• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

    Όλοι θέλουν να πάρουν κάτι από την Ελλάδα αλλά ΓΙΑΤΙ!

    Του Γιώργου Φαρμάκη

    Οι Σκοπιανοί θέλουν το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και από ότι φαίνεται θα το πάρουν. Οι Αλβανοί έχουν και αυτοί τις δικές τους βλέψεις και φυσικά θέλουν Ελληνικά εδάφη, οι Τούρκοι θέλουν και αυτοί Ελληνικά εδάφη. Οι Άγγλοι έχουν κατακλέψει αρχαία Ελληνικά αγάλματα και γενικότερα όλη η Ευρώπη είναι γεμάτη με κλεμμένα αρχαία Ελληνικά αγάλματα. Για ποιο λόγο όλες αυτές τις χώρες δεν ζητάνε όλα αυτά που ζητάνε από άλλες χώρες; Για ποιο λόγο όλες αυτές οι χώρες δεν έκλεψαν αγάλματα από άλλες χώρες;


    Ο Κίσινγκερ γιατί είπε μόνο για τους Έλληνες ότι είναι αναρχικοί από την φύση τους και ότι πρέπει να χτυπηθεί η Γλώσσα τους και η ιστορία τους και δεν το είπε αυτό για κάποιο άλλο λαό; Ο λόγος είναι ένας και πολύ απλός. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δίνουμε γνώση και φως στον σκοτεινό αυτό κόσμο και οι εκφραστές του σκοτεινού κόσμου ΜΙΣΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ τους Έλληνες. Όσον αφορά το γιατί μας κλέβουν την ιστορία και τα αγάλματα υπάρχει και για αυτό μια λογική και απλή εξήγηση: Όταν εμείς φτιάχναμε Παρθενώνες, εκείνοι έφτιαχναν ξύλινα καταλύματα στην καλύτερη περίπτωση, ίσα-ίσα για να την «βγάζουν» και αυτό δεν είναι ένα ρατσιστικό παραλήρημα αλλά η ιστορική αλήθεια!

    Οι Έλληνες δεν είναι ρατσιστές και πάντα διέδιδαν όσα ήξεραν, όμως οι υπόλοιποι πάντα μας ζήλευαν και προσπαθούσαν να μας καταστρέψουν, φυσικά, ηθικά, οικονομικά αλλά ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ! και είμαστε πρόθυμοι να δώσουμε το ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ακόμα και σε αυτούς που προσπαθούν να μας καταστρέψουν γιατί έχουμε φιλότιμο και αυτή την λέξη δεν θα την βρει κανείς σε καμία άλλη γλώσσα του κόσμου.

    el.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ