• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

    Το HAARP είναι Εναντίον της Άφιξης των Ολύμπιων;

    Γράφει ο Σπύρος Μακρής,
    Πολλοί από εμάς έχουν ακούσει να γίνεται λόγος για τo HAARP. Επίσημα έχει σχεδιαστεί για την μελέτη της Ιονόσφαιρας. Όμως, σύμφωνα με πολλούς συνωμοσιολογικούς κύκλους αποτελεί ένα σύγχρονο όπλο της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Σύμφωνα με αυτούς είναι, ενδεχομένως, ο τεχνολογικά εξελιγμένος τρόπος ελέγχου του καιρού αλλά και πρόκλησης σεισμών. Αυτά τα δύο, είναι τα σημαντικότερα που του προσάπτουν.
    Ωστόσο, δεν υπάρχει μόνο το HAARP της Αλάσκα που είναι και το γνωστότερο από όλα. Ήδη υπάρχει το «ρώσικο HAARP» ή «Δρυοκολάπτης» από την δεκαετία του ’70.
    Υπάρχει ακόμα το «HAARP της Κύπρου» που φαίνεται να είναι σε λειτουργία από τις αρχές της δεκαετίας του 2000.
    Στις μέρες μας και ειδικότερα μέσα στο 2017 σχεδιάζεται να λειτουργήσει από τις ευρωπαϊκές χώρες του Βορά (Νορβηγία, Σουηδία και Φινλανδία) το EISCAT 3D, ή αλλιώς το «HAARP της Ευρώπης«.
    Είναι πιθανών να υπάρχουν και άλλα συστήματα HAARP… Όμως, μία πιθανή και διαφορετική χρήση τους συναντάται σε παλαιότερο μήνυμα των Ολύμπιων
    ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ:
    – «Προσοχή: Η ΝΑΣΑ γνωρίζει την άφιξή μας. Η προετοιμασία που γίνεται στην Αριζόνα είναι σχετική με εμάς. Όμως″ το πρόγραμμα που ετοιμάζουν είναι για την αναχαίτισή μας και όχι για την υποδοχή μας…..
    Υπάρχει συνεργασία με τους Αποστάτες οι οποίοι συνεργάζονται με τους Ιουδαίους και αρκετές φυλές Ισλαμιστών για να ελέγξουν τον πλανήτη ολόκληρο. Θα καταργηθούν τα ανθρώπινα δικαιώματα, θα κυριαρχήσει η βία και θα φέρονται στους ανθρώπους όπως σε ζώα. Η ανθρώπινη ζωή δεν θα έχει καμμία αξία γι’ αυτούς……..
    Έχουν μελετήσει το σχέδιο «ΗΑΑRΡ» όπου οι κυριότερες βάσεις του είναι η Αριζόνα των ΗΠΑ, η Γκαγκόνα της Αλάσκα, η Πύλος της Ελλάνιας. Οι Αποστάτες φοβούνται μόνο την Ελλάνια αλήθεια και θα προσπαθήσουν να διχάσουν τους Έλληνες με ύπουλες μεθόδους. Παίζουν το τελευταίο και πιο οξυδερκές παίγνιον.
    Με τις κινήσεις περί αντίχριστου που παρουσιάζουν προσπαθούν, με εντολή των Αποστατών, να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα κατά την άφιξή μας. Εκεί όμως που θα γίνει ο διχασμός είναι η επιμονή τους ότι ο Χριστός είναι συνεργάτης των Αποστατών και θα επιφέρουν τέτοια σύγχυση που κανείς δεν θα είναι σε θέση να ξεχωρίσει την αλήθεια από το ψέμα.
    Ο Απόλλων αποτελεί ενσάρκωση κεντρικής ακτίνας του Όλου Φωτός, που υλοποιήθηκε πρώτα στον Γαλαξία της Ανδρομέδας και στη συνέχεια στην Λύρα, τον Σείριο και στην Γαία. Το σχέδιο απoκρουσης «ΗΑΑRΡ» δεν έχει δυνατότητα αναχαιτήσεώς μας γιατί είναι πρωτόγονο για τις δικές μας τεχνικές
    diadrastika.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ