• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

    Η χούντα του μέλλοντος – Συγκλονιστικό βίντεο

    Ρομπότ με… ανθρώπινα δικαιώματα θα μαγειρεύουν τα καθημερινά συσσίτια


    Η Νέα Τάξη, η οποία ακόμα επουλώνει τις πληγές της από την ήττα στις ΗΠΑ, σχεδίαζε και σχεδιάζει έναν κόσμο πλήρως αυτοματοποιημένο με τους ανθρώπους να υπακούν την παγκόσμια εξουσία, η οποία και θα τους παρέχει τα πάντα, ακόμα κι αν δεν δουλεύουν.

    Ρομπότ με τεχνητή νοημοσύνη θα αναλάβουν την διοίκηση και την διαχείριση των ανθρώπων, φτιάχνοντας ακόμα και το καθημερινό τους φαγητό τα οποίο θα βρίθει μεταλλαγμένων προϊόντων.
    Δεν το πιστεύετε;
    Δείτε στο παρακάτω βίντεο, εστιατόριο με προσωπικό αποκλειστικά με προσωπικό ρομπότ, να ετοιμάζει… μηχανικά το φαγητό των ανθρώπων.
    Όλα ηλεκτρονικά και αυτοματοποιημένα, προκειμένου να συνηθίσουμε στην εποχή με μικροτσίπ στο σώμα μας, το οποίο θα μας εμφυτεύσουν για να μας ελέγχουν. Και σε αυτό συμφωνούν τόσο η Νέα όσο και η Παλαιά Τάξη.
    Δείτε και το τρέιλερ από την ταινία του Hollywood «Equals», η οποία δείχνει πως θα έμοιαζε ένα μοντέλο μελλοντικού τεχνολογικού κομμουνισμού, προκειμένου να βρείτε ομοιότητες.
    Ένα πιάτο φαΐ από μηχανές με αντάλλαγμα την προσωπική ελευθερία.
    Το αστείο είναι πως η υιοθέτηση της νέας ρομποτικής τεχνολογίας από ιδιώτες και επιχειρήσεις και η διάδοση της τεχνητής νοημοσύνης ώθησε τους Ευρωπαίους νομοθέτες να προτείνουν ακόμα και την υποχρεωτική ασφάλιση των ρομπότ, τα οποία γίνονται πλέον κομμάτι της καθημερινότητάς μας.
    Στο πλαίσιο μάλιστα της διαρκούς φορολόγησης των πάντων, στις χώρες που επικρατεί η Νέα Τάξη, ζητούν για τα ρομπότ ακόμα να πληρώνουν φόρους με στόχο να συμβάλλουν στην ενίσχυση της κοινωνικής περίθαλψης στην περίπτωση που θα αναλάβουν να διεκπεραιώνουν μεγάλο μέρος των ανθρωπίνων δραστηριοτήτων, ενώ επιπλέον θέτουν το δίλημμα, αν πρέπει να τους δοθούν δικαιώματα!!!
    Η Νέα Τάξη επικεντρώνεται προσωρινά στην Ευρώπη, προκειμένου να συνεχίσει την εκπόνηση των σχεδίων της, οργανώνοντας παράλληλα την αντίδραση κατά της ανάληψης της διοίκησης του Λευκού Οίκου από την Παλαιά Τάξη του Ντόναλντ Τραμπ.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ