• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

  Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017

  Ιδού το τείχος των 3.000 χλμ. που θα κατασκευάσει η κυβέρνηση Ν.Τραμπ και θα χρηματοδοτήσει το Μεξικό (φωτό, βίντεο)


  του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
  Yπέγραψε χθες όπως ήδη έχει δημοσιεύσει το pronews.gr  ο Ντόναλντ Τραμπ το προεδρικό διάταγμα  για την κατασκευή του τείχους στα σύνορα με το Μεξικό που θα εμποδίζει τους παράνομους μετανάστες να εισέρχονται στις ΗΠΑ.

  Όλοι θέλουν να μάθουν πως θα μοιάζει αυτό το τείχος, πως θα κατασκευαστεί, πόσο θα κοστίσει και την αποτελεσματικότητά του
  Μία εταιρεία αρχιτεκτόνων με έδρα την Γουαδαλαχάρα του Μεξικού, η Estudio 3.14, παρουσίασε τη δική της εκτίμηση για την εικόνα που μπορεί να έχει το τείχος του Τραμπ.
  Πολλοί αν το προσέξουν θα δουν ότι έχει ίδιο μέγεθος, ύψος και πάχος με αυτό της Μεγαπόλης 1 στην ιστορία του Δικαστή Ντρεντ που χώριζε την τεράστια πόλη από την «Καταραμένη Γη»
  Image result for mexico wall
  Όσον αφορά στο κόστος κατασκευής του τείχους, το άρθρο του Business Ιnsider εξηγεί ότι πολλοί έχουν σημειώσει ότι είναι ακριβό.
  Ειδικότερα η Kate Drew του CNBC έγραψε ότι η κατασκευή του θα κόστιζε στην αμερικανική κυβέρνηση 15 με 25 δισεκατομμύρια δολάρια.
  Η συντήρησή του και η πρόσληψη 21.000 συνοριοφυλάκων, σύμφωνα με ανάλυση του CNBC και του Politico, θα κόστιζε επιπλέον 2,1 δισεκατομμύρια τον χρόνο. Σε δηλώσεις του ο Τραμπ είχε εξηγησει ότι το Μεξικό θα πληρώσει για το τείχος μέσω των φόρων ή του εμπορίου.
  Βέβαια τα ΜΜΕ επειδή είναι στο σύνολό τους εχθρικά απέναντι στο Ν.Τραμπ αναζητούν τρόπους για να εμφανίσουν το εγχείρημα ως αδύνατον. Τίποτε όμως δεν είναι αδύνατο για αυτούς που προσπαθούν όπως έλεγε και ο ίδιος ο Μέγας Αλέξανδρος.  pronews.gr

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

  Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

  ΔΙΑΦΟΡΑ

  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

  Από το Blogger.

  ΣΕΝΑΡΙΑ