• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

    Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΓΗ!

    Η «Νέμεσις» είναι επανδρωμένη με ενσαρκωμένες και υπερβατικές οντότητες και είναι κατ’ εξοχήν πολεμικό σκάφος. Ανήκει στην «Ανωτέρα Τάξη Συμμάχων» της Λύρας, της μεγαλύτερης και ισχυρότερης αποικίας της Αυτοκρατορίας της Μεγάλης Ανδρομέδας (Μ-31) στον δικό μας Σπειροειδή Γαλαξία.

    Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΓΗ!

    Ένας μυστηριώδης μέγα – πλανήτης που ονομάστηκε «Nemesis Giant» βρίσκεται σε τροχιά σύγκρουσης με τη Γη. Η τεράστια σφαίρα που μοιάζει με το Death Star στο sci-fi blockbuster «Star Wars», εμφανίζεται στον ουρανό το βράδυ αλλά και στο φως της ημέρας, σύμφωνα με το απίστευτο βίντεο που ακολουθεί.
    Η «Nemesis Giant» έχει εντοπιστεί από πολλές περιοχές του πλανήτη, συμπεριλαμβανομένης της Αμερικής, της Ιταλίας, του Μεξικού και της Τενερίφης και από την ανάλυση του βίντεο φαίνεται ότι ο πλανήτης – γίγαντας θα γίνεται όλο και πιο ορατός στο ανθρώπινο μάτι κατά τον επόμενο μήνα.

    ΙΔΟΥ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η «ΝΕΜΕΣΙΣ»

    Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΓΗ!
    Η γιγαντιαία Αστροπολιτεία των Ολυμπίων «Νέμεσις» διαμέτρου 42.000 χλμ (!) ευρίσκεται στο ηλιακό μας σύστημα για την απόδοση συμπαντικής δικαιοσύνης.
    – Η «Νέμεσις» είναι επανδρωμένη με ενσαρκωμένες και υπερβατικές οντότητες και είναι κατ’ εξοχήν πολεμικό σκάφος. Ανήκει στην «Ανωτέρα Τάξη Συμμάχων» της Λύρας, της μεγαλύτερης και ισχυρότερης αποικίας της Αυτοκρατορίας της Μεγάλης Ανδρομέδας (Μ-31) στον δικό μας Σπειροειδή Γαλαξία.
    – Με ειδικές ουράνιες διατάξεις που φέρουν την ονομασία «Μώμος», αξιολογείται από ειδική αποστολή που φέρει την ονομασία «Νέμεσις» το αξιόποινον ή όχι πράξεων ουρανίων οντοτήτων ή ανθρώπων. Ακολούθως αναλαμβάνει την εφαρμογή των αποφάσεων της «Νεμέσεως» αποστολή που την συνοδεύει με την ονομασία «Δίκη». Οι ποινές που επιβάλλονται εφαρμόζονται αμέσως.
    – Όσοι καταδικαστούν για σοβαρά εγκλήματα κατά ανθρώπων, μεταφέρονται στον αστερισμό του Κάνωπος* όπου τα βαρυτικά πεδία είναι τόσον ισχυρά, ώστε ουδείς δύναται να διαφύγει. Οι ψυχές των κακούργων εγκλείονται σε ηλεκτρομαγνητικές φυλακές διπλής πολικότητος για αιώνες χωρίς να υπάρχει δυνατότητα διαφυγής. Εκεί μέσα ευρίσκονται σε ημιπαράλυτη κατάσταση και με πλήρη συνείδηση εκτίοντας την ποινή τους χωρίς δυνατότητα ενσάρκωσης, που είναι και η μεγαλύτερη τιμωρία που μπορεί να επιβληθεί.
    * Αστερισμός του Κάνωπος: Τα Τάρταρα των αρχαίων Ελλήνων.
    [«Η Επιστροφή των Θεών» Γ. Καλογεράκη]

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ