• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

    Τα έλεγα, ιδού τα ντοκουμέντα - Video

    Στην κυβέρνηση της Μαύρης Αδελφότητας που στήνεται στις ΗΠΑ, υπάρχει μόνο ένας μαύρος και κανένας Λατίνος.
    Ο Τραμπ, ξηλώνει κανονικά το κράτος LGBT της Λευκής θολοκουλτούρας και πάει σε ένα σκληρό κράτος παλαιού τύπου της Μαύρης Αδελφότητας. Το πόσο γρήγορα θα μπορέσει να κάνει κάτι τέτοιο, ή αν θα το ολοκληρώσει χωρίς  τον σκοτώσουν ή να τον ελέγξουν, θα το δούμε.
    Εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου
    Ο Σον Σπάισερ, ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, υπενθύμισε ότι η νέα κυβέρνηση θα προχωρήσει στον διορισμό συνολικά 5.000 αξιωματούχων.
    Υπουργός εμπορίου
    O Αμερικανός δισεκατομμυριούχος Ουίλμπουρ Ρος, που έχει την κατοχή του πλειοψηφικού πακέτου της Τράπεζας Κύπρου και μερίδιο μετοχών στη Eurobank.
    Δήλωσε ότι θα αλλάξει όλες τις συμφωνίες των ΗΠΑ με τον υπόλοιπο κόσμο, καταργώντας τους αριστερίστικους όπως είπε κομπλεξισμούς του Ομπάμα. Είναι 79 ετών.
    Υπουργός εξωτερικών
    Ο Ρεξ Τίλερσον, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του πετρελαϊκού ομίλου Exxon Mobil, ο οποίος διατηρεί στενές σχέσεις με τη Ρωσία, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση.
    Ο Τίλερσον, είναι 64 ετών, γνωρίζει προσωπικά τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν και  αναμένεται να αναλάβει την εξομάλυνση των σχέσεων μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας.
    Υπουργός ενέργειας 
    Ο νέος υπουργός Ενέργειας, Ρικ Πέρι είναι επίσης ένας μεγιστάνας «πετρελαιάς».
    Ο ίδιος παλαιότερα, ως Κυβερνήτης του Τέξας, είχε ψηφίσει κατά των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και κατά της χρήσης πυρηνικής ενέργειας. Θα ξηλώσει την Ατζέντα 21. Κλάμα μεγάλο θα πέσει στις τάξεις της θολοκουλτούρας.
    Μέχρι να εκλεγεί Κυβερνήτης ήταν ο επικεφαλής της εταιρείας Energy Transfer Partners, που έχτισε τον αγωγό μεταφοράς αργού Dakota Access Pipeline. Από την ενασχόλησή του με τους αγωγούς πετρελαίου εικάζεται ότι έχει συγκεντρώσει περιουσία άνω των 10 εκατ. δολαρίων, πέραν της ετήσιας αποζημίωσής του των 1,3 εκατ. δολαρίων.
    Σύμφωνα με τον Τραμπ, ως κυβερνήτης του Τέξας, ο Ρικ Πέρι έχει γενικά δημιουργήσει ένα επιχειρηματικό κλίμα που παράγει εκατομμύρια νέες θέσεις εργασίας και χαμηλότερες τιμές ενέργειας στην πολιτεία του, και θα φέρει την ίδια προσέγγιση σε όλη τη χώρα σαν υπουργός Ενέργειας.
    Αυτό θα λειτουργήσει συνδυαστικά με την κατάργηση των παρανοϊκών αριστερών φόρων.  
    Υπουργός Οικονομικών
    Τσάρος της αμερικανικής οικονομίας θα είναι ο Στιβ Μνάτσιν με περιουσία άνω των 650 εκατομμυρίων δολαρίων. Ξεκίνησε από την Goldman Sachs.
    Μετά εξαγόρασε σε τιμή ευκαιρίας μια χρεοκοπημένη στεγαστική τράπεζα με το όνομα «IndyMac». Κατάφερε να εξυγιάνει την τράπεζα, την ονόμασε κατόπιν One West Bank και κατόπιν το 2015 την πούλησε στο CIT Group.
    Το 2004, ίδρυσε την εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών «Rat Pac-Dune Entertainment» και προχώρησε στην παραγωγή πολύ ακριβών ταινιών όπως X-Men, American Sniper, Mad Max: Fury Road και Avatar.
    Το 2016, ο Μνάτσιν ανέλαβε την προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ. Σε αυτόν οφείλεται η προεκλογική δέσμευση του Τραμπ, πως βασική του προτεραιότητα, είναι να μειώσει τη φορολογία των επιχειρήσεων κάτω από το μισό. 
    Υπουργός στέγασης και ανάπτυξης
    Ο πρώην νευροχειρουργός Μπεν Κάρσον, αναλαμβάνει το υπουργείο Στέγασης και Αστικής Ανάπτυξης.
    Υπουργός Υγείας
    Ο συνταξιούχος ορθοπεδικός χειρουργός Τομ Πράις από την Τζόρτζια.
    Αυτός ήταν ο επικεφαλής των προσπαθειών των Ρεπουμπλικανών να μην περάσει το πρόγραμμα Obamacare. Στο υπουργείο Υγείας πρώτη προτεραιότητα είναι η άμεση κατάργηση του Obama Care.
    Υπουργός Άμυνας
    O 66χρονος στρατηγό εν αποστρατεία των Πεζοναυτών, Τζέιμς MAD DOG  Μάτις,θα είναι ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ.
    Ο Τζέιμς Μάτις είναι γνωστός με το παρατσούκλι “Mad Dog” (τρελός σκύλος) και  αποστρατεύτηκε το 2013, έχοντας διατελέσει επικεφαλής των αμερικανικών δυνάμεων στο Ιράκ και το Αφγανιστάν.
    «Να είστε ευγενικοί, να είστε επαγγελματίες, αλλά να είστε πάντα έτοιμοι να σκοτώσετε όποιον βρεθεί μπροστά σας» είναι το σύνθημά του.
    Τον Τζέιμς Μάτις θα πλαισιώσουν ο αντι-ισλαμιστής στρατηγός Μάικλ Φλιν, ως επικεφαλής σύμβουλος Εθνικής Άμυνας του προέδρου, ο Μάικ Πομπέο, ως ο νέος Γενικός Διευθυντής της CIA και ο απόστρατος στρατηγός Τζον Κέλυ, ως υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας (homeland security). Συνολικά στο νέο υπουργικό συμβούλιο θα μετέχουν τρεις απόστρατοι στρατηγοί.
    Υπουργός Παιδείας
    Η δισεκατομμυριούχος Μπέτσι Ντέβος. Η Μπέτσι Ντέβος, παρουσιάστηκε την Τρίτη στη Γερουσία για την επίσημη ακρόαση της και υπογράμμισε πως οι τοπικές αρχές είναι εκείνες που θα πρέπει να αποφασίσουν αν τα όπλα θα πρέπει να αποκλείονται ή όχι από τα αμερικανικά σχολεία. Είναι υπέρ της οπλοφορίας των Αμερικανών, όπως και ο Τραμπ.
    Υπουργός Γεωργίας
    Ο πρώην κυβερνήτη της Τζόρτζια,  Σόνι Περντιού θα είναι στο υπουργείο Γεωργίας. Η Ατζέντα 21 και ο κώδικας ALIMENTARIUS θα ξηλωθούν.
    Το ότι οι πληροφορίες που σας δίνω είναι πάντοτε έγκυρες, θα πρέπει να σας το αποδεικνύω.
    1η ΑΠΟΔΕΙΞΗ
    Από την εκπομπή μου στις  1/2/2013   ακούστε περίπου από το  05.30 - 07.30

    ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ
    Η Λαμασθού, ο μόνος θηλυκός άνθρωπος που υπάρχει, σήμερα αποφάσισε — και σημειώστε αυτή την είδηση μαζί με την άλλη, που ξαναβάλανε το Θηρίο στην κατάψυξη—  την μεγάλη της αντεπίθεση στο επίπεδο, στο οποίο οι άλλοι προσπαθούν να κατακυριεύουν τη γη, ώστε να φέρουν τον Αντίχριστο. Η βασιλομήτωρ Λίλιθ Λαμασθού αποφάσισε να παίξει ακόμα πιο δυνατά στο γήπεδό τους, σε αυτό που αυτοί ονομάζουν αγορές, χρήμα, τραπεζικό σύστημα, πολιτικό παγκόσμιο σύστημα και σα να μην έφταναν τα όσα τους έκανε έως τώρα και τους ανάγκασε να αποσύρουν τον λαμόγιο, θα μπει ακόμη πιο δυνατά στο παιχνίδι. 
    Καταλαβαίνετε, ότι το σχέδιό τους ήταν που ήταν για τα μπάζα, αφ ης στιγμής δεν μπορούσε να μαντρώσει τους ανθρώπους, τώρα, που η βασιλομήτωρ μπαίνει στο παιχνίδι ξανά, το σχέδιο των λαμογιών σίγουρα δεν θα μπορέσει να προχωρήσει όπως θα έπρεπε. Το τι θα κάνει η Λαμασθού είναι άγνωστο, αλλά εκείνο που σίγουρα ξέρουμε είναι, ότι αποφάσισε να τους κάνει τη ζωή ακόμα πιο δύσκολη!  Μεγάλος ο πόνος στο αρχηγείο του Σαμαέλ και ξέρει πολύ καλά ο Σαμαέλ, ότι δεν μπορεί πλέον να βασίζεται στην συγκυβέρνηση των 2 Αδελφοτήτων. Σημειώστε κι αυτό που σας λέω. Άρα έχουμε τρία δεδομένα:
      -Ότι έχουν αποσύρει τον κακό. 
      -Πρωτομηνιά σήμερα και η Λαμασθού μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι για να μην τους αφήσει να κάνουν την παγκόσμια φανερή διακυβέρνηση με τσαμπουκά πάνω στους λαούς, όπως τη θέλουνε. Όχι επειδή μας αγαπάει εννοείται, αλλά επειδή έχει τα δικά της σχέδια. Αλλά όλοι οι μεγάλοι έχουν τα δικά τους σχέδια θέλουν δε θέλουν όμως προωθούν το σχέδιο του Θεού. 
      -Πρωτομηνιά λοιπόν κι αποφάσισε και ο Σαμαέλ ότι δεν μπορεί να βασίζεται πλέον στις 2 Αδελφότητες. Διότι αφού οι δυο αδελφότητες είναι γεμάτες με Μπαχομέχ, τέκνα Λαμασθού, δεν είναι δυνατόν με όλους τους βρικόλακες που υπάρχουνε μέσα στη Λευκή και στη Μαύρη, και πολλοί από αυτούς είναι πειθήνια όργανα της βασιλομήτορος και μητρός του γένους τους, να μπορεί να βασιστεί στις Αδελφότητες και θα βασιστεί σε κάτι άλλο.
    Αυτό που λέω είναι κάτι καινούργιο, κάτι το οποίο ήξερε ο Σαμαέλ, ότι θα αναγκαστεί να το κάνει κι εννοείται το ετοίμαζε εδώ και καιρό. Να λοιπόν, που η Λαμασθού μπαίνει στο παιχνίδι πιο δυναμικά, μέσα στις μεθόδους τις οποίες ο διάολος χρησιμοποιούσε κι ο διάολος δεν θεωρεί πλέον, κύριο όργανο της διακυβέρνησης του πλανήτη όλα αυτά τα οποία είχε ετοιμάσει ως τώρα, για να μην τον πολεμήσει μέσα στο γήπεδό του. Τι είχε ετοιμάσει έως τώρα; 
    Όλες τις κρατικές υπηρεσίες πληροφοριών, όλων των κρατών και βεβαίως τις πολύ μεγάλες, την NSA, τη CIA το FBI, την MI5, την MI6 των Βρετανών, τη Μοσάντ των Εβραίων, τη Λέσχη στρατολόγησης την Μπίλντενμπεργκ, την Τριμερή Επιτροπή, τον ΟΗΕ όλα, όλα, όσα είχε και προχωράει στον επόμενο κύκλο. Εκεί που θεωρεί δεδομένο, ότι η επήρρεια της Λαμασθού είναι μικρή. Εκεί που θεωρεί δεδομένο, ότι η επήρρεια της Λαμασθού δεν μπορεί να τον σταματήσει. 
    Επομένως, θα δείτε ότι θα υπάρξουν πολλές τάσεις, οι οποίες θα προσπαθήσουν να ηρεμήσουν ότι έχουν πάθει τα τελευταία περίπου 30 χρόνια οι λαοί. Εμείς αρχίσαμε την τελευταία τριετία να τα καταλαβαίνουμε με τον George Andrea Papandreou και με όλους τους καλούς συνεχιστές του μετά. Θα δείτε βέβαια, ότι θα εμφανιστούν άλλες μορφές διακυβέρνησης, πάνω από τις κυβερνήσεις των λαών φανερά και πιο επιθετικά, για να μπορέσουν να πάρουν την εξουσία από τα μέσα, τα οποία η Λαμασθού θα επηρεάζει όλο και παραπάνω. Περιμένετε ως τον Ιούνιο να δείτε τις εξελίξεις. 
    Και βέβαια, εκείνοι οι οποίοι έχουν κολλήσει ακόμα στο τι είναι οι Νεφελίμ και τι είναι οι Ελοχίμ και στα τσιπάκια κλπ είναι πάντα πολύ πίσω σε σχέση με εσάς που μαθαίνετε πολλά, πολλά, πολλά βήματα πριν από αυτούς, τι έρχεται και το τι θα περιμένετε. Θα δείτε δυνάμεις που θα θέλουν να στηρίξουν τους λαούς, λέει, εκ μέρους της Λαμασθού, ώστε να μην μπορεί ουσιαστικά η συγκυβέρνηση Λευκής και Μαύρης Αδελφότητας, που ελέγχεται από το Σαμαέλ να τους καταπιέσει άλλο και να πάρει την εξουσία.
    Και θα δείτε νέες μορφές εξουσίας να εμφανίζονται και να είναι απολυταρχικότατες σε σχέση με τη συγκυβέρνηση Λευκής και Μαύρης. Η Λευκή  και Μαύρη Αδελφότητα δεν θα ξέρει στην κυριολεξία τι να κάνει. Ο Σαμαέλ εννοείται, τους έχει γραμμένους κανονικά! Ποσώς τον ενδιαφέρει.
    2η ΑΠΟΔΕΙΞΗ
    Από την εκπομπή μου στις  8/2/2013   ακούστε περίπου από το   7:20-10:50

    ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ
    Αν γίνει αυτό, οι δυο βασικοί παίχτες, η Λίλιθ κι ο Σαμαέλ θα έχουν ξεκαθαρίσει τα στρατόπεδά τους στο παρασκήνιο. Πάνω στον έρημο τον κόσμο των ηλιθίων, τα κόμματα θα τρέχουν και δε θα φτάνουν!  Θυμίζω ότι είχα πει πέρυσι ότι θα δούμε από τη Λαμασθού μεγάλες παρεμβάσεις παντού. Ακόμα και στη χώρα μας.  Για να σας ξεκαθαρίσω και να μην υπάρχουν απορίες, όλοι οι πολιτικοί ανεξαιρέτως είναι παντελώς ανίδεοι κι άσχετοι με τα θέματα αυτά, τα οποία σας λέω κι εννοείται δεν υπηρετούν καμία Λαμασθού και κανέναν Σαμαέλ. Δεν έχουν τέτοια επίγνωση των βασικών αρχηγών των κοσμοκρατόρων του αιώνος τούτου. Ιδέα δεν έχουνε, ούτε καν τα διπλανά τσιράκια των αλλωνών δε γνωρίζουν. 
    Ωστόσο, γενικά, τα λεγόμενα δεξιά κόμματα επηρεάζονταν από τη Μ. Αδελφότητα όταν η Μ. Αδελφότητα είδε ότι δεν μπορεί πλέον να κυβερνάει με βασιλιάδες και από τη Λαμασθού, τώρα τελευταία, η οποία δεν ασχολιόταν με αυτά τα πράγματα. Έχει σχετικά λίγο καιρό, που άρχισε αυτή να ασχολείται και να μπαίνει στο παιχνίδι. Γιατί προφανώς ήταν στα σχέδιά της, να πάρει όλους τους Μπαχομέχ και να διαλύσει τις Αδελφότητες. Τα δεξιά κι εθνικιστικά γενικά κόμματα επηρεάζονται από τη Μαύρη Αδελφότητα και τους Μπαχομέχ. Τους μεγάλους ευγενείς, τους κόμητες, τους δούκες κλπ. των ενεργοβόρων αιμοποτών, όπως τους λέγανε. Ενεργοβόρος, αυτός που τρώει την ενέργεια έτσι; Των βρυκολάκων. Ενώ, όλα τα άλλα τα λαμόγια μαζί, οι Νεφελίμ, επηρεάζουν μέσω της Λ. Αδελφότητας, τα λεγόμενα αριστερά και δημοκρατικά κόμματα.  
    Η μάχη θα γίνει αμείλικτη μεταξύ των ιδεολογιών, που οι ιδεολογίες θα γίνουν πολύ διακριτές μεταξύ τους κι αν θεωρήσουμε ότι στην Ελλάδα γίνονται εδώ και μια τριετία με τον ΓΑΠ τα πειράματα του παγκόσμιου γίγνεσθαι, θα δούμε εδώ αντιπάλους με αντιδιαμετρικές ιδεολογίες. Και μήπως δεν τους βλέπουμε ήδη;
    Σε δημοσκόπηση, τις οποίες δημοσκοπήσεις πάντα βέβαια χρησιμοποιούν για να περάσουν μηνύματα, λέει, ένα τεράστιο ποσοστό περίπου 70% είπε ότι πράγματι ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ υπάρχει ιδεολογικό χάσμα. Χάσμα. Όπου ανάμεσα κάποτε υπήρχαν κόμματα διάφορα. Δεν υπάρχει τίποτα τώρα. Σε τέτοιες ακραίες διαφορές κομμάτων θα πάμε. Σε κόντρες παντού.

    3η ΑΠΟΔΕΙΞΗ
    Από την εκπομπή μου στις  31/10/2013   ακούστε περίπου από το   16:37-25:19

    ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ
    Μια μικρή ανασκόπηση: το 2013, 1 ή 2 Φεβρουαρίου, δεν θυμάμαι, είχα πει ότι ο Σαμαέλ αποφάσισε, ότι δεν περπατάει το πράμα (και δεν έχει και άδικο, με όλο αυτό το σόου, πολύ γραφειοκρατία λέει, μέσω των βασιλέων Νεφελίμ κτλ) για την κυριαρχία στον κόσμο και την συμμαχία Λ. και Μ. Αδελφότητας, και θα λειτουργήσει λέει, το μαγαζί του, σαν κοσμοκράτωρ αυτού του αιώνος (αιών θεωρείται ένας χώρος με συγκεκριμένο πακέτο χρόνου) αλλιώς. Στις 8 Φεβρουαρίου, στις 00:00, βγήκα και είπα «Έχει αλλάξει ο διάβολος το σύστημα διακυβέρνησης του κόσμου και δουλεύει μόνο με Ιλλουμινάτι και Σατανιστές». Μετά ακολούθησε η σύνοδος των Αδελφοτήτων στα περίχωρα της Μόσχας, πήγε η Λαμασθού εκεί, πήγαν να την καθαρίσουν, τότε σκάφος των Λοσντβέχ πήγε να κάνει τη βολή, το χτύπησε σκάφος Μπαχομέχ, έπεσε ο κινητήρας με ένα τμήμα του σκάφους (και είδαμε και την δέσμη ενεργειακού πλάσματος που το χτύπησε από πίσω και ανατινάχτηκε) έπεσε και διαλύθηκε. Μετά και από αυτό, σαλταρισμένη όπως ήταν η Λαμασθού, διαλύθηκε η Λ. και Μ. Αδελφότητα και κατέληξαν στην Μαύρη να έχει μόνο τους 4 βασιλείς Μπαχομέχ και την Λευκή να έχει τους 64 βασιλείς των ρυπαρών γενών και τους 4 των γαλάζιων Γιγάντων. Ωστόσο κάποιοι μεγαλοσχήμονες βασιλείς των ρυπαρών γενών (όπως Βελιάλ, Βάαλ) έμειναν κοντά στον Σαμαέλ, λειτουργεί η Λ. Αδελφότητα από την Μαχ Τανέ, ενώ λειτουργεί και η Μ. Αδελφότητα κάτω από το Νόσιβανστάιν και από το παλάτι της Λαμασθού στο Δαλάι Σαγκάρ, που δεσπόζει πάνω από τη λίμνη Κένταρ Ταλ. Αυτά συνέβησαν εκεί. Σας είχα πει εν τω μεταξύ, από τον Μάρτιο του 2012, ότι η Λίλιθ Λαμασθού ελέγχει το Tea Party, με βάση το Τέξας, το οποίο αριθμεί από 30 ως 60 Γερουσιαστές, είναι μέσα με τους Ρεπομπλικανούς, αλλά χωρίς αυτούς δεν μπορεί να βγει τίποτα, γιατί ελέγχει τα πάντα, και η Λαμασθού, όταν πήγε ο Ομπάμα να βγάλει τον προϋπολογισμό, στον οποίο βασικό ρόλο έπαιζε ο νόμος Obama Care (νόμος που έχει σαν απόλυτο σκοπό να μειώσει τον πληθυσμό των ΗΠΑ και μετά της υπόλοιπης Γης), του έκοψε η Λαμασθού σε ψηφοφορία, την υπερψήφιση του προϋπολογισμού, αν δεν άλλαζε τον νόμο Obama Care. Στο Tea Party, επειδή δεν είχε λεφτά η κυβέρνηση των ΗΠΑ αναγκάστηκε να απολύσει προσωρινά 800.000 δημοσίους υπαλλήλους, από τα 2.000.000, οπότε έγινε μια συνάντηση για το τι θα γίνει. Πήγε να πουλήσει ο Ομπάμα μούρη επειδή έτσι του είπε ο Κίσινγκερ, επειδή έτσι του είπαν από τους Ιλλουμινάτι, ο Βάαλ κτλ, και του απάντησαν «Δεν υπάρχει κανένα deal». Και σας είχα πει, ότι αν δεν υποχωρήσει η Λ. Αδελφότητα δια του Ομπάμα, θα πάμε σε πτώχευση των ΗΠΑ. Εννοείται δικαιώθηκα, επειδή ήξερα ακριβώς τι κάνει η Μ. Αδελφότητα, επειδή δεν την νοιάζει.
    Σου λέει τι την νοιάζει; Το πολύ-πολύ να γίνει Γ’ΠΠ, να μας στείλει στη Λίθινη εποχή, οπότε παραιτείται η Λ. Αδελφότητα, και αναλαμβάνουν πάλι αυτοί. Διότι η Λευκή Αδελφότητα, για να κυβερνήσει, έχει ανάγκη από τεχνολογία. Χωρίς αυτήν δεν έχει τεχνικές και μεθόδους λειτουργίας και ελέγχου του κόσμου. Ενώ η Μαύρη Αδελφότητα κάνει αλλιώς τα πράματα και κυβερνάει με διαφορετικό τρόπο.
    Πράγματι υποχώρησαν αυτοί, πράγματι ανέβαλαν τον Obama Care, και λέει η Λαμασθού: «Ωραία, σου δίνω μια προθεσμία μέχρι τις 7/2». Η ημερομηνία ακούγεται άσχετη, αλλά άσχετη δεν μπορούσε να είναι. Είναι άσχετη για όλο τον πλανήτη εκτός από σας. Γιατί σας είχα ενημερώσει, ότι τότε κλείνει ένα χρόνο νέας διακυβέρνησης ο Σαμαέλ. Του πούλησε τον απόλυτο τσαμπουκά! 7/2, αν δεν αλλάξει ο Obama Care, καταρρέει η οικονομία των ΗΠΑ, πάει σε πτώχευση και μετά σε Γ’ΠΠ. Τι πιστεύω ότι θα γίνει; Θα ξαναϋποχωρήσει η Λευκή Αδελφότητα. Μετά από αυτές τις υποχωρήσεις είναι λογικό να χαλαρώσει λίγο ο κόσμος, και όπως σας είχα πει, από τότε που ο ΓΑΠ έφερε το μνημόνιο «Θα έρθει σταθεροποίηση πιστεύω, αλλά εκεί που θα έχουμε πέσει, εκεί θα μείνουμε. Δεν θα βελτιωθεί ο κόσμος. Βελτίωση θα θεωρηθεί το ότι ήρθε σταθεροποίηση».
    ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ
    Μετά από όλα αυτά, εκείνος που δικαιώνεται είναι ο Πατήρ Σάββας Αχιλλέως, που έλεγε:
    " Ότι σας λέει ο κύριος Λιακόπουλος είναι αλήθεια, να τον ακούτε ".
    Να λοιπόν που δικαιώθηκα πάλι, διότι δεν έκανα προβλέψεις, απλά ήξερα τι γίνεται. Τώρα θα μου πείτε πως το ήξερα;;;;
    Keep Walking
    (Johny Walker)

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ