• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

    Τι συμβαίνει με τα νερά στα Θεοφάνια

    Όλα τα νερά, συμπεριλαμβανομένων αυτών του συστήματος τροφοδοσίας νερού, 

    άλλαξαν τις φυσικές τους ιδιότητες την ημέρα των Θεοφανείων και την παραμονή, όπως έχουν ανακαλύψει φυσικοί του Ερευνητικού Ινστιτούτου Sysin  της Ανθρώπινης Οικολογίας και Υγιεινής του Περιβάλλοντος, της Ρωσικής Ακαδημίας των Ιατρικών Επιστημών (Russian Academy of  Medical Sciences).
    Οι επιστήμονες του Ινστιτούτου καθημερινά εξέταζαν τις ιδιότητες και την ποιότητα του συνήθους νερού από το σωλήνα του δικτύου,  μετρώντας την ποσότητα των ριζών ιόντων μέσα σ’ αυτό.  Από τις 17  Ιανουαρίου  (προπαραμονή των Θεοφανείων με το παλαιό ημερολόγιο που χρησιμοποίει η Ρωσική Εκκλησία) το επίπεδο των ιόντων άρχισε να ανεβαίνει, και το νερό άρχισε να  «μαλακώνει». Το επίπεδο του pH του νερού,  ανέβαινε επίσης,  κάνοντας το λιγότερο όξινο,  ανέφερε τη Δευτέρα ἡ ημερήσια “Moskovsky Komsomolets”. Όπως ανέμεναν,  η μέγιστη δραστηριότητα έφτασε το βράδυ της 18ης Ιανουαρίου  (παραμονή, και αγρυπνία των Θεοφανείων). Η υψηλή συγκέντρωση ιόντων έκανε την ηλεκτραγωγιμότητα του νερού ισοδύναμη με αυτήν από τεχνητό καταλύτη (ηλεκτρικά κεκορεσμένο νερό).  Η ηλεκτρομαγνητική δραστηριότητα άρχισε να πέφτει μετά το πρωί της 19ης Ιανουαρίου και έφτασε στα κανονικά της επίπεδα κατά τις 20 Ιανουαρίου. Η αιτία για την γρήγορη άνοδο της ηλεκτρομαγνητικής δραστηριότητας του νερού την ημέρα των Θεοφανείων ήταν… μία μεγάλη συγκέντρωση ιόντων στη λιθόσφαιρα της Γής,  η οποία είναι ένα αληθινό ρεζερβουάρ ηλεκτρονίων, που μεταφέρει τα περισσότερα από αυτά στο νερό. Αυτά είπε ο Δρ. Anatoly Stekhin, ένας πεπειραμένος ερευνητής.  Οι ερευνητές επίσης μέτρησαν το επίπεδο  (ποιότητας) της δομής του νερού των Θεοφανείων,  παγώνοντας για το σκοπό αυτό νερό από τον αγωγό ύδρευσης,  από τον ποταμό Moskva, και από ένα πηγάδι εκκλησίας.
    Ακόμη και το νερό από το σύστημα τροφοδοσίας, το νερό της βρύσης, το οποίο συνήθως απέχει πολύ από του να είναι ιδανικό, φαινόταν αρμονικό στο μικροσκόπιο όταν το παγώσαμε είπε ο Stekhin.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ