• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

    Στο έλεος των ανεμοστρόβιλων η Αλαμπάμα των Η.Π.Α.




    Οι θυελλώδεις ανεμοστρόβιλοι και οι καταιγίδες που πλήττουν το νότιο τμήμα των Η.Π.Α. προκάλεσαν τον θάνατο 45 ατόμων το τελευταίο 24ωρο, μόνο στην πολιτεία της Αλαμπάμα, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση των τοπικών Αρχών.
    «Η πολιτειακή Υπηρεσία Αντιμετώπισης Έκτακτων Καταστάσεων επιβεβαιώνει ότι καταγράφηκαν την Τετάρτη 45 θάνατοι στην Αλαμπάμα εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων», δήλωσε η Γιάσαμι 'Ογκαστ, εκπρόσωπος της υπηρεσίας, μιλώντας στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.

    Παράλληλα, σημείωσε ότι οι θάνατοι καταγράφηκαν σε εννέα διαφορετικές περιοχές, ενώ υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς εννέα ατόμων.


    Δείτε το video...




    Ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, έδωσε σήμερα εντολή για τη χορήγηση έκτακτης βοήθειας στην πληγείσα πολιτεία που δοκιμάζεται από σφοδρή κακοκαιρία με τις καταιγίδες που σαρώνουν τις τελευταίες τρεις ημέρες μεγάλο τμήμα των ΗΠΑ να έχουν προκαλέσει τον θάνατο 66 ατόμων.
    Παράλληλα, τα νέα από την εθνική μετεωρολογική υπηρεσία δεν είναι καλά καθώς εξεδόθη προειδοποίηση για «αυξημένο κίνδυνο» ανεμοστρόβιλων, χαλαζόπτωσης, ξαφνικών πλημμυρών και πτώσης κεραυνών σε ορισμένες περιοχές της Αλαμπάμα, της Τζόρτζια και του Μισισίπι, στον νότο της χώρας. Συνολικά ισχυρές βροχοπτώσεις αναμένεται να πλήξουν 21 αμερικανικές Πολιτείες, στη ζώνη από τις Μεγάλες Λίμνες μέχρι τον Κόλπο του Μεξικού και την ακτή του Ατλαντικού.


    Δείτε το video...

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ