• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

    Επιστήμονες δημιούργησαν παράξενα πλάσματα (Βίντεο)

    Του Γιώργου Φαρμάκη
    Οι επιστήμονες δημιούργησαν κάποια περίεργα πλάσματα αλλά ποιος ο λόγος; Τα πλάσματα που υπάρχουν ήδη δεν είναι αρκετά; Οι άνθρωποι είναι πολύ λιγότεροι από τα ζώα αν το καλοσκεφτούμε, δεν είμαστε το πολυπληθέστερο είδος επάνω στον πλανήτη. Όλα αυτά μας κάνουν πολύ σκεπτικούς για το τι θέλουν να πετύχουν οι επιστήμονες και φυσικά κατά κύριο λόγο οι χρηματοδότες τους.

    Γιατί άραγε βλέπουμε αυτή την αγάπη των επιστημόνων για την δημιουργία εντελώς καινούργιων όντων και γιατί βλέπουμε και την αγάπη που έχουν οι επιστήμονες στο ενδεχόμενο της ένωσης του ανθρώπου με τις μηχανές; Κάτι είναι πολύ περίεργο εδώ και είναι σαν να μας λένε ότι εμείς οι άνθρωποι πρέπει να μετατραπούμε και να εξελιχθούμε διότι δεν είμαι ικανοί να επιβιώσουμε αλλιώς.
    Δείτε:  
    Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος άνθρωπος που να μην έχει καταλάβει το παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες του με όλη αυτή την φρενίτιδα για την τεχνολογία η οποία μόνο καλό δεν κάνει αυτού του είδους η τεχνολογία. Κάποιοι θέλουν τους ανθρώπους να μην σκέφτονται και να μην ενεργούν ελεύθερα γιατί οι άνθρωποι είναι απρόβλεπτοι!

    el.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ