• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

    Ηράκλειο: Αυτοκτόνησε στη λαχαναγορά πρώην στέλεχος της ΝΔ!




    Η τραγική είδηση της αυτοκτονίας έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία... (δείτε φωτό και βίντεο)

    Σαν κεραυνός έπεσε στην κοινωνία του Ηρακλείου η είδηση της αυτοκτονίας του Γιάννη Μεστροπιάν, επιχειρηματία που δραστηριοποιούνταν στην κεντρική λαχαναγορά, πρώην στέλεχος της ΝΔ στο Ηράκλειο, σύμβουλος του βουλευτή Ηρακλείου, Λευτέρη Αυγενάκη και στέλεχος πρώτης γραμμής της Δημοκρατικής Συμμαχίας στο Ηράκλειο.
    Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο Γιάννης Μεστροπιάν βρέθηκε απαγχονισμένος, περίπου στις 12.00 από συνεργάτες του, στο γραφείο του στην κεντρική λαχαναγορά του Ηρακλείου.
    Ο Γιάννης Μεστροπιάν - ΦΩΤΟ από cretalive.grΟ Γιάννης Μεστροπιάν - ΦΩΤΟ από cretalive.gr

    Συγκλονισμένοι είναι οι στενοί του συνεργάτες και το περιβάλλον του εκλιπόντος, καθώς τίποτα στη συμπεριφορά του, το προηγούμενο διάστημα, δε μαρτυρούσε το αδιέξοδο στο οποίο είχε περιέλθει ο 40χρονος άνδρας.

    Όταν έγινε γνωστή η τραγική είδηση η Δημοκρατική Συμμαχία εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση ''Είμαστε συγκλονισμένοι, συντετριμμένοι από την ξαφνική απώλεια του φίλου και συνεργάτης μας. Ενός νέου ανθρώπου, πάντα χαμογελαστού, έντιμου, εργατικού, φιλότιμου, με όνειρα για τη ζωή. Μόλις το μάθαμε ο χρόνος σταμάτησε… Κανείς πραγματικά δεν μπορεί να πιστέψει πως έσβησε το χαμόγελό του… Για όλους εμάς η απώλεια είναι πραγματικά μεγάλη και αναπάντεχη. Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του και σε όλους όσους τον αγάπαγαν''

    Δείτε το βίντεο από το cretalive.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ