δίνατε η Ελλάδα να έχει την μια και αποκλειστική διεκδίκηση του ονόματος “Μακεδονία ούτε και την αρχαία Μακεδονική κληρονομιά, αφού κάθε ιστορική αναδρομή στην Μακεδονία του Αλεξάνδρου, είναι το ίδιο σωστή με των Σκοπίων οπως την διδάσκονται ακόμη και σήμερα τα παιδιά τους στο Δημοτικό σχολείο .
    Το συμπέρασμα είναι ότι στην πραγματικότητα, αυτή η αντιγραφή και απομίμηση του βιβλίου της Ιστορίας τους είναι ακραία υποκειμενικότητα και μόνον προοδευτική δεν μπορεί να είναι . Αντιθέτως, η παραχάραξη της ιστορίας ενός αρχαίου Μακεδονικού πολιτισμού από την γείτονα χώρα ,αποτελεί την βάση για έριδες μεταξύ των δυο χωρών ,συζητήσεις επί συζητήσεων αποφάσεις επί αποφάσεων και οι λαοί στους δρόμους.
    Το πρόβλημα δε, οπως φαίνεται θα παραμείνει άλυτο .
    Σύμφωνα με το βιβλίο της ιστορίας τους αλλα και από παραμυθία των προπαππούδων και παππούδων τους, τα μια χούφτα Παίονες -Σλάβοι-Δαρδάνιοι αποτελούν τον άμεσο και αποκλειστικό και σημαντικότερο, κληρονόμο και συνεχιστή της αρχαίας Μακεδνίας, την οποία διαχωρίζουν από αυτήν, την καθ’ εαυτήν αληθινή Μακεδονίτικη ιστορία και πολιτισμό των Μακεδνών= {Μακεδνοί} .
    Όπως συναποφάσισαν οι Κυβερνώντες ερήμην του λαού , να δωρίσουν το “Μακεδονία” ,σαφέστατα πλέον ο,τι η άποψή τους αυτή, είναι τόσο αυθαίρετη και ατεκμηρίωτη όσο και η άποψη που εχουν κάποιοι δήθεν Αμερικανοί ιστορικοί ο,τι ο αρχαίος ελληνικός , Ρωμαϊκός , Βυζαντινός πολιτισμός δημιουργήθηκε , κλέβοντας τις ιδέες άλλων αρχαίων λαών ιστορικών, από τη Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας.
    Τι περιείχε η Βιβλιοθήκη της Αλεξανδρείας ;
    Εννοείται ο,τι η αρχαία βιβλιοθήκη της πόλης της Αλεξανδρείας στην Αίγυπτο ιδρύθηκε στην Ελληνιστική εποχή επί διακυβέρνησης του Πτολεμαίου Α΄ .
    Σαφέστατα μεταξύ αυτών ο Φαληρεύς των Αθηνών, ήταν ένας από τους μαθητές του Αριστοτέλη μαζί με τον Θεόφραστο και τον Μ. Αλέξανδρο .
    Θέλω να πιστεύω ότι τελικά οι λαοί, δίχως να ερευνήσουν την αληθινή ιστορία των πολιτισμών πιστεύουν σε παράξενα πράγματα …
    Δεν είναι όλες οι ιστορικές αναδρομές αληθινές και έγκυρες. Την ιστορία των λαών την γράφει ο ίδιος ο λαός και όχι οι κυβερνώντες και ιστορικοί στο κατ’ επάγγελμα .
    Για να γραφεί η ιστορία ενός λαού ,θα πρέπει να πατάει πάνω σε αληθινά και πραγματικά γεγονότα .
    Πολλά ιστορικά βιβλία εχουν γραφεί από δήθεν ιστορικούς αναλυτές για πλύση εγκεφάλου του λαού τους και βασίζονται σε φανταστικά και αναλυθεί γεγονότα.
    Να δώσω ένα ακόμη παράδειγμα πέραν της ιστορίας των Σκοπιανών , είναι και το βιβλίο της ιστορίας της Αλβανίας με την Τσαμουριά διεκδικούν και αυτοί την μισή Ελλάδα .
    Από τη στιγμή που η ιστορία της Μακεδονικότητας των Παιόνων -Σκοπιανών είναι γραμμένη από ετών για προπαγανδιστικούς λόγους και είναι ατεκμηρίωτη ,δεν τους αναγνωριζουμε ως Μακεδόνες και άρα δεν τους επιτρέπουμε να χρησιμοποιησουν ούτε το όνομα ούτε να καπηλεύονται την ιστορία των Μακεδνών .
    Για τους Ελληνες το μόρφωμα Σκόπια είναι παραχαράκτες και πλαστογράφοι !



    Κωσταντινιά Ντέμου “ Μακεδόνισσα “ ₪₪₪₪₪₪₪₪


    thesecretrealtruth

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ